mindaddig én is így gondoltam, amikor nem esőben kellett (betolni).. régi szép idők.. de útáltam akkor ezért a pici malőrért a gépet.. jó volt amikor egyetemen péntek délután 1 hetes cuccal toltak be az évfolyamtársak
Amugy két éves a motorom éa megadta magát az aksi.De annyira,hogy még a fordulatszámmérőm is összevissza ugrál.Gondolom zárlatos lett... Még szerencse hogy könnyü betolni
Mondjuk az is igaz, hogy volt hogy Műszaki egyetem kollégiumában rátörték a fiúkra az ajtót a kommandósok egy derűs tavaszi reggel, mert lehúztak illegálisan pár száz giga illegális programot a netről.
Adatlap nem ad támpontot semmihez. A képek bárhonnan származhatnak (pl bikepics), az adatok lehetnek kitaláltak. IP-nek utánanézhetnek, de én pl koleszból netezek többnyire és 1 IP-re kb 800 ember jut. Amúgy meg ha meg is van az IP akkor se tudják ki ül a gép mögött.
NEMLEHET!
Van erre külön villaolaj, forkoil a neve. Általában a gyári 10W-s de van hígabb és sűrűbb is. Anno én 15W-sre cseréltem, ami picit sűrűbb, ezért kicsikét keményebb lett a teló. Nagyvason elég jó áron vannak pl.
és utánad tudtak fordulni? a műszerrel.. mert ha nem, akkor kötve hiszem..
városban pár napja, minimum 4 közlekedési szabályt egyszerre áthágva megelőztem egy rendőrautót.. amikor utolért megkérdezte, hogy gondoltam.. aztán ennyi...engedett dolgomra..
sokszor szaladtam már bele trafiba is... jellemzően vasúti átkelőben, szemből.. soha egy papír nem jött.. sztem nyugodt lehetsz
beléptem a 29. órába......
Erikosz!
kösz mindent:-))))
hazafelé a 6.-osra fordulva ért a napsütés.....
Aniak csók a szendóért:-))))
Erik a riasztós! juhééééé (dez itt a reklám helye....akinek 7000-ért jó egy frankó kütyü......nekem is van már
Szóval: ma SV tulaj lett Ádám. Én hoztam "hirtelen" haza, majdnem nem kapta meg a gyerek... Naon ott van...hmmmmm!
Az olcsó!
Szerintem te se sajnáld azt a pár ezer forintot.
hidraulika- , motorolajat.........
vtomika! vezeték neved töröld
Van erre külön villaolaj, forkoil a neve. Általában a gyári 10W-s de van hígabb és sűrűbb is. Anno én 15W-sre cseréltem, ami picit sűrűbb, ezért kicsikét keményebb lett a teló. Nagyvason elég jó áron vannak pl.
Hová helyezték el, és hogy oldották meg hogy vízálló legyen?
városban pár napja, minimum 4 közlekedési szabályt egyszerre áthágva megelőztem egy rendőrautót.. amikor utolért megkérdezte, hogy gondoltam.. aztán ennyi...engedett dolgomra..
sokszor szaladtam már bele trafiba is... jellemzően vasúti átkelőben, szemből.. soha egy papír nem jött.. sztem nyugodt lehetsz
Szerintem.