Mi a paripapimpiri van itt?
Aki ilyet ír, hogy "karibuli", "kariaji" stb. annak megkérem a jézuski-ját hogy NE hozzon semmit!
PROTEKTOROS BIKINI!
Gyerekek Pesten HÉT fok van! Tisztelettel jelentem, amennyiben rajtam múlik, az idei tél LETUDVA! Majd egy hete kocsival kell járnom! No persze nem azért mert az ország két "siker" cége (BKV, MÁV) meglepődik hogy télen HIDEG, és HÓ van!
MI a paripapimpiri van ebben az országban?
Tételezzük fel: TE vagy egy vállalkozó, van egy sofőröd aki viszi a céges kocsidat. Jön a tél, de TE előtte MINDEN meghatározott, és emberi ésszel indokolt szerviz költségét álltad. A sofőr bejelenti hogy nem tud reggel elindulni, mert befagyott a ....
A kérdés:
HÁNY lábbal rúgod valagon a pilótát?
Ebben a q....a országban tényleg BÁRKI megtehet BÁRMIT?
Nekiálltam szelephézagot állítani és a nagy lendületben leszedtem a karbit meg a légszűrőzáhat, mert retkesek voltak. Azt szeretném kérdezni, hogy ezeket hogyan érdemes/szabad megpucolni? Mielőtt nekiállnék valami vegyszerbe mártogatni őket gondoltam megkérdem, mi az ami hatásos és nem teszi tönkre az egészet.
Pont én vagyok az, aki nem szereti a sört, de tuti, hogy egy többnapos túrán ez lenne polifoam-mal kibélelve a "bevásárlós" gép, mert sok fér bele és lassabban melegszik meg a napon, mint a fekete matt műanyagban.
Azt én is néztem, hogy jó dolga van ennek a gépnek, meleg lakásban lakik!
Könnyen be fog az dőlni kanyarba, csak motoros legyen a talpán aki fel is állítja utána.
Szemre egy megfelelő méretű doboz is picinek tűnik, becsapós tud lenni. Csajszikám is tavasszal majd elsírta magát, hogy neki mekkora helyre kell beférni, aztán tisztára meglepődött, hogy nem pakolta tele még azt a pici helyet sem.
Azt tanácsolom, hogyha átméreteznéd mégis; akkor pakolj össze egy elméleti túracsomagot, és ahhoz viszonyíts, ne a szemedhez.
Az igényeknek alulról feleljen meg a túradoboz, mert minél nagyobb annél biztosabb, hogy egy rakás felesleges cumót vinne állandóan az ember; valamint a haverok is rászoknának, hogy nálad úgyis van hely
Baszkiiiiiiii! Ez nem lett kicsi!
Nem ugatok bele, de szerintem ekkora méretekkel nem igazán tudsz majd motorozni! SZERINTEM!
Ha ezeket telepakolod+a saját tömege! hááátt Nem igazán lesz irányítható, döntögethető a vas!
Nekem speciel egyáltalán nem tetszenek a motoron az aludobozok egyik fajtája sem,(még a BMW-é sem), viszont irigyellek amiért be tudod vinni a motort a lakásba!
Azt a q...a nem semmi.Lehet bele pakolni.Bár szerintem a mérettel picit túllőttél.Nem tudom telepakolva hogy lehet motorozni vele de szerintem mint egy kamion.
A magasságát én csökkenteném picit.A BMW alu túradobozai is Kb feleekkorák.
Azért gratulálok jó lesz.Nem lehetett egyszerű összehozni.
Aki ilyet ír, hogy "karibuli", "kariaji" stb. annak megkérem a jézuski-ját hogy NE hozzon semmit!
PROTEKTOROS BIKINI!
Gyerekek Pesten HÉT fok van! Tisztelettel jelentem, amennyiben rajtam múlik, az idei tél LETUDVA! Majd egy hete kocsival kell járnom! No persze nem azért mert az ország két "siker" cége (BKV, MÁV) meglepődik hogy télen HIDEG, és HÓ van!
MI a paripapimpiri van ebben az országban?
Tételezzük fel: TE vagy egy vállalkozó, van egy sofőröd aki viszi a céges kocsidat. Jön a tél, de TE előtte MINDEN meghatározott, és emberi ésszel indokolt szerviz költségét álltad. A sofőr bejelenti hogy nem tud reggel elindulni, mert befagyott a ....
A kérdés:
HÁNY lábbal rúgod valagon a pilótát?
Ebben a q....a országban tényleg BÁRKI megtehet BÁRMIT?