Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..én kicsit túlzónak érzem a méreteit, de mindenki a saját igényei szerint dobozoljon.
Jól szigeteld majd le, nincs annál rosszabb amikor minden cucc szétázik egy túrán..
Hány literes, és hány kg így üresen?
Táskák voltak, alu ládák lettek!
Érdeklődnék kinek, mi a véleménye?
Még nincsenek 100%-ban készek.
Köszi!
Szerintem ezzel is az történt... Pedig ott téblálboltam a motor mellet olajcserekor. De hát ez van :D
Így értettem Én is..... 1-2mm-ert próbálj meg csavarni rajta de ha úgy érzed feszül akkor STOP!

Amúgy tudtommal sok helyen lehet kapni külön tömítést is (ahol kilopják a csomagolásból:-)
Értem! Csavaron nagyon nem merek feszegetni mer ha letöröm akkor viszlát. de azért picit megpróbálom. meglátjuk
probáld meg picit meghúzni a csavart. lehet hogy csak annyi a gubanc az egész művelettel......Nekem is volt ilyen.
De 300km-es olajnál csak nyugodtan. Én a 3000-res olajat is visszaönteném, hiszen nem lesz attól még semmi baja.
Persze TISZTA edénybe fogd fel.....
Elvileg.
Akkor elvileg ha sterilen csinálom akkor mehet?
Egy kis politika.

Készül a kerítés 2010-re
Ha csak 300 akkor jó de nagyon tiszta legyen minden mert nem lenne jó valami mocskot visszaönts.
300 Km -ert most lett cserélve csak sanda gyanúm hogy a tömítést nem cserélték ki. picit szivárog az olaj alul az alsó csavarnál. Félek hogy megadja magát a tömítés egy erősebb igénybevételnél azt annyi...
Nem kéne.Mennyit futott az olaj?
Halizokt!
Gs 500 -on le tudom cserélni csak az olajszűrő tömítését? És utánna visszaönthetem az olajat?
Alapban nekem csak -27 volt benne (legalábbis ez volt az első ahogy hazaértem a szalonból)

Nem sok kellett bele....talán ha 1dl, de persze ezt csak most láttam, mivel megtaláltam az üveget és kb annyi hiányzik belőle (persze szarrá van fagyva:-))))

Az akkum OK.....csak a hideg kicsit lefagyasztotta mint a Windows-t:-) Éjjel bent volt a konyhába, ma kapott 30 perc delejt.....szóval ahogy az előbb írtam pöcc-röff.....

SŐT!
Még jó is hogy járattam kicsit, mert mint észravettem a jobb oldali csonkból csöpöggöt a fagyáló.....egy negyed fordulatot tudtam húzni a bilincsen.
Költözz délebre:-)

Marcsi ha tehetné egész Tunéziáig menne:-)
ha ha ha:-)

No problemo senior.
Ma töltöttem rá 30 percet (az akkun eleve rajta van, hogy lehet 4A-rel is tölteni max 1 órát....) 3A-rel ment amugy......

Utána kimentem, betesz....pöcc-röff indult.
Este még eszembe jutott, hogy REMÉLEM nem hígitottam fel a fagyálót......mert az drága lesz akkor.....
De nem...... frankó még mindig, ráadásul hajnalban nem volt csak -15 fok:-) És azt simán kibirta.
Blúúúúú!
Nicsak, mit találtam neked, hogy ne kelljen szarozni az aksival. Még kiszedni se.
http://www.conrad.hu/conrad.ph...
Mit sajnáltatod magad?
Minek izomgép? csak, mert az ember a legjobbat akarja
Miért mászik fel a hegymászó a hegyre? Mert ott van , belső kényszer
Ja, az más.
Vissza
Válasz
Mondom annyira, mint reggel, amikor is konkrétan odafagyott a lában a járdára
MÉL!
Nincs hideg? Akkor gyere ide. -12 napközben is. A kolléga mondta reggel, hogy éjjel voltak, és -24 volt. De már borul, azzal jön az enyh.