..én kicsit túlzónak érzem a méreteit, de mindenki a saját igényei szerint dobozoljon.
Jól szigeteld majd le, nincs annál rosszabb amikor minden cucc szétázik egy túrán..
Hány literes, és hány kg így üresen?
probáld meg picit meghúzni a csavart. lehet hogy csak annyi a gubanc az egész művelettel......Nekem is volt ilyen.
De 300km-es olajnál csak nyugodtan. Én a 3000-res olajat is visszaönteném, hiszen nem lesz attól még semmi baja.
Persze TISZTA edénybe fogd fel.....
300 Km -ert most lett cserélve csak sanda gyanúm hogy a tömítést nem cserélték ki. picit szivárog az olaj alul az alsó csavarnál. Félek hogy megadja magát a tömítés egy erősebb igénybevételnél azt annyi...
Alapban nekem csak -27 volt benne (legalábbis ez volt az első ahogy hazaértem a szalonból)
Nem sok kellett bele....talán ha 1dl, de persze ezt csak most láttam, mivel megtaláltam az üveget és kb annyi hiányzik belőle (persze szarrá van fagyva:-))))
Az akkum OK.....csak a hideg kicsit lefagyasztotta mint a Windows-t:-) Éjjel bent volt a konyhába, ma kapott 30 perc delejt.....szóval ahogy az előbb írtam pöcc-röff.....
SŐT!
Még jó is hogy járattam kicsit, mert mint észravettem a jobb oldali csonkból csöpöggöt a fagyáló.....egy negyed fordulatot tudtam húzni a bilincsen.
No problemo senior.
Ma töltöttem rá 30 percet (az akkun eleve rajta van, hogy lehet 4A-rel is tölteni max 1 órát....) 3A-rel ment amugy......
Utána kimentem, betesz....pöcc-röff indult.
Este még eszembe jutott, hogy REMÉLEM nem hígitottam fel a fagyálót......mert az drága lesz akkor.....
De nem...... frankó még mindig, ráadásul hajnalban nem volt csak -15 fok:-) És azt simán kibirta.
Jól szigeteld majd le, nincs annál rosszabb amikor minden cucc szétázik egy túrán..
Hány literes, és hány kg így üresen?