Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak 2W sima mezei.
Ugyanez sima 5w -os ban?
én is ilyenre pályáztam, de inkább 90Ft ért vettem simát, am tuti nem nyugodtan berakhatod!
Hali!
Szerintetek ez ki fogja olvasztani a fordulatszámmérőt vagy a km órát? Nemrég tettem bele.
http://bolthely.hu/tungsram/id...
szerintem mérd meg a tengelyena "válykát" átmérő, mélység, vastagság, hozzáértő ember tud majd kezdeni azokkal az adatokkal vmit,
janekem is 1 kérdés az első lánckeréka tengelyen kicsit lötyögött a tengely vonalába, NORMÁLIS? (az új JT lánckerékkel kíváncsi vagyok mit produkál a mostani amit leszedtem egy darab vas és semmien írás se betű se szám nincs rajta, ismeretlen eredetű)
Sziasztok!

Egy kis segitség kellene!
Láncsere közben vagyok és eltünt az első fogaskeréknél a biztosító zégely gyűrűm, kérdésem az hogy ennek mi a pontos mérete?Milyet is kérjek ha mennék.......
Nem mm-ben értendő, hanem inch ben. a lyuktávolság azoos.
Szerintem
Hy!
Azt hiszem ez vita tárgyát fogja képezni, mert a lánc szélessége nem lehet,ugyan is én rámértem két tipusra is az enyém(bandit) és a gyereké (yamaha) mind a kettőnél más a lánc szélesség mérete
1 cm-en felül van mind kettő az biztos,hogy a Bandité szélesebb.Méretet azért nem irom le,mert nem akarok rossz adatokat közölni,de mind a két esetben mégegyszer hangsulyozom,hogy 1 cm-en bőven felül van a méret,ha pedig a lánc szélesebb részénél mértem rá ott pedi már 2 cm-től is több.Tehát az 520,525 az nem fedi ezt az adatot sehogyan sem 520=5.2mm vagy 525=5.25 mm ennek kéne lennie ha az állitásod igaz de sajnos nem az.Én ahogyan méricskéltem igen csak a két görgő közötti távolság lesz az.Mérd meg menj ki a hidegbe és mérd meg!Ennyit szerintem neked is megér a megnyugvás érdekében.
De tegyük fel a kérdést a nálunk okosabbaknak hátha valaki tudja a jó megoldást.
Lehet vitatkozni!
Miért kell utazni?,,
Olcsóbban házhozjön!
de megkaptam köszi, de székesfehérváról elég messzire kellet volna utazni úgy már nemérte volna meg (telefonálgatás, utazás)... szívom a fogam de akárhogy tanakodtám ez a legegyszerűbbmegoldás, házhozjön és kész(50 felett ingyé )
Látom rendeltél gumit!
Nem kaptad meg a email-t?
Tomi
Légyszives ,ha teszteled, dobj egy infót nekem hogy zajos-e?
660-as '91-es tenerét.. de azzal nem vagyok előrébb, mert a kényelmes 140-150es minimum utazósebesség a cél(relatív kis fordulatszám melett)..ahhoz meg ugye minimum 70 ló kell.. és akkor talán nem forogja magát agyon a motor..
Van most két piros-fehér yzf 1000 thunderrace, asszem oldpietnek is hasonló van, egész jó áron.. a lányok szerint olyat kéne vennem.. de még nem tudom..kérdés mit adnak cserébe a lányok
A görgők közti távolság egyforma minden láncnál. Tehát pl 10 szem az 520-as, 525-ös és 530-as lácnál is egyezik hosszban. Ezek a számok - tudtommal - a lánc szélességét adják.
Lovasberény..székesfehérvár mellet. lehet alszom rá még párat,
az elütéstől azért félek mert vagy nagyon szétütöm és akkor szorítja a láncszemeket vagy nem ütöm eléggé szét és bármikor szétválhat.
Igen, automat 0Ft-ot írt csomagolás és szállítás sorba.
De ha végigkattintgatod a rendelést megtudhatod, ha az utolsó részig a megrendelésig elmész meglátod, és ott eldöntöd h katt a megrendelésre vagy ablak bezár és mintha misem történt volna.
Hali!
Ez nem jó... ugyan is rámértem és nem annyi az annyi.
Viszont a görgők közötti távolság már jó lehet.!?
Azért kössz.
De látom te is megcéloztad az ingyen hazafuvart. Ezt autómatikusan érvényesítették? Én is erre pályázom, smucig vagyok a 2 e Ft-ot kifizetni....
Dorina! Aztán elég nyomatékos volt a vontató?
Látom nem hatott meg a CZ láncról szóló sok-sok dícsérő szó... Pedig kedvezőbb, erősebb, mint a legerősebb DID.

Hova valósi vagy? Nekem van láncszerelő szerszámom esetleg. Bár hivatalosan csak szétszerelő, én össze is szereltem vele... Állítólag a DID "lukas" végű csapos, és egész könnyen peremezhető, az 525-ös CZ rendes szívás volt...
De szerintem patentszemmel kapod.
Itt is megy.
Nekem is műxik
erre (is) van jogsid?
Nálam megy...
Tudja valaki, hogy miért nem megy az "akmt" oldal?
Valami sértegetésről írkált a szolgáltató.