Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze ne hagyd hogy elvegyem a kedved a szinkronizálástól.
Csak mostanság elég szar passzban vagyok
Szerintem felesleges lenne külön ,,eszközt" venni, kivéve ha motorszerelő vagy. Ahhoz hogy 25000km-enként szinkronizálj? Lehet addigra nem is lesz meg ez a motor.
"van hozzá eszköze "
Na ez az. Ha lenne eszközöm megcsinálnám. Vagy ha valakinek van a közelben (Budaörs) szívesen átmotorozok, hogy megcsináljuk. A leírás itt van csak eszközöm nincs.
Szerintem kérj meg valami szakit akinek van hozzá eszköze hogy mutassa meg hogy kell.
Beinduuuult:)

Tegnap megjött a szelephézagoló lapkám, betettem, összeszereltem, megmaradt a dugattyú is meg az összes szelep . És idén először hallottam a GS-t duruzsolni.

Karbiszinkront meg amolyan "alapjárat felteker, gyertyák lehúzogat" parasztos módon próbáltam megcsinálni, jobb híján. Valaki-valahol egy megoldást tud erre Budaörs könyékén?
Remélem semmi komoly
Nem, a fiamat ütötték el! Az új az sértetlen és még csak 1700km van benne.
Hát ha megyünk akkor lesz nálam 4 liter olaj minimum. Más, nagyobb baja elvileg nem lehet. Bár addig még bele teszek 1-2ezret, csak kijön ha van valami galiba.
Kárászynál 12e.
www.karaszy.hu
Dobozba pont elfér pár kanna olaj.Hol itt a gond.Próbálnád kitólni a garázsból az enyémet.Ehhhh heveny alpoknyi emelkedő.Bár a robit sem volt leányálom 2 Km-ről hazatólni.Naná hogy egy lejtő alján jó távol a háztól rohadt le.Belökni meg nuku.Aszittem kiköpöm a tüdőmet.
SV-t meg szerintem nem is lehetne betolva indítani.Akkora a motorfék hogy 3-asban is megállna akárhányan toljuk.
olaj az nálam is van mindig... 1000-1300kmenként előfordul h töltögetni kell kicsit..
Azért szeretem ám a GS-t sok közös kalandunk volt már.
Ha megdöglik a túra alatt felgyújtjuk és szalonnát sütünk rajta. De nem gondolnám hogy gond lenne, csak szorgalmasan kell utántöltögetni az olajat.
Utálom tolni, még az udvaron belül is. Még nem volt olyan motorom amit ne kellett volna valamiért belökni. Na a GS mellett elég cumi rohangálni, ha tehetem nem teszem.
hazahúznánk... mondjuk utána fél évig te fizetnéd a fagyinkat..

nem árt ha nem robban le a motor a túra alatt, bár emlékezetes lenne akkor is
egyszer toltam az enyémet kb 800 métert... előtte még úgy gondoltam ha lerobbanok vele bárhol is, majd hazatolom.. nyáron van idő.. olyan hosszú 800 méterem se volt azóta se
Kaposváron van ismerősnél. Épp itt voltam amikor jött a tél.
Ja csak ha már oda motorral megyek (mennék), jó lenne visszafele is. Tolni meg nem szeretném.
hol tartod 1általán a moccot? kaposváron vagy halason?
Mi a gond prágával?Jön visszafelé vonat is.
Somogyi dombok?
Szólj ha jársz erre.
mennyi kb egy hátsó telófelújitás?
asszem a bboglár...

meg kellemest a hasznossal is össze akarom kötni.. kis csesznek... tihanyi kompozás...meg somogyi dombok..

prága az csak az út harmada..
Melyik fullgas-hoz mész?

Én egyelőre felélesztem, aztán némi tavaszi szerviz következik, meg megkérdezem a szerelőt mit gondol el merjek-e indulni Prágába? Meg még egy pár kérdés, aztán el kellene hozni valamikor a hátsó dobozt Viktortól.
Ja hogy komplett motor a keresés tárgya.