Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre kérek idöt,megnézem a barátnöm gépén van a tetoválos link elmentve!
nekem is ugyan olyan bukócsövem van, mint zsokecnek. Én már teszteltem párszor élesben is. A kormányvégen meg a csövön meg tud támaszkodni a motor, másnak karcolása se esik..
Vettem MD80-ast 4500.- pénz!Tök megéri az árát.Igaz 50 perc alatt telerakja a 4GB-ot!
Az A-val járnál a legjobban akkor nem kéne többet vizsgázni
Szerencsére még nem volt alkalmam kipróbálni, de olyan egyhelyben próba általunk az volt már, és úgy jól szuperált. Küldhetek róla képeket. Méreteket nemtudok, mert akkor is csak ugy látásra csináltuk, hogy megfeleljen, és a többit ahhoz igazítottuk, esetleg megtudom mérni most őket, ugyan ott lesz kb . Ha kellenek képek, adj egy mail címet, és küldöm.
hosszú volt az éjszaka
Fél 11ig? Te aztán tudsz aludni
A rendőrség adatbázisában is kérdéses, hogy mi van... Mert, ha ott ak-van akkor mutathatsz nekik akármit...
Ha elírták örülj neki. De lehet hogy a végleges kártyajogsin a helyes fog szerepelni (pl még ellenőrizgetik az adatokat)
Sziasztok! LEnne egy kérdésem rem tudtok segiteni!Most voltma az okmányirodába h leadjam a papirokat a jogsihoz!Amikor végzel ezzela müvelettel kapsz egy papirt amin az adataid vannak illetve a fényképed és h milyen jármüveket vezethetsz majd!Ilyenkor már felszoktál tünteni ezen a lapon h aén AK-ra jogsiztam?mert ha igen akkor nekem elírták........és sima A lesz!
Mostanában néha eszembe jut, hogy jó lenne télen visszanézni egy két karikát, de egyenlőre még komolyan nem jártam utána, mi mennyi. Max majd később valamikor.
Zsokec.
Azt szerettem volna kérdezni, hogy hogy szuperál Neked a bukócső, amit csináltatok a motorra, én is filózok valami hasonlón. Úgy emlékezem vannak róla képeid fenn, de most nem találtam róla. És esetleg a méretekre nem emlékszel, hogy melyik cső milyen hosszú volt, stb.? Köszi és üdv
Amelyiknek gazdája volt, az jó (mint általában minden motornak, most sokat segítettem...:) ). De tényleg. Alkatrész van hozzá sok, mondjuk a minősége már kétséges, de ehhez legalább kapsz. Én pl azért nem mertem a 350-es Jawat bevállalni, mert nálunk Győrben nem találtam hozzá sehol semmit. Mznek igazából tipikus hibája nem nagyon van. Az Etz-k már tirisztoros gyújtásúak, elállítódni ez nem szokott, talán az első fékhenger, ami ereszti esetleg az olajat, legalábbis ilyet másnál is hallottam, és a 150-es Etzmen is ez volt a bibi. Városba sztem tök elég, meg ha elég utazó 90, akkor pl egy jó állapotú 250-es tényleg sokáig elmegy. Ha pörgeted, azt nem szereti, a tűgörgő szokta megadni magát, de 90nél ilyen 4 ezer körül forog, ott még nincs ilyen gond. Én nagyon szerettem a 150-esem is, meg a 251 esem is, utóbbi meg is maradt szerencsére.
Nem gondolkodtatok még olyanon, hogy kamerát tesztek kocsiba/mocira? Most nézegettem és kis kamerákat 10ezer alatt leeht venni. Bele a memóriakártya, ruhára-motorra felcsiptet és mehet. Ha cikis helyzet van, rögzíti.
Bár jegyzem meg, hogy 10 éve van jogsim és eddig nem sok értelme lett volna...
Teddy felébresztett kora reggel 8órakor, de erős voltam, és fél 11-ig húztam tovább utána
Alain Delon azon jár az eszük...!Meg ezen!
Má' megint csak a buli! Ilyen egy léha társaságot!
Szép jó reggelt és esőmentes hétvégét! Már csak pár óra és buliiiii!
Segits ha tudsz ,olyan link kellene ahol tetovalashoz alkamas grafikak vannak engem konkret minta erdekelne ,biztosan latad a filmet a "biker boyz" cimu a neger gyereknek van egy grafika a melkasan egy speed moci, nah az kell nekem nagyon bejon .
A csillagokat nem tom,letöltöttem netröl,a tankon lévö motivum meg a tetoválásom!(Star Wars-Bobba Fet,a fejvadászok jele!)Kivágtam fehér matricából.
A tied is szep darab'honan szerkeszteted az egyedi feher mintakat ra ?
A könyv szerint 12ezrenként. Mi mindnyájan 24-eket megyünk vele!

Norm

ál:
NGK DPR8EA-9, Nippon Denso X24EPR-U9

Alacsonyabb hőérték:
NGK DPR7EA-9, Nippon Denso X22EPR-U9

Magasabb hőérték:
NGK DPR9EA-9, Nippon Denso X27EPR-U9
Hellosztok Gs tulajok:)
Olyan kérdésem lenne hogy gyertyát szeretnék cserélni a Gs be hogy ezt milyen sűrűn kellene(km) és hogy milyet vegyek? persze minőségit? meg ami árban is jó?
Válaszotok előre is köszi
üdv Dodo