Megkaptam a mailt a rendelés visszaigazolásáról.
A láncot nittelő szemmel fogom kapni
A kérdésem a következő: Tud valaki segíteni a nittelőszem préselésében?
..cserélni már cserélnének velem .. pedig egy napja sincs fent a hirdetés... egész bizakodó vagyok..mondjuk nagyon kedvező árat adtam meg, főleg annak tudatában hogy idén majd 150 ezer ft értékben volt kopóalkatrész csere, a rendes szervizeken felül...
Dícséretes a türelmed és a fájdalomküszöböd!
"Nagypapi" is ott volt! Szép kényelmesen kiszáltam pont a bejárat előtt a meleg autóból, rögtön hozták a teát és 10 előtt 5perccel már be is engedtek. Felsétáltam, ki volt készítve a csizma, felpróbáltam oszt annyi.
Nem is volt versenyfutás a lépcsőn, minekután beengedés előtt 5 perccel felmostak, hátha átesünk egymáson.
nagyvas OPEN!
leadtam a rendelést. 04-es GS500F hez. remélem jók lesznek
Az oldalon nem volt odaírva a lánc pontos típusa csak remélem h jól spéciztem ki az 520VM láncot (kizárásos alapon annak kell lennie) és remélem h patentszemmel kapom majd.
végül a gumit is eldöntöttem h melyik legyen, nehéz szülés volt de meglett
a pénztárcám kiürül, remélem megéri
Megvettem tegnap reggel az AGV GP Pro Ring-et!:) Reggel 7:45-re értem oda, utánam jöttek még ketten, aztán még egy srác, meg mégegy, és így 9:30ig ott dekkoltunk mire elkezdtek jönni az emberek, közben jókat storyzgattunk!:) Nagyon hideg volt, -10fok ......még meleg teát is hozatott nekünk a tulaj, jófej volt, utólag is mégegyszer köszönjük! Utólag megérte, mert elsőként mentem be, így több méretből is tudtam választani, így az XS-re került a választás (igen...énis meglepődtem a méreten, de ez volt ami kicsit szorított, majd fog az tágulni....az S-es már szerintem nem lett volna jó..majd kiderül). Alig várom, hogy letudjam tesztelni, hogy milyen! Sok helyen állítható rajta a szellőzés, gyári bogárháló, stb.
Remélem jó kapcsolatunk lesz és soha nem lesz rá szükség úgy igazán...!
Köszi Fati, tudod: Öregesen!
Buék a csapatnak!
(Amúgy senki nem tud a fórumba képet beszúrni,vagy csak én vagyok ilyen számítástechnikai analfabétagamma? )
D. voltam