Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok
Enni nem kér.
Hali szerintem nem! De ha tutira akarsz menni, akkor veszel led-et. Nekem is és a kollegámnak is nagyon bejött. Rengeteg féle színben létezik!
Üdv: Jocek
http://www.homasita.hu/index.p...
Üdv b-viktor !
kösz a képet !
kérnék 1-2 nap gondolkodási időt !
/szeretném "gyári"változatban megőrizni a gépet/
Üdv b-viktor !
kösz a képet !
kérek 1-2np gondolkodási időt !
/szeretném a gépet "gyári" változatban megtartani/
Kössz Vikotor
Így már egyértelmű a dolog.OLvasom az oldalt sok érdekes dolog van ott.
Köszi mégegyszer !
Ja sima foglalat!
300/db
Bármelyik benzinkuton vagy autosboltban kapható!
ÁMEN
jártam ezen az oldalon a minap, el is olvastam
valami megmaradt, de ha most suliban volnék tuti bukta
MÉRETEZÉS. A láncok méretei hüvelykben vannak megadva. 1 hüvelyk 25,4 mm. Tipikus méretek: 428, 520, 525, 530 (50), 532, 630.

Az első számjegyet be kell szorozni a hüvelyk 1/8-ával. Így megkapjuk egy szem külső hevederében lévő lánccsapjainak távolságát.

A másik két számjegyet a hüvelyk 1/80-ad részével kell beszorozni, ezzel megkapjuk a görgő szélességét.

A lánc hossza a csapok számával van meghatározva. (Nem a hevederekével.)

Szélesebb görgőjű lánchoz természetesen vastagabb lánckerék passzol. Vékony lánchoz nem tudunk tenni vastag kereket, azonban vastag lánchoz technikailag fel lehet szerelni vékony lánckereket. Erre ügyelni kell.
van olyan mérőszalagom aminek az egyik oldala cm a másik inch, a lánc szélességét mérve az öszekötő rudaknál vagy nemtom hogy fogalmazzam, azoknál ahol a legszélesebb a lánc ott lehet 0,52 inch-et mérni
A 428, 520, 524, 530 csak számok típusjelzésre szolgálnak, így egyszerűbb megkülönböztetni őket mintha zollban irkálnák a méreteket.
Én is így gondolom nincs ebből vita..
És akkor hogyan jön ki az 520 vagy 525 stb?
ikovács!

Ilyen a láncvédő
Erik

Kész a teló. Nem sok meló volt vele, mert itthon beraktam a garázsba, kinyitottam a szerszámosládát, a szerszámok kérdezték: Erik telója? mondom : Igen. Akkor jó hagyd itt reggelre szétszedjük. Reggel adtam a telóknak buszjegyet lementek az Öreghez, az Öreg már előre köszönt nekik, és meggyógyította őket. Ma hazajöttek beengedtem őket a garázsba, és amíg megvacsoráztam addig összerakták magukat.
Holnap veszek nekik autópálya matricát és délután felküldöm.
Így jó lesz?
Ja most látom van 3w-os is de az is gyengécske.
a gyári nekem is 3,4 w -os volt kiégett, de olyant n em lehet kapni. 2w -os az gyenge. Ledes az mennyibe kerül? és ugyanigy csak kiveszem beteszem? :)
Én egész pici játékot mondok!, Ha esetleg mm-ekről van szó, akkor hézagolni kell!
apám szerint az úgy nemjó, milyen dolog h az lötyög, majd "kibejlagoljuk" teszünk oda egy vékonyabb alátétet. énmegnemértek hozzá szal nem szóltam semmit, de ha szerinted normális leállítom az öreget
Normális.
Ebből nem lesz vita! Amúgy is csak érvelünk. De ahogy Viktor írta, nem metrikus.
Megelőztél, pont akartam írni, hogy nem biztos, hogy metrikus. Az viszont biztos, hogy a szélesség.
Na ez is jó!
Ledet raktam bele!Jó lett.
Csak azt ne felejtsd el,hogy a gyári nekem(japán)3.4W-os!
Hm...olyasmi lesz,köszi azért!