Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit tegyél? Szerezz valakitől egy rugóstagállítókulcsot! :) Hűűű de measzondtam :)
Kipuf oldalán könnyebben megyfelfele,csak kétszeri nekifutás egy klikk!
hát nekem sincs gyári készletem Szal valaki megírhatná mit tegyek aki felér egy férfi testsúlyával ,
A gyári készletben van egy körmös kulcs és egy kis cső toldásnak, azzal lehet kicsit technikásan állítani. No ez az elmélet. Gyakorlatban nekem nincs se gyári készletem, és soha nem is próbáltam állítani, mivel hozom egy átlag japán testsúlyát. De szerintem nemsoká ír majd olyan is, aki már tekergette, van valami trükkje, ha jól emlékszem!
jah ok akkor 7-re gondoltam, úgy is sokat viszek utast.... Kell hozzá valami kulcs?
1-7-ig van a skála, 4-es a gyári érték: középen van.
1-es a legpuhább, 7-es a legkeményebb. Mivel te ezek szerint már kiesel a karácsonyfadísz kategóriából, lehet, hogy akár 6-7-re is teheted.
igen? nah majd meg is nézem az enyém min van és is vagyok 105 kg akkor gondolom a 5 ösön kell lennie vagy hogy is van ez
A hátsó rugóstagot több fokozatban lehet állítani................
Mondjuk a Tibkinnél mindegy hova állítja, mert annyira dagadt, hogy nem mérvadó :)
Ez űberbrutál!
nah jó lehet hülye kérdés, de mi áll 4-esen?
Nem biztos, nekem is 4-esen áll, és kanyarban még nem vertem le a középtámaszt!
Van bizony! Sőt, érdemes odafigyelni rá, mert le is lehet vele meríteni az akkut véletlenül!
Sőt, ha látod, hogy valakié így áll, simán odamész, bedugod picit a saját kulcsod zárba és ki tudod kapcsolni! Suzukik között tesztelve, működik!
Szia Erikosz!

Csak nem ez volt az?
Villámfotó
Ezt ma 10:37-kor fotózták az Időkép-re innen Keresztúrról, az irány-hely nagyjából stimmel...
Mindössze 70 kiló vagyok, ez a veszély nem fenyeget
Csak akkor meg kanyarokban odaveri a középtámaszt!
Hidd el, én is teljes nyugalommal alszom emiatt, csak furcsa volt, hogy a BT45 és Lasertec is kb. 1,5mm eltérést mutatott kopottságban
Utánakérdeztem, de azt mondták, ennyit tud a lengéscsillapító, esetleg az mérsékel ezen, ha a legkeményebb fokozatról visszaveszem 4-esre. Majd úgy 10ezer km múlva kiderül.
Én meg nem vizsgálgatom, míg van rajta minta, utána úgyis kuka!
Ha már futómű...próbálta már valaki belerakni a GS-be a gixxer rugóstagját?
megnéztem az olaj szintet is , elvileg jó az F betűnek az vízszintes vonaláig ér a szint
Lengéscsillapító hiba vagy hibás gumikeverék.
Nekem se kopik egyenletesre a hátulja, pedig semmi baj a futóművével. Egyszerűen ennyit tud.
Nem kéne farolgatni!
akkor passz!
Az mitől lehet hogy a hátsó gumim nem egyenletesen kopik?
Körben középen megmértem több ponton is 2 mm-től 3,4-ig változik a profilmélység.