Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah ma még lehetett, holnapra megint esőt mond
Ki is húztam mindent!
Mindenki motorozik?
Nagyon helyes
Plexi karcok eltűntetésére todtok ajánlani valami "csodaszert"? Esetleg ha valakinek van egy kis felesleg, el tudja küldeni postán vagy tudunk találkozni (Budaörs)?
Ilyen mindenféle általános polírozót nem merek rákenni, félek tönkrevágja.
Piet, köszönöm szépen. Még nincs kész a motor, a megfolyást a tankon még csiszolni kell, és még azután jön a polír, és még le kell fújni az első kereket is. De amint kész (remélem minél előbb) jön is a portré:).
Szép! ügyes vagy. Egy portrékép a kész mociról nincs?
Üdv Mindenkinek!
Jó régen jelentkeztem, de sajna vizsgaidőszakom volt, illetve hétfőn még vár is rám egy megmérettetés. Közben viszont töltöttem fel róla képeket, mit sikerült alkotni a tavasszal a Suzin. Vélemények jöhetnek hideg-meleg egyaránt!

http://sportmotor.hu/motoros_k...

Üdv Dani
b-viktor, ez nagy volt!
1 van.
Nem tudom mi az,de szavaztam!
Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen,
kutyák nem kaphatnak szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja...

Hétfőn megyek a pénzért...
Számítok rátok Motorosok!

Szobrászként elnyertem Pécsett a Public Art 21 Párbeszéd kiállítási lehetőségét. Az első 3 díjat közönségszavazás alapján döntik el, melyben számítok a segítségetekre. A http://art.pte.hu/21parbeszed/ linken szavazhattok a mozgó padra, amit készítettem. Képet és riportot is találtok róla a honlapon ha a pályamunkákra kattintotok és jobb oldalon kiválasztjátok a 12-es helyszínt.
Ha tetszik nektek, kérlek szavzzatok: Kovács Kolos Márk: Mobil pad II.
Szavazataitokat július 30-ig adhatjátok le.
Előre is nagyon szépen köszönöm!

Üdv: Kolos
Erik!

Ne csináld már ezt, már megint körülöttetek szikrázik minden :
Felvetem az annális inkább lehet szex?De,ha Fredet dugta az asszony seggbe,az még nem oly nagy gond,de ha forditva,az már komolyabb!Biztos kutyául érzik magukat!
Fred és Lilly összeházasodnak. Nincs pénzük nászútra, ezért elutaznak Fred szüleihez vidékre, hogy ott töltsenek el egy hetet. Az első éjszaka után, reggel felkel a kis Johnny, Fred öccse, kimegy a konyhába és kérdezi az anyjától:
- Anyu, Fred és Lilly felkeltek már?
- Nem, kisfiam.
- Tudod, mit gondolok?
- Nem érdekel, mit gondolsz. Indulj az iskolába!
Johnny elmegy az iskolába, majd hazajön délután. Kérdezi az anyjától:
- Anyu, Fred és Lilly kijöttek már?
- Nem, kisfiam.
- Anyu, elmondjam, mit gondolok?
- Nem akarom tudni, mit gondolsz. Menj és írd meg a leckédet!
Másnap reggel a kis Johnny felkel, megint érdeklődik:
- Anyu, Fred és Lilly még mindig nem jöttek ki a szobájukból?
- Nem, kisfiam.
- Tudod, mit gondolok?
- Na, mondd, mit gondolsz!
- Azt hiszem, amikor tegnap éjszaka bejött hozzám Fred, hogy elkérje a Vazelint, véletlenül a repülőgép ragasztómat adtam neki oda.
O.K. Bálint!
Lemondtam róla...
80-90 fok körüli.A termo 93 nál kapcsol csak akkor engedi a hűtőre.103-nál megy a venti.
Kelleni fog főleg városban.Egy jó kis lépésbeni 5 perc és megy a meleg a lábadra.
Ogabi!

Szerintem nem lesz jó nektek az esőruha, egyrészt a keze-lába iszonyú hosszú lesz, az pedig hogy széltében jó-e az elég necces
Az enyém 5lépcsős!
5 lépcsőn kell felmennem, hogy visszakapcsoljam!
ne keverd bele mégjobban
az a lényeg hogy álló helybe nemkell járatni negyed órát
Igen, mindegyiken van az olajnak valamilyen hűtése... és egy másik tészta a blokk olajhűtése... De nem akarlak jobban összekeverni!
A lényeg, hogy ez sem fekete és fehér...
jah mert az elöző mocim a cbf az lég és olaj hűtéses volt de én azt hittem amibe olaj van az mind olaj hűtéses is annál sem tudtam hogy most járrasam kicsit vagy ne, de ezek szerint nem kellet volna
Össze is rakjuk ezt hamar.
A vízhűtéses gépeknél is nyugis menettel tudsz jobban hűteni, ha túlmelegedtél. Gyakorlatilag az is léghűtés, csak nagyobb a felület a hőcserélésre.

Annál a folyadékhűtésesnél igaz a tanulmány, aminél van a hűtőn külön ventillátor. A "passzívaknál" menni kell...
Pedig az. Az olajnak egyik feladata a sok közül éppen a hűtés.