Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajjjj, bammmmmeg! Olvasd el, amit írnak... Még több is van a linken, mint ami egy átlag motorosnak kell a tudományból!
és ennél az olajnál hh nincs viszkozitás?
Jó ez is, pláne kánikulában... én ilyet használtam. A többiek esküsznek a Repsol 15W-50-re... azzal több kilométer tapasztalat van, és elégedettség. Valamelyiket a kettő közül, oszt jóvan!
Pontosan! Ha meg nincs megrendelik max...
jah ok, győri vok, de akkor bemegyek ide a suzukiba ha csak 4-ezer, és öntapadós is volt?
Hát bemész és ott belül a pult mögötti srácnál!
Nem hiszem, hogy online rendelhető, de telefonon adnak árat, korrektek, ha stimmel megegyeztek. Nem tudom hol laksz...
aha kösz ezen bellül hol keressem?
http://motorrad.co.hu/

Az a baj, hogy alu, domborított, fényezett, öntapadós, ezért kérik meg az árát, de nem ázik be, nem lyukasztja ki a főtengely stb...
és honnan a lapcsolka?
Nanana!

Dehogy sz@r a blokkja!
Nekem a 65 ezer miatt fordult meg a fejemben pusztán, nameg a plusz pénz...
bocs mester
Hééé! Az abetyárját az én szövegem!
a betyárját azt írták hogy ez a matrica is 5 ezer forint egy ilyen kis darab
Sziasztok!

Jelentem, ma 16:04 perckor átmentünk a műszaki vizsgán!

Metankoltam a kicsikét majdnem 18 liter benyóval (mert kifogyott menet közben). Tegnap elintéztem a jogosítványom papírjait, szóval most már csak a kártyáért kell elmennem (remélem 2-3 nap és kész van, tesómnak 3 nap volt). Szóóóóval, már a célegyenesben vagyunk, kb már csak át kell szakítani a szalagot!

Műszaki: Szerintetek milyen olajat tegyek bele? Le szeretném azt is cserélni benne! Én ezt néztem ki:

http://www.olajshop.hu/termeke...

Üdv!
Tomi
hol a francba?
Ne költs ilyesmikre, mert felesleges. Még az új tulaj sem fog költeni rá szerintem egy darabig, sokáig bírják ezek ha normálisan van használva.

Amúgy osztom Dipshit véleményét hogy inkább vennék egy olyat, jó árban, aminek a blokkja egy kalap sz@r, mint egy olyat ami pont felújításon esett át. Ha kicsit belegondolsz, miért akarnál valaki felújítás után eladni a motorját? Valószínű azért mert nem úgy sikerült ahogy eltervezte, vagy még kiderültek bizonyos dolgok, amik miatt félbemaradt, és gyorsan összerakták. Legalábbis sokan így gondolkodnak. Meg jobban fest a hirdetésben hogy ,,bontatlan motor".

A felújítás árát meg úgysem tudod hozzáadni az árhoz.
4000 Ft körül szereztem be a gyárit! Szerintem megéri...
és mivel ragasszam fel a kis fémlapot?
Rendben, köszönöm a segítségeket...
Igazából semmi baja nincs, gondoltam növelem az értékét, talán a kuplunglamellákat illene megemlítenem, de én illedelmes vagyok... Én is morcos lennék, ha átvernének...Nem teszem meg senkivel.
Minden esetre nem költök rá köszönöm a tanácsokat!
Nagy unalmaban csináltam két pólómatricát,ha érdekel valakit betöltöm!
gs 500ba nem tudom, hol a légszűrő.. nekem elég magasan van.. ülésig érő vízben átmegy gond és beázás nélkül.. mondjuk utána ittam meg a levét, mert a vízen átkelés után másfél évvel megállt a masina, mert korrodálódott egy vezeték.. de ennyi

(ha a matricát választja, és vágat be alá egy kerek ..vékony fém lemezt, akkor nem fog kilyukadni a közepe )
kösz dobtam is egy emailt
Hát hentes tuti nem.
Általában matricások csinálnak.
Van itt fenn matricás topic kérdezd george design-t
Átmérőt mondasz neki ad árat.

link
jah tudom..... és olyat is a matricás csinál?
Én erre a domború műgyantás izére gondolok carbon mintával.