Egy honapja rendeltem tölük egy univerzális sisak zoknit,ami a sisakomra éppen nem jó!
Ha elöl húzom fel,hátul ugrik le,vagy forditva!
Az hivatalosan azért nem volt jó,mert nem agv sisakom van!
Pedig de!
AGV-airtch=Lazar fiber pro-val!
Azt mondták ragasszam rá!
De akkor vagy nem veszem fel a sisakot,vagy éppen le nem tom venni,ha a fejemen ragasztom fel,mivel az csak a nyakamra jó!(Meg biztos összeragasztózom)
Kb10 telefonhivás és könyörgés,hogy cseréljük ki bármire után kaptam egy givi comtáskát!De nagy könyörgés árán.
Én ezt eljátszottam 2 éve......
Ugyan így jártam, de felvettem a PLÉH pofát és befenyitettem őket, hiszen ez nem más MINT A VÁSÁRLÓ megtévesztése, amit a törvény is büntet. Ők hívtak vissza hogy keressünk megoldás, hiszen ez nekik sem jó "hírnév".....
A végeredmény az lett, hogy bár azt a kesztyűt már nem tudták odaadani (mert eleve nem is volt a méretben......korán reggel nyitáskor csak gyerekmértek voltak) , de annak majdnem árába adtak egy 2x annyiba kerülő kesztyűt.....
Szóval ezügyben jól jártam.....
Abban már nem, hogy ez a drága SZAR úgy szétment majd fél év alatt mint az occó, gyagyi rmc-s 2 év alatt....
Szóval Én max támogatni tudom a Shox recesziós állapotát, mert nem járok oda és még az oldalukat sem nézem.
Tündérbogár, ezek nem úttörők, sz@arnak rá, hogy jót tesznek -e valakinek, vagy sem!
Nem azért akcióznak, hogy a motoros társadalommal jót tegyenek, hanem , mert mindjárt jön a szezon és fel kell frissíteni az árukészletet.
Hello
Van egy újabb Shox-os sztorim.
Tegnap netközelbe kerültem,és a hétföi akcióban találtam egy TRACE csizmát!
Telefon fel a "nemzetünk nagy fövárosába"és kérdezem a csajt van-e.
-Van!
(Hüüüü,örültem!)
-Mennyiért?
-De
csak 21000.-ért
-Há,mé?
-Mert már nem szerepel a napi akcióban,és több maradt mint 1-2db!Ha csak annyi volna akkor oda adnák a (hétföi)napi akciós áron!
-Nem mindegy,hogy most hétfön veszem meg,vagy szerdán?Nem hogy örülnének,hogy jót tehetnek valakivel!
Hétfőn én is kiprobáltam a buszsávot Direkt kerstem őket. Nem is tudom mikor mentem ilyen egyenesen keresztül a városon.
Viszont van egy kis üröm az örömben: elég rossz minőségüek ezek a sávok pl a Kossuth L, Rákoczi uton.
Ha elöl húzom fel,hátul ugrik le,vagy forditva!
Az hivatalosan azért nem volt jó,mert nem agv sisakom van!
Pedig de!
AGV-airtch=Lazar fiber pro-val!
Azt mondták ragasszam rá!
De akkor vagy nem veszem fel a sisakot,vagy éppen le nem tom venni,ha a fejemen ragasztom fel,mivel az csak a nyakamra jó!(Meg biztos összeragasztózom)
Kb10 telefonhivás és könyörgés,hogy cseréljük ki bármire után kaptam egy givi comtáskát!De nagy könyörgés árán.