Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem postán jön, hanem csomagküldő céggel GLS vagy hasonló.
Én nyers kulcsot rendeltem Burgmanhoz, a Suzuki kereskedés hozatta, szállitás benne volt az árban.
De a Nagypapi fiatalodik!
Jézusom, hogy nől az a gyerek!
Ebből a vasutas a leggázabb, mert állítólag annak még a 8. szomszédja is hülye!
No comment!
Igen,én is luxusnak éreztem,mivel a membránok is jók voltak bennük.
Jah,és gyorsan megnéztem ki van e fúrva az a műanyag cucc,ami által elvileg fojtott.
Na az enyém nincs :D
Viszont 25kw-ra papíroztattam tavaly,mert németből jött be.
Végül rendeltem gyári suzukit,csak vmi német raktárból kell hozassák,és azért jöv 7 7vége.
Rem nem nemzetközi lesz a postaköltség... :S :D
Jah, és bontott lesz... gyári, de nem új. Erre azért számolj! Új cuccuk nincs, csak nagyon ritkán. Egyébként a karbisor sem olyan drága ebben a formában. Én a fater Babettájára 15-ért tudtam karbit szerványolni...
De luxus ezért karbisort venni...
Ma hoztak új cuccokat. Én is váruk náluk egy alkatrészre... hétfőre kicsomagolnak, és rendszereznek. én is akkor tudok menni érte.
..am engem még soha nem igazoltattak mióta vezetek.. szegeden is majdnem minden éjjel szoktam motorozni, és sehogy se sikerült még kicsikarni belőlük egy igazoltatást. Úgyhogy szerintem nem kell parázni.. A bajai út kivezetőjén meg az 5ösön, az északi csomópont előtt szoktak lenni rendőrök főleg
Kössz GSTeddy,rácsörögtem,komplett karbisort adna 20.000-ért,viszont hétfőn tudná csak megnézni h van e neki bontott,abból esetleg.
Valszeg gyári suzuki lesz,ami ugye újj,nincs elfáradva, 2xxx forint, darabja + postaköltség.
Viszont az még 1 hééééét! :(:(:(
nekem is csak az elsőt küldték ki postán.. kategória bővítésnél nekem is be kellett mászni az okmányirodába, és ott becserélni a régit
Hát az én esetemben a szögedi rendszer nem volt ilyen jól működő... nekem fel sem ajánlották a postai lehetőséget hiába kértem, és aztmondták 3-4 hét de 2 hét múlva leghamarabb próbálkozhatok hátha :S ... ma 1 hét elteltével megpróbáltam és még semmi :S
Nembaj azért Szegeden már motorozok csak a városhatáron túlra nem visz az utam :)
Zsokecnak szereztem. A Sugó-Motorsban Baján. A motoralkatrész topicban rendszeresen írnak... keresd meg őket. Valami 2000 Ft darabja... de a tök se tudja, régen volt már. Elmenni nem tudok érte, de kiküldik postán.
Szegedi okmányiroda nekem mind a 3szor 1 héten belül küldte ki az ügyintézés után a jogsit; pedig nem kértem gyorsított eljárást
S.O.S.!
Sziasztok!
Rettentően szügségem lenne a segítségetekre!
Eltört a karbimban a rugóm,konkrétan 3 darabra!
Ezért kellene nekem 2 darab,mert sztem ha az egyiket cserélem,mert elfáradt,és eltört,valszeg a másik is feladja majd,legfejjebb marad tartalékba.
Tehát arról érdeklődnék h nincs e nektek véletlenül elfekvőbe,vagy nem e tudtok ahonnan minél hamarabb megkapnám,mert a szerelő srác azt mondta h jöv hét vége,azmeg nekem naon sok.
Ma legkésőbb fél 5-ig vissza kell neki szóljak h találtam-emert ha nem akk mergrendeli ő.
Előre is köszi a segítséget!
Régen szerettem a póstást,mert szerelmes levelet hozott,most meg csekket!
Volt egy rangsor régen:
hülye, hülyébb, leghülyébb - postás, rendőr, vasutas
Hát még a HEGEDŰSNÉ HIRT NÓRA=Hegedüs Mária!
Különben a tanulatlan ÉN vagyok!
Neki a Schneider Dóra=Nieder Péter-rel!Nem gond,hogy még a név és a nem sem stimmel!
Még egy tanulatlan barom...
Nekem is elbaszták anno!Kb 2 hetet mondtak,azt sokkal több lett,mert elkeveredett a papir!Most amikor hosszabbitottam:most az okmányiroda kapja meg,aztán ha van idejük nekem irnak egy levelet,ami persze ismét pár nap,mert nálunk egy futár hordja az meg nem tud olvasni!A barom!
nekem azt mondták hogy 1,5 hét múlva küldik postán .... hát több mint 2 hét volt
Szia,

Nekem 3 munkanap alatt lett kész!