Holnap felhívlak és elmondom, hogy megy az egész. Nincs benne semmi susmus, csak pénzt lehet megtakarítani bizonyos eljárással. Teljesen tiszta minden, az én motorom is tőle van.
Már egy hete beszéltem vele, de azt mondta, ocsóért odaadja, papirokat is és intézzek mindent én. Felhivtam a Közlekedésfelügyeletet, azt mondták, hogy csak akinek a nevére behozták (adásvételi/szla) csak az járhat el + ugyanabba a vámrégióba kéne lenni.Barátod szerint van amit muszáj a veveőnek intézni. Szoval nagyon macerásnak tűnik.
Kereskedők viszont a vevő nevében mindent elintéznek.
Nincs hozzájuk közöm. Az egyik barátom hozza őket Olaszországból, néha elmegyek vele én is rakodómunkásnak. Ennyi közöm van hozzá. Ha valamelyik érdekel, hívd fel ott a telefonszáma, és alkudozz vele, én kimaradok belőle. De hivatkozz rám, hogy a barátom vagy, akkor más a hozzáállás.
Nem ujrakötötted, hanem a szüneteltetést, megszüntetted és azt jelentetted be, ill. fizetted be- nem?
Nálam igy hivták a procedurát. Nekem 7 e valamennyi egy negyedévre
Ja, épp néztem máshol. Végre ma éjfélkor letelik a kivonás, mehetnék moccni, erre jön a fagy!
Megkötöttem a biztosítást is. Valamit elkúrtunk, mint gyurcsány, mert 8352 Ft lett.
Kereskedők viszont a vevő nevében mindent elintéznek.
Mi ez szibéria?
Van hozzájuk közöd?
Engem az a 400-as Burgmanus érdekelne 265 e Ft
Nálam igy hivták a procedurát. Nekem 7 e valamennyi egy negyedévre
Má asztittem.
Megkötöttem a biztosítást is. Valamit elkúrtunk, mint gyurcsány, mert 8352 Ft lett.
Honda Deauville
link
Kipufogó festés, műanyagok festése, injektor szinkron, szivargyújtó beépítés, rejtett helyek kitakarítása.
De nincs baja, ugye?
Igen, ma egy hete elvitték az nsr-t, szerencsére jól sikerült eladni. Meg hát, hogy egyáltalán sikerült eladni manapság...nehéz dolog.
Kipufogóegyengetés?