A gyári készletben van egy körmös kulcs és egy kis cső toldásnak, azzal lehet kicsit technikásan állítani. No ez az elmélet. Gyakorlatban nekem nincs se gyári készletem, és soha nem is próbáltam állítani, mivel hozom egy átlag japán testsúlyát. De szerintem nemsoká ír majd olyan is, aki már tekergette, van valami trükkje, ha jól emlékszem!
1-7-ig van a skála, 4-es a gyári érték: középen van.
1-es a legpuhább, 7-es a legkeményebb. Mivel te ezek szerint már kiesel a karácsonyfadísz kategóriából, lehet, hogy akár 6-7-re is teheted.
Van bizony! Sőt, érdemes odafigyelni rá, mert le is lehet vele meríteni az akkut véletlenül!
Sőt, ha látod, hogy valakié így áll, simán odamész, bedugod picit a saját kulcsod zárba és ki tudod kapcsolni! Suzukik között tesztelve, működik!
Hidd el, én is teljes nyugalommal alszom emiatt, csak furcsa volt, hogy a BT45 és Lasertec is kb. 1,5mm eltérést mutatott kopottságban
Utánakérdeztem, de azt mondták, ennyit tud a lengéscsillapító, esetleg az mérsékel ezen, ha a legkeményebb fokozatról visszaveszem 4-esre. Majd úgy 10ezer km múlva kiderül.
1-es a legpuhább, 7-es a legkeményebb. Mivel te ezek szerint már kiesel a karácsonyfadísz kategóriából, lehet, hogy akár 6-7-re is teheted.
Mondjuk a Tibkinnél mindegy hova állítja, mert annyira dagadt, hogy nem mérvadó :)
Sőt, ha látod, hogy valakié így áll, simán odamész, bedugod picit a saját kulcsod zárba és ki tudod kapcsolni! Suzukik között tesztelve, működik!
Csak nem ez volt az?
Villámfotó
Ezt ma 10:37-kor fotózták az Időkép-re innen Keresztúrról, az irány-hely nagyjából stimmel...
Utánakérdeztem, de azt mondták, ennyit tud a lengéscsillapító, esetleg az mérsékel ezen, ha a legkeményebb fokozatról visszaveszem 4-esre. Majd úgy 10ezer km múlva kiderül.
Körben középen megmértem több ponton is 2 mm-től 3,4-ig változik a profilmélység.