"JÓL LÁTOD,A PÉNZBE SZÜLETNI KELL"
Ezt ugye én is így gondolom azon egyetlen kis kiegészítéssel, hogy van egy nagyon-nagyon szűk réteg, aki valóban a saját akaratából, erejéből és SZERENCSÉJÉBŐL (és ez egy nagyon fontos faktor szerintem) csinálta meg a pénzét.
De ez sztem alig jellemző.
Sokkal inkább a "fekete" pénz vagy hogy tényleg bele születsz.
Gabi! Ezen már a szocializmusban is túl voltunk (na jó a többiek még ovissok voltak)! Hol itt a fejlődés?
Sőt szinte nem is voltak közüzemi számlák, meg telefon se
JÓL LÁTOD,A PÉNZBE SZÜLETNI KELL!De amit az utcán látsz az csak egy szinjáték!Rengeteg emberre rádül a putri de az új autó ott áll,mert szeretik mutattatni,hogy menöbbek nálad!
Felénk van egy szép eset:SV650 egy c.....lánynak,de a putri elött áll!
Azt egyébként én sem értettem soha, hogy egyeseknek (ahogy elnézem az utcát sokaknak) honnan és hogyan lesz annyi betevője, amennyi nekem valószínűleg sosem, annak ellenére, hogy az egyik legfelkapottabb szakmában dolgozom.
Gondolom jó helyre kell(ett volna) születni és ennyi. Nem hiszem el, hogy ilyen sok nagyon okos ember van, akik mind megcsinálták a saját üzletüket.
Próbáld a jobbik, ha nem is a szebbik oldalát nézni...
Ki tudod a számláidat fizetni? Éhezel?
Több mint 20 ,azaz húsz tárgy van a tulajdonodban?
Néha az ember kénytelen nemcsak az égre, de a földre is tekinteni...
Ráadásul, MOTOROZOL!
Kiegészités:
A mai emberek nagy része már nem azt teszi amiben örömét leli és megfizetik érte,hanem amit elvárnak töle!Van amikor jobb hijján kénytelen elvállalni egy munkát,mert jönnek a számlák és enni kell!Sokan vagyunk igy ezzel,hogy azt hogy elmegyek egy héten pár liter benzint elfüstölni és pár órára szabadnak és boldognak érezni magamat,ezért roppant nagy árat kell fizetni(ünk)!Hozzáteszem,hogy 33 évesen még soha nem voltam nyaralni és a szórakozásom itt ki is merül.Nem cigizem,iszom és szinte nem költök magamra,csak ezért a pár óráért!Szóval nem tudom elképzelni,hogy azok a mocskos szarházi redvás ........,honnan a kurva annyukból szedik azt a rengetek pénzt,amivel körbearanyozzák magukat és fullos verdát vezetnek,kiröhögnek amikor 4 müszakba megyek dolgozni,fizetem az adót a csekkeimet és szinte rabszolgaként robotolok!Elferdült a világ!
Miröl beszélünk?
Ne tépd a séród miattam!Sajnos ez vicc,de igaz!Szerinted az a sok pufók fényesfejü szimpatikus fiatalember,akik a fullos verdákban ülnek,azok mit dolgoznak?Na ezek nem a tanulástól gazdagszanak meg.Szóval mi hiába is tanulun akármit is,lassan kitörölhetjük vele a seggünket!
Mi az a "csetézni"?
Nem tudom hogy ezeket viccből mondtad-e, gondolom igen
Nem a "dolgozás" a lényeg, hanem azt kell csinálni amit szivessen tesz az ember és megfizetik.
Minnél speciálisabb a tudásod és amit csinálsz, annál jobban megfizetik!
Attól függ, mi a szempont? A BT45 keményebb, többet megy el, de lassan melegszik, nem tapad olyan jól. A Lasertec valamivel puhább, kevesebbet megy el, de sokkal könnyebben melegszik, jobban lehet vele kanyarogni. Én az utóbbit választanám.
Mi a lófasznak tanulni?
Tele az ország hülyékkel és speciel jól érzem magam!
Tudok levegöt venni magamtól és aludni is.Dolgozni nem szeretek és azon tünödöm,hogy nekem is el kéne mennem "csetézni"!Lassan de biztosan lesz majd mercim vagy béemvém!Elötte mgyarosittatom a nevem,mert a jelenlegi segélyképtelen!Aztán kiröhögöm azokat az embereket akik eljárnak dógozni 70ezeré!
most akkor hányszor is kell megcsengetni a telefont?
Ha háromszor ismétlek akkor az már négy...
És gondolom, ha ezt elrontom, akkor a sisakos tigrist, aki egy nagyon okos állat, soha nem sikerül elfognom..
Ezt ugye én is így gondolom azon egyetlen kis kiegészítéssel, hogy van egy nagyon-nagyon szűk réteg, aki valóban a saját akaratából, erejéből és SZERENCSÉJÉBŐL (és ez egy nagyon fontos faktor szerintem) csinálta meg a pénzét.
De ez sztem alig jellemző.
Sokkal inkább a "fekete" pénz vagy hogy tényleg bele születsz.