SZiasztok.Ma el akartam menni motorozni és mikor indittani akarom csak kattogás hallatszik nem teker az önindittó.Gondolom a kattogás az a relé.Próbáltam tologatni sebességbe de nem segitett.
Szerintetek?
Na, mesélj csak nekem erről a projektről!
Igazából a fűtés nem érdekel, viszont a markolatot kissé vékonynak találom. Létezhet olyan markolatgumi, akár csopperos is lehet, ami a mi kormányunkra jó, de fogásra mégis vastagabb? Tud erről valaki valamit?
Felkerült az új első gumi!
patopalko által javasolt Pásztóy féle akcióban szereléssel együtt 19500 forint volt a pirelli sport demon, és maga a szerelés nem volt 15 perc sem...
A '90-es évek! Mindenféle ferdülés nélkül tele volt az utca ezekkel a "neon" színekkel! Jogging (szigorú török Lákoszt), motor, bicikli, cipő, cipőfűző... amit csak el tudtok képzelni!
A '90-es évek! Mindenféle ferdülés nélkül tele volt az utca ezekkel a "neon" színekkel! Jogging (szigorú török Lákoszt), motor, bicikli, cipő, cipőfűző... amit csak el tudtok képzelni!
Igen, de nekem a bmx-em is rózsaszín vázú volt (egy ideig, aztán kályhaezüst, + szürke szikszalag, mert elfogyott a spray, életem első fényezése 9 évesen...:) ), a gördeszkámnak is rózsaszín volt a kereke, kicsit nem figyelek oda, és nem Krisztinek, hanem Krisztiánnak hívják most a barátnőm:)
Nekem is karcos volt már kicsit egy két helyen, de az biztos, ha nem ilyen lila lett volna, pláne nem ilyen rózsaszín matricával, neki nem állok festeni, inkább elnézegetem. Szívesen csinálom, csak marha sokat állt/áll miatta a moci, meg hát azért nagyon sok macera van vele.
Én is jártam már így. Az aksit kell feltölteni és pöcc-röff indul is a vas!
Öltözöm is, azt' megyek.
Szerintetek?
Olyan jó idő van, hogy nem kell a cordura!
Elég a bőrcumó!
Hajrá!
Igazából a fűtés nem érdekel, viszont a markolatot kissé vékonynak találom. Létezhet olyan markolatgumi, akár csopperos is lehet, ami a mi kormányunkra jó, de fogásra mégis vastagabb? Tud erről valaki valamit?
patopalko által javasolt Pásztóy féle akcióban szereléssel együtt 19500 forint volt a pirelli sport demon, és maga a szerelés nem volt 15 perc sem...
Megyek hamarosan...
- Milyen volt a nyarad?
- Nem emlékszem, mind a két nap tök részeg voltam."
(Ezeknek szar ügy a mocizás... motorosszán?! )
Jössz szombaton mocival?
majd az első rózsaszín pólós srácra is szürkét fogsz adni ( de gonosz vagyok.. )
"Gyakorikérdések.hu.. most akkor búza vagyok?"