Míg nem dobálta a fülesem el állandóan a kékfogat jó is volt.Utána nem.Tulajdonképpen mobilváltás előtt voltam akkor már olyat néztem ami multifunkciós.Telo,bazi nagy érintős kijelző,GPS,viszonylag jó kamera,vifi stb legyen benne.Samsungok és a nokia akadt fenn a rostán.Samsung igot használ az meg nem szreti a bluputtyot így maradt a nokia.Nem bántam meg.
Erre bekrepált a füles.
Majd veszek másikat.Vagy javíttatom ezt.
Addig maradnak az útjelző táblák.
nah jó de ez 20.000 ből meg van, az is? meg amiket csak motorra terveznek böszme drágák, és ha állandó háttér világítás be van állítva sztem tökéletes sokszor használtam már és mindig láttam amikor lenéztem, persze 80% ban a hangokra utalom inkább magam nem szerencsés nézegetni lefele...
Csak autós felhasználásra.Motorra nem az igazi.Kicsi a fényereje.Magyarán szart sem látsz rajta napsütésben.Tapasztalt.Egy GPS-es telefon/füles combo.Lehet kékfogas vagy vezetéles a legegyszerűbb.Általában garmin progival.
én tudom ajánlani az enyémnek eggyel újabb verzióját WayteQ n770 azt hiszem ez az enyémnél eggyel nagyobb nekem n470 van nekem nagyon bevált lehet rajta filmet nézni zenét hallgatni fényképeket nézni adatot tárolni szal sztem jó
nah végre végre végre...... megvolt az idei első gurulásom kb 200 km,és kötelező pózolásom cseszneken a moci hiba nélkül teljesített , bár nem olyan kényelmes mint az elöző demegvoltam vele elégedve, csak most mielött elindultam haza akartam szívatóval beindítani a mocit és elkezdett durrogni meg leesett a fordulat nah ott beparáztam mert nem épp közel voltam az otthontól, de mire haza értem a szívató is OK lett, nem tudom milehetett remélem nem jön elő újra! U.I:a képek szarok mert sütött a nap, nem tűnök ilyen hurkának élőben
nem bírtam már nézni az egyik robogós kollégám hőségtől való szenvedését.
gondoltam, kisegítem ötletileg, meleg ellen.
és bejött, és bejött!
szóval: bukó fog, mobilsöröshűtőbe betetet, kb. min. fél óra, és gutaütés elleni, szárazhideggel agyban folyó térfogatfogyás párolgásilag6értelemvesztésileg: kivédve.
ja, annyira bejött neki, hogy néha két kör között is a fejére rántja a bukót.
én meg ettem újrépát.
csak mert, így lazábban, nőisebben fütyülhetek az nemespenészérlelős melegre.
:-)
Akkor gondoltam, ha elvonult minden. Esetleg festés, vakolás, ilyesmi?! Olyan régen láttuk a képed, hogy katasztrófaturistaként elmennék segíteni má'... szójjjjáááá'!
Tündér vagy köszi! De nem kell kiszívták és kb. 10 percen belűl ujra tele volt....
Azt mondták a tűzoltók, hogy nem szabad erőltetni, mert kivűl nagy a nyomás és megroppanthatja a ház alapot. Úgyhogy most pause van.
Teddy!
De ahonnan elmentél ott már nem vagy, ott hiába irtottad ki a szunyogokat, neked abból már hasznod nem származik.
Bár tudom, mennyire sziveden viseled a köz érdekét,
Kigondolom a tutit... kifejlesztek egy kemikáliát, amit a tankba lehet tenni, és a kipuffon keresztül "kifüstöl" mindent... (Amerre járunk...)
Bár, már létezik ilyen... petróleummal... de azt csak nem tesszük a tankba!
(és tényleg iszonyú mennyiségű vérszívó lesz pár napon belül... )
Erre bekrepált a füles.
Majd veszek másikat.Vagy javíttatom ezt.
Addig maradnak az útjelző táblák.
gondoltam, kisegítem ötletileg, meleg ellen.
és bejött, és bejött!
szóval: bukó fog, mobilsöröshűtőbe betetet, kb. min. fél óra, és gutaütés elleni, szárazhideggel agyban folyó térfogatfogyás párolgásilag6értelemvesztésileg: kivédve.
ja, annyira bejött neki, hogy néha két kör között is a fejére rántja a bukót.
én meg ettem újrépát.
csak mert, így lazábban, nőisebben fütyülhetek az nemespenészérlelős melegre.
:-)
Nagyon sokat ronthatsz vele.
Azt mondták a tűzoltók, hogy nem szabad erőltetni, mert kivűl nagy a nyomás és megroppanthatja a ház alapot. Úgyhogy most pause van.
De ahonnan elmentél ott már nem vagy, ott hiába irtottad ki a szunyogokat, neked abból már hasznod nem származik.
Bár tudom, mennyire sziveden viseled a köz érdekét,
Bár, már létezik ilyen... petróleummal... de azt csak nem tesszük a tankba!
(és tényleg iszonyú mennyiségű vérszívó lesz pár napon belül... )