Hallo
Holnap,ha minden igaz felkerül a motorra az uj gumipár!Ha esetleg érdekel valakit 6000km futott 1db Heidenau K63(110) jó állapotban és 1 db K64 (130)!Nem hibás,csak vettem másikat és öszintén megmondom "nekem ez nem vált be" gumik!
Elérhetöség az adatlapomon!Árat,meg nemtom!
Sajna olyat nem tudok. Bár mint ha régen lett volna szó egy cégről, akik csinálnak. Ha jól emlékszem, talán Komárom környékén? Sajna, mint érdektelen, nem jegyeztem meg.
Van egy csomó gyártó, akik csinálnak "buborék" plexit sportmocikhoz. Talán... ilyen a Puig, a Szatuna, a Givi... stb. Talán a gyári honlapokon érdemes kutakodni.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni , suzuki gs500F hez keresek túraplexit!Csak sehol nem találok, ha esetleg tudtok valamit, legyetek szívesek osszátok meg velem! Köszönöm.
A segítségeteket illetve a véleményeteket kérném; motorgumi vásárlás előtt állok, s érdekelne ki mit javasol, illetve, hogy mit nem (gumimárkára gondolok nem méretre)!
köszönöm szépen!
üdv mindenkinek!
Triumphnak a daytona blokkja az ami nagyon eltalált a többi csak közepesre sikerül jó jó de nem veri a japokat.Amiben a 2007 körüli 3 hengeres van az az igazi.
Az meg még drága.Én várok még egy két évet és jóárasítva meglepem magam egy triple R-el.
.. csak pár ok amiért nem... ez forgalomba helyezés nélkül majd 600.. tehát ez egy legalább 700-750ezres motor.. ha meg triumph akkor három henger..ez meg négy hengeres
névreírva bele kéne férni bő 500ba.. de inkább kevesebbe
de az idióta dupla első lámpa az tetszik
Szia!
Hát..nem egészen. Vasárnap elvitték az nsr-t, jó áron (nekünk) , s az ilyesmit- mint köztudott- szeretem.
Pénteken megyünk motornézőbe, egy 2005-ös SV a kiszemelt, szintén jó áron...Fényképes beszámoló lesz, ha összejött valami!
Patopalko - kössz a tippet, már vettem is egy pirelli sport demont a pásztóynál (remélem emberi idő lesz, és el tudok mocival menni érte, mert akkor fel is rakják).
Erik - tök jó lett a paripa! Te fogod lovagolni, vagy továbbra is a fiad (tényleg, hogy van?)
Faty - csak nem sikerült megállípodni valakivel a cseréről?
Motorvásárlók - én tavaly vettem a mocit (2002, óra szerint 11719 km, plexivel, nagyon kicsi horzsolással) névre iratva 625e.
Egyébként én is elővettem a masinériát szombaton, beindítottam (nem túl simán, de elindult, nem kellett bikázni, pedig már odaálltam a kocsival is ), pöfögtettem egy darabig, mentem vagy 200 métert , majd lemostam és letakartam megint.
Holnap,ha minden igaz felkerül a motorra az uj gumipár!Ha esetleg érdekel valakit 6000km futott 1db Heidenau K63(110) jó állapotban és 1 db K64 (130)!Nem hibás,csak vettem másikat és öszintén megmondom "nekem ez nem vált be" gumik!
Elérhetöség az adatlapomon!Árat,meg nemtom!