Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fiamnak 8 munkanap volt...úgyhogy reménykedj!
Szia, mennyi idő volt mire megkaptad a passzust? Énis ebben a cipőben vagyok multhéten csütörtökön okmányirodáztam, aztmondták lehet 3-4 hét is :S
Jelentem! Kezemben a jogosítványom!:) Holnap együtt megyünk dolgozni!

Tomi
Jól van na!...megyek már...
Tééélllleeeg!
Söööt,egyszer kaptam egy tanulót,csak azt kihagyta az önéletrajzból,hogy nem jól olvas!Bámulta a monitorokat a gépeken én meg őt,hogy mit néz ammyira!
Rendes voltam és nem zavartam meg a munkában!
Akkor inkább zsírt rakok be olaj helyett is.
Tegyél alá egy lavórt,reggel mindig visszaöntöd ami kijön!
Még előfordulhat. Az olajcsere után kicsit járattam, h utána belőjem a szintet, de még nem mentem vele. Így elképzelhető, h magányos és még könnyezni is fog
Régen árultam fagyit,az bizos,hogy számolni tudnak,de az irást bámulták,mint Indiana Jones a hieroglifákat!
Szerintem vedd vissza a zsir kedvéért!Lehet magányos?
A maguk módján ezek a retkek sem hülyék. Volt olyan osztálytársam (néhányszor láttam), aki nem tudott írni, olvasni. Egyszer csak elkezdett valutával seftelni. Egyből tudott számolni is.
Azt is megtanulják, hogyan éljenek meg belőlünk!
NA Erik megértette az iróniát!Aki nem az sipirc tanulni tovább!
Szórádi néven?
Komoly karrier! De ha elém áll a sorba, akkor aztán....
Orsós néven beáll segélyért!
"Mi a lófasznak tanulni?"
Hogy mennyire ellent mondasz magadnak!
Az a helyzet, hogy itt a fórumon is egy csomót tanultál! (Én is!) Műszaki ismeretben, történetek által, emberséget-barátságot, mifenét...Igaz?
És másnap már másképp gondoltál dolgokat. S ez így helyes! Talán még odáig is lejutottál, hogy "tegnap még nem voltál ennyire okos...!"

Csak egy kérdés: mi lesz Veled holnap?
Csak épp az nem tartja bent a helyén!
Sőt, könnyebben kicsúszik!
Köszi a tanácsokat, legközelebb úgy fogom. Most kis olajjal kentem körbe a tömítést.
Na, ezt jól megaszontuk Neki egyszerre!
Legközelebb úgy csináld, hogy a szűrőfedél nútját kend meg zsírral az ujjacskáddal, nyomkodd bele a tömítést, és utána töröld le a felesleget!
Garantáltan nem kell igazgatni a gumigyűrűt a felrakásnál!
1 tanács! Olajszüröt amikor rakod össze, a vájatba a tömités alá kensz egy pici zsirt és benyomod a tömitést.Szárazratörlöd és tádám!
Sziasztok!

Hétvégén letekertünk a GS-sel több mint 1100 km-t. Horvátországban voltunk, Krk szigeten. A helyet mindenkinek ajánlom, olcsóbb mint Olaszo. és nagyon igényes a tengerpart is.

Odafela majdnem 500 km autópályán átlag 130 km/h, vissza kanyargós, szerpentines utakon, Zágrábtól autópályán. Az átlag fogyasztása két személlyel, dobozzal és lajosos zsákkal felszerelve 4,5 l.

Így elmondhatom, hogy hosszabb úton is jól vizsgázott a vas, semmi gond nem volt vele. Bár a hazaút 600 km kissé fárasztó több megállással is!

Az út előtt elmentem a fehérvári RMC-be oldaltáskát venni. A bolt megszűnik, így nagy leárazások vannak/voltak. Többek között gyertyák, szűrők, kesztyűk, stb. féláron, egyéb dolgok 30% engedménnyel. Végül az oldaltáska nem lett jó, mivel az egyik pozícióban az utas lába nem ér le a lábtartóra, máshogy meg az irányjelzőt akarta letörni. Így maradt a Louis zsák-megoldás, ill. tanktáska. Az ülés alá a GPS-nek beépítettem egy lengő szivargyújtót is.

Útközben vagy már korábban annyi történt, hogy pár csavar meglazult, ill. egy kiesett (akku rögzítés). Tegnap megejtettem a 12ezres szervizt itthon: olajcsere, szűrők, gyertya. A csavarokat az előttem szólók tapasztalatai alapján óvatosan húztam meg. Viszont az olajszűrő fedlapját a tömítés pontos beigazítása miatt elég nehéz volt felrakni.