Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2007.11 havi 54.000 Km
2001, 30000km. De az enyém az elmúlt 3 évben gyakorlatilag állt.
2008-as 30500.km
2001-es ~46600 km
Lehet egy olyan közhelyes kérdésem ,hogy kinek hány km van a gs-be? Csak a magam kíváncsiságának a kielégítése végett.
hello mindenkinek

a kipufogó témához:
én is lecseréltem a dobot helyette egy TL 1000-es dob lett visszarakva...
kicsit meg lett rövidítve, hogy ne nézzen ki bután; megtömködtem kipufogógyapottal, hogy ne legyen zavaró hangja hosszútávon. Meglepően jól sikerült és pont jó a hangja. Kiemelkedő fogyasztásnövekedést nem vettem észre. A végdobot kb 10e-ért szereztem be, összekötőt pedig tudsz hegesztésben jártas szakival csináltatni.
Eredmény: tuti meghallanak a városban és a gyerekek sem futnak ki eléd az áthaladó utakon mert meghallanak!
üdv mindenkinek
Nyugi! Én mindig 3 litert öntök bele.
Jogos a felvetés
Pláne ilyen időben minek felkelni?
ez egy rossz szóösszetétel!
mivel reggel fel kell kelni, nem lehet jó...
Jó reggelt
Nézd meg zsé70 adatlapját, videót is találsz!
Hallgasd meg az adatlapomon a videókat és nem is akarsz majd herélt kiput! De igazuk van,hogy hosszabb távon idegesitö!Városban lötyögni,meg a csajokra röffenteni meg szinte kötelezö darab!
De vannak akik nem tudnak aludni!
"A Nap kel: 6 óra 21 perckor"
Jó reggelt!
..én jártam csak két "csővel" kipufogó gyanánt.. városban nagyon faintos volt.. de országúton idegesítő.. meg hajnalban ház előtt motormelegítve elnyertem az összes szomszéd rosszallását..
Ha olyan lesz a kipu, h a sorok között csorogva meghallanak a rádiót hallgató autós kollégák, na akkor túra közben fél óra után szétmegy a fejed sztem. Bár nem volt nekem sem volt még hangos kipufogó a mocin, de ezt már hallottam motorostól is, és haverom is akkor cserélte le a 205 Gti Pözsóján az ordító dobot (szép hangja volt), amikor új melója lett, és sokat kellett pályán használnia. 100 fölött nagyon idegesítő. És ugye amikor csorogsz a kocsik közt, akkor még fordulat se nagyon van. Viszont a GSnek gyári kéménnyel is kellemes hangja van, max egy picike gázfröccsel tudtára adod az autósnak, h jössz. Ja amúgy én is győri vagyok, végre van még valaki a Kisalföldről:)!
hát én nem vettem észre nagy különbséget, max a gyorsításnál mintha dinamikusabb lenne, de fogyasztás ügyileg nem. amúgy sem vagyok az a típus aki egy dízelmotorral szeretne versenyezni
nah vissza olvastam a dolgokat hát nem tudom én azt vettem észre hogy nincs sok embernek átalakítva a dob-ja esetleg nem éri meg? én csak azért szeretném hogy kicsit hangosabb legyen mert melóba járni is fogom használni és az elöző mocimmal is amikor mentem a sorok között a pirosnál elég sürün rám nyitották az ajtókat.... és mivel melóba járni is használom ezért nem szeretnék nagyobb fogyasztást sem ez a Handó dob ez hogy néz ki mi fán terem?
hali azt hadkérdezzem meg hogy a fogyasztásod ezzel a kipufogóval nőtt-e ha igen akkor mennyit?
Pár oldalt olvass vissza, pont ez volt a téma!
Ja, ezzel, hogy esetleg nem csipegeti, nem ijesztgetni akartalak, hiszen ez végül is jó dolog! Viszont néztél már be, ahol öntöd bele az olajat? Van ott még hely egy pici plusznak, szerintem 1dl sem számít, hiszen ez nem nanotechnológia még, szerintem gondot nem okozhat!
Hali mindenki! Hamarosan a tulajdonomban lesz egy 2001-es gs 500 csak még forgalomba kell helyeztetni és külföldi papíros így kicsit elhúzódik majd.... kérdésem az lenne hogy hogy lehet megoldani erre a típusu motorra a hangosabb kipufogót, nem akarok sport kipufogót mivel nagyobb fogyasztást sem szeretnék , csak hogy kicsit legyen hangosabb, ha esetleg ez megoldható írjatok valami tanácsot kösz
Ja, gyerekek, ma voltam céges ügyben kocsival Dobogókőn, és láttam pár motorkát, köztük is jópár GS-t is... picit úgy beálltam volna közéjük!
Na erre az elcsipegetésre várok én is egy ideje, előző cserénél belement ugye a 3L, a nívó a max-on áll, de csak nem akar lejjebb menni... lassan meg jön a következő olajcsere.
Na, ma voltam gumisnál, a csavar már nem a gumiban, hanem a zsebemben van, remélem, kitart a javítás. De a nagy nyári túrák előtt szerintem kap új papucsot a bizti kedvéért, nem szeretnék fennakadást egy nagyobb guruláson.