Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ez 115 ez a max, nadrág nincs azt majd kicsit később jogsi fele még ugyis hátra van addig meg csak melóba tervezek menni ami tőlünk 4km addig megteszi a farmer is :)
Korai karbisok pont beleférnek a keretbe.
Nagggyon helyes.
Ha minden igaz, jövő héten boltolunk egyet fiamnak...
Sv-t :) Dehogynem szivem csücske de az 800körül kezdődik, mondták hogy ő is ugyanolyan kezes mint a gs, csak sajnos az a +200hibádzik még hozzá :(
1-2 szezon gs utána jöhet az sv.
Hát igen, én már ébren vagyok tavaly nyár óta de suli mellett örülök hogy ezt is ki tudtam szoritani és az ehavi pénzmaggal teljesült be a keret, sajnos eddig bármennyire is ébren voltam nem tudtam mit lépni:(
Naná.
"Ezután jön majd a telefonálgatós része és a szűkités, eddig nem akartam amig nem volt olyan idő hogy meg lehessen nézni."
Aztán megnézel egyet- kettőt, teljesen el fogsz keseredni, mert csak a jókat meg az extrákat írták bele a hirdeésbe, a képen meg pont nem látszik semmi hiba. És borul az eddigi terved. Aztán találsz egy két jót, amit mind pont az orrod elött visznek el... pláne, hogy itt a tvasz és más vevő már rég felébredt!
SV:
Kereskedések szemérmetlen haszonkulccsal dolgoznak, tapasztalatom szerint 100-200 e Ft-al olcsóbban juthatsz hozzá tulajdonostól a gépekhez.
Láttam már olyat, hogy a 700 körül menő motort bevették 450-ért, 2 nappal később kitették 795-ert. De kérdezd dawntezt erről, mennyiért tudta eladni a gs-ét, ha jól emlékszem kereskedés volt...
Őőőőőő izéééééé most lehet hogy a GS-esek megdobálnak rohadt zöldségekkel de SV-t nem nézted még?
Mert ekkora pénzből már azt is lehetne bekalkulálni párat csak megnézésre.Nagyobb frissebb lágyabb mint a coccolino.
Ruházatból ha kevés a keret érdemes megnézni a Mofakert.Nem márkás de használható bőrruházatot ad Kabát+nadrág 55e ért kijön cordura olcsóbban a marushint is a louisnál 70euróért meg lehet venni és nem rossz ez KB 75-80e esztyűt 10e ért már megvan és még marad is kipótolni a motor.
Ez már 115, és nincs benne nadrág.
Szerencsére nem rémiszget mert erre is felkészültem ugye és félreraktam :)
Bukó, kesztyű, kabát, csizma a terv elsőre. ha ahogy számoltam kb bukó 40( Marushinokat nézegettem) kesztyű 15, kabát 30, csizma 30.
köszi, ezeket is néztem az elsőt rögtön kizártam mert számomra ez a sport "kidörrenő" meg mindenféle "tuning" nem jót sejtet első motornak szeretnék egy nem szétberhelt gépet, ha valami tuning lesz rajta akkor azt meg én csináljam ne más "gányolását" vegyem át.
Egyébként a kereskedéseket miért nem ajánlod 2db ot találtam kereskedésben is egyik 595 túradobozzal, nem rossz árban van.
Ezután jön majd a telefonálgatós része és a szűkités, eddig nem akartam amig nem volt olyan idő hogy meg lehessen nézni.
Meg most vadászok valami önkéntes "szakira" is aki segit nekem megnézni hogy ne fogjak mellé illetve hazahozni.
Akkor csak az internetelévő pár db-marad? Nincsenek ilyen nagy "motorkereskedések" ahova lehet menni nézelődni és esetleg találhatok gs-t is?
A másik kérdés az volt hogy merrre érdemes nézelődni, mert interneten 2-3 van csak és hogy mi a reális ára egy jó állapotú pacinak ? 2002-4 20-30ekm el.

Szegedi vagyok.

Ruha még nincs de előrelátó voltam és tavaly mikor betöltöttem a 21.et és szabaddá vált a jogsihoz az út elkezdtem mindenre külön gyüjteni szóval van a mocira 650 és a ruhára 100 :)
Aztán már csak a jogsi végét kell finanszirozni :(
Ne rémisztgesd!
Később is legyen mit megvenni kicsinyenként...mindent nem lehet egyszerre...
,,... 9 hónap elteltével már csak..."
Szeva!
A hirdetéseket nézegesd, vesd össze őket, szűkítsd a kört, hívj fel párat. (kereskedéseket nem feltétlenül ajánlom, jobb a magánszemély 1-200-al) 40-50-et le lehet alkudni, ha ügyes vagy.

Pl:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/su
zuki_aron_alul_gs500-3341490
http://www.hasznaltauto.hu
/motor/suzuki/suzuki_gs_500-3562028
http://www.hasznalt
auto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs500-3562314
Amúgy merre laksz?
ŐŐŐ...mi volt a másik kérdés?

Éves biztosítás, K&H-nál 44000 volt. ) hónap elteltével nekem már ,,csak" 37-38000 körül. Tavaly a műszaki 5000 volt.
Amúgy ruha, csizma, bukó, stb, ilyenek vannak? Mert ha még arra költeni kell, akkor az még egy bő 100eFt.
Köszi a válaszokat, énis úgy kalkuláltam hogy 50es a papirozás igy 650összesen a motor, már csak a másik kérdésben kéne segitség hogy hol érdemes...
Juteszembe még, a biztosítás kb. összege nekem mennyi lehet a 0 ról indulva?
Illetve műszaki vizsga költsége, mert van aminek az sincs :S

Köszi!
Átírásra kb 40-50000-et tegyél félre, biztos ami biztos.
Első lépés a biztosítás kötés, eredetiség vizsgálat, aztán irány az ocsmányiroda.
Az szerintem egyébként esélytelen hogy rávedd az eladót hogy csináltasson eredetiség vizsgálatot, ugyanis ha valami miatt mégis elállsz a vételtől ugrott 17000 Ft-ja.
Szia! A héten írattam a nevemre a Yamahámat az átírás költsége: Törzskönyv+Forgalmi 12.000+24.600 ftba került. Valamint , elötte ugye természetesen biztosítást kell kötni a gépre! És eredeti vizsgát kell csinálni , ha jól taktikázol akkor megpróbálod az eladót rávenni hogy ő fizesse az eredetvizsgát. Egyébként eredetvizsga költsége 17.000 ft
üdv.
Sziasztok!
Lassan kitavaszodik számomra is eljön végre(!) a motorvásárlás ideje.
Szeretnék egy kis segitséget kérni hogy merre érdemes nézelődni mert interneten a számomra megjelölt árkategóriában van 2-3 motor:(.
Illetve mennyi most a reális ára egy ilyen gépnek? 600e ft om van rá.
Simát szeretnék nem F-et.
Az átírása kb mennyibe kerül neki?
Remélem tudok adni egy két tippet/öteletet ehónap február végén/március elején szeretném megvenni.
Ez lesz az első nagy paripám, amióta az eszemet tudom illetve megláttam a gs-t bele is szerettem de most jött el az idő hogy 22 lettem és a jogsit is lerakhatom illetve megszűnt a szülői ellenhatás is:)
Köszi szépen!

Robi
Halihó!

Mi újság erre felé?