Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem retikült, dobozt kérdeztek!
Még a 30 literesbe is.Sőt lötyög benne nekem.Még zsömlét vagy 6 ot mellé tok rakni.Meg kesztyűt.
A 42 literesbe már kényelmesen belefér egy bukó. A 45 literesbe belemegy a kettő db. (mondjuk dobozfüggő a dolog, én a motodetail-os, viszonylag olcsóbb dobozról beszélek.)
még 1 kérdés
dobozt szeretnék, akkorát h beleférjen a sisakom. nézegettem de a képekről nemigazán jön le a méret...... adatoknál literbe vannak megadva.
Hány literes dobozba tudnám bepréselni a bukót?
Én is tettem egy nagyobb kanyart az iménti napsütésben (45Km) és találkoztam egy pajtásal .
kicsit visszaolvasva a motorvásárláshoz annyi h én tavaly novemberbe vettem az enyémet 540 ért(23eKm) gondolván a tavaszi árcsírázásra...úgytűnik jól gondolkodtam.
azt mondják h nem szabad az elsőt megvenni, én úgy tettem
remélem kifogtam a nekem való élettársat.
Nem semmi, le a kalappal!
Jaj, de szép lett ismét! Ügyes vagy!(vagytok)
Mennyiből tudtad helyrehozni?
Ja, és itt az előző állapot!
Képzeld, Nekem is tölteni kellett!
1 hónapja nem ültem rajta, és csak 10 V volt benne.
Persze az is közrejátszhatott, hogy összeszerelésnél ki kellett próbálni minden elektromos kütyüt. Az indítást már nem bírta, csak 2-t tudott forgatni.
Hmm... szép! Csak szegény süni szorong most picit.
Biztosra vettem, hogy mész egy kört! Nekem még töltődik itt az akku, hogy holnap reggel pöcc-röff legyen.
Decembertől a mai napig nagyjából 1500 kmet motoroztam... ideje lenne már komolyabban is használni..

Biztos nem most szombaton lesz a romániai gurulás, hanem az utána következőn.. feltéve ha az időjárás is úgy akarja..
Jó neked. Én idén még nem is láttam a motoromat. De jövőhéten felébresztjük.
A Bandita újra régi fényében pompázik, és mostantól a kezeem sem fog kihűlni! Tekertem egy 70km-t!
Pri- állásban simán ömlik a benya a karbiba. Érdemes ezt használni ha száraz a karburátor és fel kell tölteni.

GsTeddy adatlapján sok hasznos info van egyébként.
On - vákumosan szív, általános használati mód.
Res - Tartalék, vákumosan.
Pri - vákum nélkül, szabadon.
A Fuel meg a benzin a tankban.
Sziasztok hova állitsam a benzincsapot hogy az csak folyón a karbikba?ON,RES,FUEL,PRI Melyik mi? kösszi
Itt szombathelyen 12 fok van és süt a nap.Asszem megyek motorozni már nagyon rámfér :) Gondolom többen is vannak kint most ilyen időben.Jó motorozást mindenkinek
Gumi akció a Pásztóynál.
ment a válasz...
Azt megköszönném, irtam is emailt gyorsan!
Levált aztán visszaragasztottad? Úristen
sziasztok.

A töltés hibát azt hiszem megtaláltam a generátor forgórészén az egyik mágnes levált. De már vissza ragasztottam epoxy ragasztóval.

Remélem tényleg ez okozta, holnapra kiderül még megköt a ragasztó.
Holle anyó meg.....szhatja.
Holle anyót esetleg nem akarja valaki meghívni? Már megint itt van nálunk.