Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem elektromos a műszer, valószínű a fázisok teljesítményét méri....feltehetőleg mivel 3 vezeték megy az órába!
ja amugy igen néha felnéztem h bazmeg ha az elmult 4 másodpercbe az úton történik valami aminek nemkéne.....
Ez jóó! Kérem a címét!
Hápi
Oszd meg légyszi, hogy mi ez a könyv, mert ez a pár sor nagyon kecsegtető:D!
Há' mitmondjak, szép kiadványt választottál.
Szeretek bütykölni, és pl. makettezem 10 éve (hozzá sok jó szerszám), de a rutinműveleteket sem merem megcsinálni, mert félek, hogy valamit elrontok, és annak súlyos következményei lehetnek. Úgyhogy majd viszem a szerelőhöz az olajat, hogy azt töltse a gépbe.
Láncspray nekem jöhet nagy flakon is, mert hátsó dobozom és két oldaltáskám is van.

---------------------------

Ma elgurultam a Suzuki motorszervizbe. Már várt ott néhány motor, az enyémnek holnap reggel kezdenek neki.
Tökéletes motorozós idő van.
Bocs az OFF ért, de ezt muszáj bemásolnom.
Most kezdtem el egy új könyvet.........Ez az első oldal!

– Oké, de azért megkérdezhettél volna, mielőtt ezt csináltad. Nem ölhetsz meg csak úgy valakit, hogy meg se kérdezed. Az tapintatlanság. – Tommy Indianából jött, ahol az anyja arra nevelte, hogy mindig jó modora legyen, és mindig törődjön mások érzéseivel. – Te meg dugtál velem, mialatt eszméletlen voltam – kontrázott Jody. – Az nem ugyanaz. Én csak kedves próbáltam lenni – védekezett Tommy. – Mint amikor pénzt teszel más parkolóórájába, ha az nem ért vissza, mert tudod, hogy később jólesik neki, még ha személyesen nem is köszöni meg. – Ja, majd várjuk ki, hogy egyszer te ájulsz el pizsiben, és ébredsz tök ragacsosan pomponlányruhában, és majd meglátjuk, te milyen hálás leszel.
650 fokig jó a Motip, azaz az enyém olyan volt. Ez asszem akryl festék, ergo 1 perc alatt szárad. Utána alapjáraton kicsit ráégettem - vagy 3× járattam - oszt 2 év után kezdett halványan barnulni.
http://www.youtube.com/watch?v...

Ponyvaregény 5 másodpercben !
Köszi, erre a motipra emlékeztem halványan, de majd jól megnézem a kandallófestéket is.
Az, köszi !
Csak emlékeztetlek: Motip volt az.
Elfelejtettem, milyennel fújtam másodszorra, sztem valaki úgyis megaszondja majd, az a lényeg, hogy Preventet NE vegyél, egy kalap xar !
Én is kandallósat vettem 2 éve, 7-800°C-ig jó, szerintem még ezt az idényt simán kihúzza. Egyébként GeniusPro a Baumax-ból, de van még pár bevált fajta.
Igen, ez többünknek jól bevált, és ennyiért egész jó. Ugyan csak 3 liter kell bele, de így van miből utántölteni, ha esetleg kéne. A láncspré meg jó túrákra, mert azt hiszem abból a 200ml-es kicsit adják,az elfér akár az idomban is.
Bármilyen hőálló festék jó rá.Én most vettem valami kandallóra való feketét, teljesen rendben van. Csak egyszer rá kell égetni egy kb 20 perces kanyarral. Ha kell este megnézem a márkáját.
A motorolaj-projektbe még nem ástam bele magam (tavaly, motorvásárlás után lecserélte nekem a szerviz), de akkor most ez jó ár érte, és kifejezetten ez a típusa javallott?
Jöhetsz érte,megint!
Nézd meg az AKMT.hu-n!
Szevasztok!
Már többször írtátok, de most nem találom - milyen festéket érdemes a kipufogóra kenni, ami rajta is marad?
Ha jó idő lesz (gyorsan szárad), akkor lefestem valamikor a közeljövőben...
igen.. persze ... fáradt vagyok.. 1 óra múlva zht írok... geodéziából..elegem van a számokból
A 6000ezer-rel méterre gondoltál ugye?
Jut eszembe! Az olajshop-ban akciózzák a 15W-50 es repsolt. 4L 6330.- plussssssz ajándék Repsol láncspray.

http://olajshop.hu/termekek/re...
...jól gondold meg. abba már az olaj amit 6000ezrenként le is kell ugye cserélni se kis tétel.. cca 15-16ezer forint.. és az még csak az olaj...
Már megint meg akarsz állni?
hülyeeeeeeee....................