Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, átadom! Hát igen, szerintem is.
grat a gyereknek:-))) megdolgozott érte:-)
végre itthon:-))))))))))))))))

beléptem a 29. órába......

Erikosz!
kösz mindent:-))))
hazafelé a 6.-osra fordulva ért a napsütés.....

Aniak csók a szendóért:-))))

Erik a riasztós! juhééééé (dez itt a reklám helye....akinek 7000-ért jó egy frankó kütyü......nekem is van már
Thx!
Szép gép
Itt vagyok, rakom már!
Szóval: ma SV tulaj lett Ádám. Én hoztam "hirtelen" haza, majdnem nem kapta meg a gyerek... Naon ott van...hmmmmm!
Pl. vizet?
Az olcsó!
Namost a 2-3e Ft-on nem kéne sporolni.
Senki nem akarja hogy a spórolás a lengéscsillapítás, menetstabilitás kárára menjen.
Szerintem te se sajnáld azt a pár ezer forintot.
senki se spórolt a villaolajon hogy bármi mást öntött volna helyette?
hidraulika- , motorolajat.........
mindaddig én is így gondoltam, amikor nem esőben kellett (betolni).. régi szép idők.. de útáltam akkor ezért a pici malőrért a gépet.. jó volt amikor egyetemen péntek délután 1 hetes cuccal toltak be az évfolyamtársak
Amugy két éves a motorom éa megadta magát az aksi.De annyira,hogy még a fordulatszámmérőm is összevissza ugrál.Gondolom zárlatos lett... Még szerencse hogy könnyü betolni
Mondjuk az is igaz, hogy volt hogy Műszaki egyetem kollégiumában rátörték a fiúkra az ajtót a kommandósok egy derűs tavaszi reggel, mert lehúztak illegálisan pár száz giga illegális programot a netről.
volt már olyan akit youtube-os videoért ba**tak meg.. pedig azon nem látszódott semmi.. se rendszám se semmi.. csak a műszerfal meg az útvonal..
Adatlap nem ad támpontot semmihez. A képek bárhonnan származhatnak (pl bikepics), az adatok lehetnek kitaláltak. IP-nek utánanézhetnek, de én pl koleszból netezek többnyire és 1 IP-re kb 800 ember jut. Amúgy meg ha meg is van az IP akkor se tudják ki ül a gép mögött.
jó-jó,de tomikának még a vezeték neve is fenn van

vtomika! vezeték neved töröld
nem forditották utánnam,direkt néztemm
ezért van kitakarva a rendszámom minden képen... annyira nem vagyok hülye, mint látszom
NEMLEHET!
Van erre külön villaolaj, forkoil a neve. Általában a gyári 10W-s de van hígabb és sűrűbb is. Anno én 15W-sre cseréltem, ami picit sűrűbb, ezért kicsikét keményebb lett a teló. Nagyvason elég jó áron vannak pl.
meg esetleg itt figyelnek,hogy ki"dicsekedik"tettével és adatlapról azonosítanak
Azokhoz volna kérdésem akik tettek szivargyújtó aljzatot motorra (GS-re).
Hová helyezték el, és hogy oldották meg hogy vízálló legyen?
mozgó trafi vagyis rendőrautóból vagy kiállva 3lábuval akkor nem.
és utánad tudtak fordulni? a műszerrel.. mert ha nem, akkor kötve hiszem..

városban pár napja, minimum 4 közlekedési szabályt egyszerre áthágva megelőztem egy rendőrautót.. amikor utolért megkérdezte, hogy gondoltam.. aztán ennyi...engedett dolgomra..
sokszor szaladtam már bele trafiba is... jellemzően vasúti átkelőben, szemből.. soha egy papír nem jött.. sztem nyugodt lehetsz
Csak ha utánad fordították, akkor az elég kellemetlen.
Semmi, mivel nincs rendszámod elől, ergo nem tudnak beazonosítani.
Szerintem.