A 42 literesbe már kényelmesen belefér egy bukó. A 45 literesbe belemegy a kettő db. (mondjuk dobozfüggő a dolog, én a motodetail-os, viszonylag olcsóbb dobozról beszélek.)
még 1 kérdés
dobozt szeretnék, akkorát h beleférjen a sisakom. nézegettem de a képekről nemigazán jön le a méret...... adatoknál literbe vannak megadva.
Hány literes dobozba tudnám bepréselni a bukót?
Én is tettem egy nagyobb kanyart az iménti napsütésben (45Km) és találkoztam egy pajtásal .
kicsit visszaolvasva a motorvásárláshoz annyi h én tavaly novemberbe vettem az enyémet 540 ért(23eKm) gondolván a tavaszi árcsírázásra...úgytűnik jól gondolkodtam.
azt mondják h nem szabad az elsőt megvenni, én úgy tettem
remélem kifogtam a nekem való élettársat.
Képzeld, Nekem is tölteni kellett!
1 hónapja nem ültem rajta, és csak 10 V volt benne.
Persze az is közrejátszhatott, hogy összeszerelésnél ki kellett próbálni minden elektromos kütyüt. Az indítást már nem bírta, csak 2-t tudott forgatni.
Hmm... szép! Csak szegény süni szorong most picit.
Biztosra vettem, hogy mész egy kört! Nekem még töltődik itt az akku, hogy holnap reggel pöcc-röff legyen.
Itt szombathelyen 12 fok van és süt a nap.Asszem megyek motorozni már nagyon rámfér :) Gondolom többen is vannak kint most ilyen időben.Jó motorozást mindenkinek
dobozt szeretnék, akkorát h beleférjen a sisakom. nézegettem de a képekről nemigazán jön le a méret...... adatoknál literbe vannak megadva.
Hány literes dobozba tudnám bepréselni a bukót?
kicsit visszaolvasva a motorvásárláshoz annyi h én tavaly novemberbe vettem az enyémet 540 ért(23eKm) gondolván a tavaszi árcsírázásra...úgytűnik jól gondolkodtam.
azt mondják h nem szabad az elsőt megvenni, én úgy tettem
remélem kifogtam a nekem való élettársat.
1 hónapja nem ültem rajta, és csak 10 V volt benne.
Persze az is közrejátszhatott, hogy összeszerelésnél ki kellett próbálni minden elektromos kütyüt. Az indítást már nem bírta, csak 2-t tudott forgatni.
Biztosra vettem, hogy mész egy kört! Nekem még töltődik itt az akku, hogy holnap reggel pöcc-röff legyen.
Biztos nem most szombaton lesz a romániai gurulás, hanem az utána következőn.. feltéve ha az időjárás is úgy akarja..
GsTeddy adatlapján sok hasznos info van egyébként.
Res - Tartalék, vákumosan.
Pri - vákum nélkül, szabadon.
A Fuel meg a benzin a tankban.
A töltés hibát azt hiszem megtaláltam a generátor forgórészén az egyik mágnes levált. De már vissza ragasztottam epoxy ragasztóval.
Remélem tényleg ez okozta, holnapra kiderül még megköt a ragasztó.