Ma végre 3 hónap után először láttam a motorom
Nem igazán akart indulni, meg se forgatta az önindítót, de belöktük. Vittem is szezonra felkészíteni a szerelőhöz, jövőhéten pedig kezdődhet a szezon
Nem. Csak meglátogattuk a Nagy Fehér Főnököt! Holnap kap rendszámot. Zsuzsi még nem látta élőben, és egy kicsit én is be voltam sózva! (Éppen csak egy kicsit...)
Sziasztok!
Mivel ma a nagyfaluba mennem kellett,de nem volt ma autóm,aksit be a mociba harmadik indításra már indult is,aksit csepptöltővel töltögettem három hetente egy napot,tekert rendesen.
Moci jól teljesített,én meg még most is vigyorgok mint a vadalma,nem fáztam,nem gondoltam volna,hogy ilyen jó a cordura ruha,igy mostmár csak az időjárás előrejelzést figyelgetem mikor lesz napos idő,és ha süt a nap akkor GOOOO!
Kivágomabelednenézdafenekemmertmindmeghaálsz...
Ha egyszer én is idáig jutok, piros vagy narancs színűt veszek, színesítendő a kollekciót!
Menjek szombat hajnalba, vagy menjek, de haza?
Megvan a cuccccccos?
Reggel megyek haza.....és ha IGEN, akkor holnap úgy kell összecuccolnom a vasra:-)
Gratula!
B
ár Ha Zsuzsi kapta akkor Te hogy merészeltél felülni rá?
nem kellesz Te oda:-))))))))
Ma végre 3 hónap után először láttam a motorom
Nem igazán akart indulni, meg se forgatta az önindítót, de belöktük. Vittem is szezonra felkészíteni a szerelőhöz, jövőhéten pedig kezdődhet a szezon
Hátha megnézem a hétvégén!
Mert ezek a szalonban készültek!
ilyenkór szoktam kérdezni:hó végén kölcsön ad? ,mármint a moci
Mivel ma a nagyfaluba mennem kellett,de nem volt ma autóm,aksit be a mociba harmadik indításra már indult is,aksit csepptöltővel töltögettem három hetente egy napot,tekert rendesen.
Moci jól teljesített,én meg még most is vigyorgok mint a vadalma,nem fáztam,nem gondoltam volna,hogy ilyen jó a cordura ruha,igy mostmár csak az időjárás előrejelzést figyelgetem mikor lesz napos idő,és ha süt a nap akkor GOOOO!