Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszii:D
Már feltettem az aksit.Remélem igazad van nem szeretném szétszedni a motort.3 éves és még sosem volt hozzányulva.
körbetekered jópárszor szikszalaggal
Üdv!
Én is jártam már így. Az aksit kell feltölteni és pöcc-röff indul is a vas!
Biztos melegem is lesz hazafelé.
Öltözöm is, azt' megyek.
SZiasztok.Ma el akartam menni motorozni és mikor indittani akarom csak kattogás hallatszik nem teker az önindittó.Gondolom a kattogás az a relé.Próbáltam tologatni sebességbe de nem segitett.
Szerintetek?
Tibkin!
Olyan jó idő van, hogy nem kell a cordura!
Elég a bőrcumó!
Hajrá!
Hali. Szerintetek első teló szimeringet tudom cserélni itthon? Vagy kell hozzá vmi szakmai kunszt? előre is köszi;)
Na, mesélj csak nekem erről a projektről!
Igazából a fűtés nem érdekel, viszont a markolatot kissé vékonynak találom. Létezhet olyan markolatgumi, akár csopperos is lehet, ami a mi kormányunkra jó, de fogásra mégis vastagabb? Tud erről valaki valamit?
Felkerült az új első gumi!
patopalko által javasolt Pásztóy féle akcióban szereléssel együtt 19500 forint volt a pirelli sport demon, és maga a szerelés nem volt 15 perc sem...
Hátmánjóvóna!
Az már fent van november óta.
Megyek hamarosan...
Késleltettél 10 percet, Nálam meg egy hetet!Hozhatod a markolatfűtésed is , az enyém már üzemel!
A motorosszán is jó móka lehet, és ott gyorsabban eldől a vajon milyen gumit vegyek kérdése:)
"2 finn beszélget:

- Milyen volt a nyarad?
- Nem emlékszem, mind a két nap tök részeg voltam."

(Ezeknek szar ügy a mocizás... motorosszán?! )
Na, ebből hogy lett kettő?!
Pénteken jön Kiskucsi... mostanra nem ígérem magam, de jövő hétvégén én vagyok a soros menéssel... akkor inkább.
A '90-es évek! Mindenféle ferdülés nélkül tele volt az utca ezekkel a "neon" színekkel! Jogging (szigorú török Lákoszt), motor, bicikli, cipő, cipőfűző... amit csak el tudtok képzelni!
Siza Maci!
Jössz szombaton mocival?
A '90-es évek! Mindenféle ferdülés nélkül tele volt az utca ezekkel a "neon" színekkel! Jogging (szigorú török Lákoszt), motor, bicikli, cipő, cipőfűző... amit csak el tudtok képzelni!
ez már sorsszerű.... de látom nem hagyod magad

majd az első rózsaszín pólós srácra is szürkét fogsz adni ( de gonosz vagyok.. )
Igen, de nekem a bmx-em is rózsaszín vázú volt (egy ideig, aztán kályhaezüst, + szürke szikszalag, mert elfogyott a spray, életem első fényezése 9 évesen...:) ), a gördeszkámnak is rózsaszín volt a kereke, kicsit nem figyelek oda, és nem Krisztinek, hanem Krisztiánnak hívják most a barátnőm:)
nem tudom.. nekem nem volt gondom azzal a színkombinációval...

"Gyakorikérdések.hu.. most akkor búza vagyok?"
Nekem is karcos volt már kicsit egy két helyen, de az biztos, ha nem ilyen lila lett volna, pláne nem ilyen rózsaszín matricával, neki nem állok festeni, inkább elnézegetem. Szívesen csinálom, csak marha sokat állt/áll miatta a moci, meg hát azért nagyon sok macera van vele.