Mellesleg ajánlom mindenkiek az oldal nézegetését.........főleg az árakat!
Sokan meg fogotk lepődni!!!
Ja igen!
Pénteken LOUIS.....
Akinek esetleg kellene valami az irjon a cimemre (blue_devil@freemail.hu) és megbeszéljük az anyagi részét, meg hogy mi kell...............
Ezt mi ugy csináljuk, hogy a fórumunkban van egy külön ilyen topic.......
A haverok megirják mi kell, elutalják a pénzt - aki megy megveszi - és postáza........
Azért nem mindegy......
Mellesleg tényleg jó lett szóval ütöged erősen a vállad:-))))
És a poén???
Most forditódik a Karbitisztitás és hasonló nyalánkságok a http://www.gstwin.com oldalról.....
Ott pl pont irva van, hogy egy csúvás gépet megtisztitottak de 4-5 hónap múlva megint kelett........azt kiderült hogy szétrohadóban volt a tank - igy ment a rozsda mindenhova, ahol minden mm számit.......
Röhögtem egyet, hogy mi a franc - hát ezért van szürő........
Azt ma megnéztem a felfogatást - bukócsővet gyártok - és akkor vettem észre hogy a jóédesanyát.....azt biza lesporolták........
lassan 2 éves a gép, egy csomoszor nézegettem mi mere - de 1x sem tünt fel, hogy nincs szürő benne................
Bocsi, de elszáltt a full vinyom.........igy minden jegyzék, cim ami nem volt cd-re mentve (pedig hetente mentek)........
Bár esküdni mertem volna hogy válaszoltam rá.............
Mellesleg fent is van a többi között!!!
Nézd meg...... eddig ezzeket sikerült megirni, vagy leforditani.......
egyéb változtatást nem nagyon tettem, csak kicseréltem a műszerfal világítást kék ledre. Baromi jó lett, legalábbis nekem tetszik...
Mzrider: én meg Lakihegyen lakom nem messze némeditől. majd ha jó idő lesz akkor megbeszélhetünk vmit, meg egyáltalán bárki gs500-as vagy bármilyen 500-as
Milyen jól szólna két finster egymás mellet
Ez több dologtól is függ ,nem pl. a poló anyaga a grafika a szinösszeállitás 1 vagy többszinű ,tehát van egy pár apróság,de nem a csillagos ég.
Van egyébként hivatalo árlista is majd felteszem de most sajna nincs kéznél.
Miről lenne szó ??
Üdv
Köszönöm megtisztelő válaszodat,megpróbálok igazodni hozzá !
Egyébként az embléma és a poló is szitanyomással készül.
Ha esetleg valakit érdekel ilyen jellegű dolog akkor jelentkezzen, egyéni elképzelés alapján is készitünk cuccot ( szinte bármit),készülőben van a homlap is.
Nem...Be sem férne a 140-es gumi, mert bal oldalt ott a láncvédő, jobb oldalt meg a hátsó fék tartó rudja.
De sok helyen olvasni - itt is az elején, hogy a szélesebb gumi már sokkal jobban riszáltatja a motor, hisz azért nem is az van rajta.........
Nem mondom, nekem is nagyon tetszik a széles gumi (180) de ez nem az a motor és nem azok a futóművek
Persze - értem! A következő lépcső nekem is a Bandit lesz (bár nekem a régi verzió jobban tetszik külsőleg!!! Főleg a fejidoma) .....utána meg egy Fazert szeretnék.....de az nem holnap lesz:-(
A összegyüjtés? Ha gondolod nagyon szívesen segitek is idén már 3 éves az AKMT, szóval van tapasztalatom jó is és rossz is elég....... De inkbb azt ajánlanám hogy akkor az új motorodra építs, hisz akkor megvan az a dolog ami egy weboldal, csapat ,stb.- hez adja a lendületet - vagys azt hogy nem úgy jársz mint a legtöbben.....hogy megcsinálják és kész..........utána nem történik semmi.......sem a csapatba, sem a weboldalon.
És ugye a weboldal az első amit a leendő biker megtalál - és abból alakitja ki az első véleményét.
Nekem az első évben iszonyatos volt.......nem is voltunk sokan......majd mikor eljutottam egy olyan szintre (amugy vegyész vagyok, sehol ne tanultam a számítástechnikát) hogy egy jó (jobb) oldal lett rögötn jöttek az emberek......ma pedig ha benézel a taglistába látthatod mennyien szoktunk gurulni....
REPIanyag???
Te meg erre kukkants:-) Én ilyeneket szerkesztek, gyártok, vagy gyártatok:
http://blue-devil.uw.hu/rendeles/rendeles.html
pl:
hellrégóta nézem az oldalad jó lett az átalakítás tetszik grat amugy én is azért veszek gs-tmert jó megbíuzható és most erre van pénzem de később ha tudom kicserélem nagyobbra, amugy néztem a tura terveiteket és fogtok menni Vajára. ott lakok a környéken nem mesze vagy 20-kmre ha kell valami segítség akkor szolj vagy kérdezz bármit!
Sokan meg fogotk lepődni!!!
Ja igen!
Pénteken LOUIS.....
Akinek esetleg kellene valami az irjon a cimemre (blue_devil@freemail.hu) és megbeszéljük az anyagi részét, meg hogy mi kell...............
Ezt mi ugy csináljuk, hogy a fórumunkban van egy külön ilyen topic.......
A haverok megirják mi kell, elutalják a pénzt - aki megy megveszi - és postáza........
Azért nem mindegy......
Csak pl. Saját tapasztalataim, számláim:
olajszürő
1990ft / kint 1000ft
Légszürő 9990ft / kint 3700ft
Láncspray 2800ft / kint 2000ft
Egy sima kisszerviz (olaj, olajszürő) idehaza egy szervizben 20-25000ft - amugy meg 7000-ből megvan......
A nagyszerviz utoljára 43000ft volt.......utána 13000-ből megcsináltam ugyanazokkal a cuccokkal......
Szóval igencsak van különbség!