Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudok írni. Szóval kivehető béléses ANCÚGOT azaz ruhát.
Hali!
Én is ebbe a problémába ütköztem. Már megvan az elektronika, meg a kijelző is a fokozatjelzőhöz, de a jeladóért sokallom a 10E forintot. Nézelődtem ebay-en, de semmi használhatót nem találtam, úgyhogy elakadt a projekt. megfúrni nem merem, mert utána tuti, hogy valahol utat fog találni magának az olaj. Majd jövőre a jeladót kérem a Jézuskától. Idén kivehető béléses motoros ancújot kaptam. :)

Áldott, békés Karácsonyt, kilóméterben gazdag új évet kívánok mindenkinek!
Én már nem teszek-veszek, egész nap csak sokat eszek!
"Jézuskával" piálok, boldog karácsonyt kívánok!
Boldog, pihenős, sokat evős, nem gyomrfájásos karácsonyt az ismert, és ismeretlen tagoknak, és szeretteiknek!
Jézus Krisztusnak boldog szülinapot, Nektek pedig, drága motoros barátaink boldog, békés, csendes Karácsonyestét kívánunk!
Ewingék
boldog karácsonyt és kellemes hanukát.
04-es F-re szeretnék fokozatkijelzőt.... a gyári érzékelőbe kevés a vezeték és utólag se lehet bele szerelni mert az egész agybe lett fröccsöntve. hol lehet ojat kapni amibe az összes fokozatnak van érzékelő....a márkaszervizeken kívül?
Budapesten az elején én is útáltam, hogy a két oldaldoboz szélesebb mint a kormány("messze" van a motortól..így kényelmes az utasnak..mindent az utasért)..és az alsórakparton nem férek el rendesen a kocsik között. Aztán meguntam, a bizonytalanságot, meg az állandó hátranézősdit..h akkor odaverem e vagy sem. Fogtam magam, lemértem milyen széles hátul a motor, lemértem a kormányt, memorizáltam, hogy a kormány végétől oldalanként pár centi helyet kell pluszba rászámolni, azóta se kerültem vele "szorult" helyzetbe; pedig jártam vele azóta olyan forgalomban, dugóban, amihez képest a pesti forgalom egy vicc...Hinni kell benne, hogy el fog férni, és akkor el is fér , olyan ez mint a tapadás..az is fejben dől el. Elhiszem, hogy nem csúszok el
Sziasztok, Áldott Békés Karácsonyt Kívánok mindenkinek,sziasztok.
" (idén kb 55-60.000 km-et mentem el Bp.-n belül)) "
Egy térképpel lehet, hogy ki is találnál Pestről?...
Boldog Karácsonyt! És hát...jager!
Az semmi!
Múltkor elmentem légszűrőt venni.
Mondom GS500-hoz, jött a kérdés- Milyen E, F, vagy H ? MIIIIIIII? H?
Kerestem a neten, de nem találtam semmit, az Ő katalógusok szerint pedig van!
Na okosok ezt magyarázzátok meg! hihiri!
Szerinted egy 60-70cm széles kormány nem elég széles?
Nekem autok között a városban minden túl szélesnek tűnik.
Na akkor véleményem szerint azt a "csak 6 cm-t" kéne lefaragni.
Hidd el, hogy az nem jó, ha szélesebb a doboz, mint a kormány, ugyanis azt nem látod. ( csak egy tanács, illetve tapasztalat. (idén kb 55-60.000 km-et mentem el Bp.-n belül))
Sziasztok!
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok! Motorozzatok Rengeteget Még Idén-is!
1.347.000.-/CANADA/
USA-ban meg 1.150.000.-/de mint tudjuk ott szarabbul keresnek mint itthon!
Na ennyit a MAGYAR árakról!
Még hogy nincs 2007 után!
2010 Suzuki GS500F - Canada Specifications
MSRP: $7,399 CDN
..én már megtettem
átmulatott éjszaka után haza motoroztam most 11 felé...a motoron nem volt egyensúly problémám...de két lábbal azért nehéz volt nem elesni...
..és tényleg nagyon bitang idő van..kb 15 fok
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Fúúúú, olyan idő van kint hogy legszívesebben nyeregbe pattannék. Remélem így is marad, elég a télből ennyi.
Kapják be a karácsonyi robogó maci f@szát!
Jó reggelt!
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
huh, túl estünk a humanitárius akciónkon a motoklubbal, szép volt,
jó volt látni hogy örülnek a gyerkőcök az karácsonyi ajándékoknak
Üdv néktek!

Bocsika , de nem voltam net közelben!
Mindenkinek köszönöm a véleményét és a hozzá szólását!
Most meg próbálok válaszolni mindenkinek. Remélem sikerül!
A doboz méretei, 40cm magas, 38cm mély, valamint 23, illetve 28cm széles!
A Trax dobozai: 45l-es 49x28x37 cm
http://www.motostyling.hu/webs...
Így a legszélesebb ponton is „csak” 6cm-el haladja meg a kormány 80cm-es szélességét!
Durván 2kg/db a súlyuk, és 99.9%-ban vízállóak! És ha úgy adódik bármikor, pillanatok alatt SÖR hűtővé lehet őket alakítani. (kétkerekű kantin)
Igen, hála a családnak a paripám bent tölti a telet!
Amennyiben kihagytam volna valamit, esetleg lennének még kérdések, írjatok bátran!
Meg ragadnám az alkalmat és szeretnék mindenkinek Áldott Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket és napsütésben, kilométerben valamint olcsó benzinben gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánni!
Üdv: Jocek