Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nehezen is aludtam el (kicsit kell az éjszakás műszak előtt)....
Úgy mentem volna még-még-még-még-még:-))))
mindháromnál van olyan gép.. van ahol nem csak egy gép van ami érdekelhet.. a motorok között azon túl , hogy nagyságrendileg félmillió forintba kerülnek sok közös nincs.. triumph trident , cbr 1000f, super tenere, gsxr 1100 amiket találtam... de megnézem, h még mi esik útba eladó, a számomra érdekes motorok közül..

motor beszámításról is egyszerűbb a motor mellett beszélni mint telefonon vagy emailben..
Szevasz Erik
Lezúztad a vasad?
Sziasztok
Van egy olyan problémám,hogy indítani akarom a gépet és csak kattog az indító.Ha berakom sebességbe és egy kicsit megmozgatom előre hátra akkor általában elkapja.Mi lehet a gond vele?
Még egy kérdés lenne,milyen aksit érdemes venni bele mert lassan cserélni kellene azt is

Köszönöm a választ
Az is valami! Egy mosolygós archoz legalábbis elég!
Ennyi motorbótot.Mit is keresel?
napot nem tűztem ki (hétköznap valszeg..).. de ahojauto, minismotor, fullgas kínálatát szeretném megnézni.. ahogy néztem kicsit több mint 700 km lesz nekem ..
egyeztetni is kell velük..mert nem mind van nyitva állandóan..
Én ezt megoldottam:-)

13:00-13:50-ig fent volt a töltön (autós)
14:10re motorba:-))))

pöcc-röff indult:-)))))))

Nekem a riasztó csinálta a fesztivált:-) Gondolom van benne egy akku, ami miatt akkor is müködik, ha elvágják az akku madzagot.
Villogot-vernyogot.....azt "meghalt"......

Kimentem a benyakútra......vagyis mentem volna:-) de az első gumi úgy leengedett mint a picsa.....a hátsó kerék tartotta az ősszi nyomást.

Benzinkúton a kompressszor döglött....vettem fagyálót a rendszerbe, mert az meg lent volt már minimumon.....

Hazajöttem - felfújtam pumpával a gumát......

Az idei év első 1800m-re volt:-))))
Már mikor akarsz kissebb kört tenni?
..minél hamarabb gondoltuk az indulást, hogy szombat éjszaka el tudjunk menni buliba is

(előtte még lehet teszek egy kisebb kört az országban.. használtmotor nézőset; bp meg dunántúl.... nem bírok a seggemen ülni )
Telófelújítás, vagy bontóbol másik, de az is rizikós.
Az új ára 70 körül van.
Azért kell a szemle,hogy helyre lett állítva. Ha ugyanis újra használom, akkor bármikor történhet bármi, és akkor ki bizonyítja, hogy meg lett csin álva, mikor még ezt sem fizette ki. Tehát szemle, rendőrségi papír és fizetés, de lehet közben használni, rizikó nélkül.
A kár egyébként 785 ezer ft volt szakszervízi javítással,pótszemle nélkül, és ebben még nem voltak benne a telók és a kormánykiflik, mert az a kárfelvételnél nem látszott!
Ma voltam mocizni.3 hónap után lett elővéve a garázsból.Nem mondatom,hogy könnyen indult de azért elkapta(éppenhogycsak)
Arra lette figyelmes,hogy pattog a hátulja megáltam és tiszta olaj a hátsóteló (2 éves a motor) Javitható vagy vegyek ujjat?
Ja és 70km-ert mentem szombathely és környékén de egy kétkereküvel sem találkoztam peddig sütött a nap.
Csak tudnám mit szemléznek.Meg van javítva.Mi megszíííttuk.Szemle előtt javítva lett a kocsi mert 3 hónapig vártak és kellett a kocsi.Mondtuk is hogy mineg szemézni.Erre ők majd látják a javításból.Utána mehettünk bíróságra tanuskodni mert a szemle után aszondták a mi meg az ellenfél sérülése nem volt összeegyeztethető.És mi okoztuk a bajt meg el is ismertük.
Leszemlézik? Az pontosan mit takar?

Nálunk mikor lezúztam az autót szintén várni kellett a biztosítóra, de pont hogy a rendőrség gyorsította az ügyet, ugyanis a másik fél elismerte papíron hogy ő okozta, de aztán visszavonta. A biztosító meg arra várt hogy megint elismerje, de nem állt szándékában. Aztán a rendőrség elküldte a saját jelentését és képeit (feljelentés nem volt csak kiszálltak körülnézni) és utána simán ment minden.

Nem is gondolná az ember hogy pár törött műanyag meg egy összekaristolt felni majdnem félmillió
Ő már fizetne, a rendőrségre várunk, de nekem ennyi időm nincs!
Jövő héten leszemlézik,oszt lehet újra csapatni!
Köszi!
Biztosító nem fizetett?
Lassan profi vagyok!
2kiló!
Nemtudom megyek-e mert elvileg akkor lesz bóléparti (osztálytalálkozóval összekötve) pénteken (márc5) és nem tudom milyen állapotban leszek. Amúgy hány körül indulnánk?
Oda bankkártya kell nem doboz.
6 zsömle, az pont elég párizsig meg vissza
kössz az infókat. akor egy 30-35 l est beszerzek
32 literest akartam írni, na. Bocsi!
Hát kérem sikkesebb mint az ufo a motor farán.