A gonosz olajleeresztőcsavar kivégezve!
Végül levettem a deklit, és satuban kifúrtam, majd törtcsavar-kiszedővel és csőfogóval sikerült kiszednem...
Hátsóteló állításhoz egy kis segítség - ha leveszed a hátsófék pedálját, akkor jobban hozzáférsz!
Egyébként a tegnapi kedves kis szemerkéléstől nekem is lett egy kis ideiglenes saját tavam (hálistennek lényegesen sekélyebb, mint Hápinak), lévén hogy a garázsba befolyt némi nemű víz (sejtésem szerint csak két-három centi állhatott benne, és az is ki tudott utánna folyni, de azért jutott a szerelőaknába is egy kis víz...
szia Foregon. Most még vizsgázok, és ezért max belekukkantok, h mi a téma, de nem nagyon írok. Rossz hír, h nekem sincs ilyen kulcsom, és nekem is állítani kell, mert nekem 7esen van, de 80 kilo vagyok (remélem még mindig) és így pattog. Viszont valamit kitalálunk rá, és akkor szólok is!
Ez a gyári!Neked kerestem a telókulcsról a szervizfüzetben képet,de nincs!Bemész a bicikliboltba és kérsz egy körmös kulcsot,azzal állithatod kedvedre.A kormányt ilyennel lehet meghúzni.
Hát őőő, nem vagyok benne biztos, az tuti hogy lógni fog mint tehénen a gatya. Holnap keresek valakit akire ráadhatom, és hasonló méretekkel bír
Aztán majd írok hogy mi lett az eredmény.
jah de kitől persze a győri gs -esek ha vagy egyáltalán basznak feljönnni ide.... esetleg majd ha megint felnéz a fórumra djani86 megkérdezem van-e neki
A gonosz olajleeresztőcsavar kivégezve!
Végül levettem a deklit, és satuban kifúrtam, majd törtcsavar-kiszedővel és csőfogóval sikerült kiszednem...
Hátsóteló állításhoz egy kis segítség - ha leveszed a hátsófék pedálját, akkor jobban hozzáférsz!
Egyébként a tegnapi kedves kis szemerkéléstől nekem is lett egy kis ideiglenes saját tavam (hálistennek lényegesen sekélyebb, mint Hápinak), lévén hogy a garázsba befolyt némi nemű víz (sejtésem szerint csak két-három centi állhatott benne, és az is ki tudott utánna folyni, de azért jutott a szerelőaknába is egy kis víz...
Ha ez volt, akkor nem csoda hogy összeszarta magát itthon a 3 lány!
Még este 5-kor is remegtek!
Aztán majd írok hogy mi lett az eredmény.
van itthon 2"-os svédfogó
eléglessz?