Már egy ETZ is ilyen hatással bír a "laikusnak"... annak idején tapasztaltam. A te motorod mellett én is fotózkodnék... bár, nem azzal a célzattal, ahogy az ifjonc pipik...
most este jöttem ki a kocsmából (a haverom a pultos..)..16 éves csajszik a motorom körül.. "olyan cuki a motorod, meg te is, csináljunk egy közös képet" ..az állam csak a rajtam lévő maszk miatt nem esett le..
Azt esetleg meglehet próbálni, hogy picit fellazítani a csavarokat és úgy húzni rajta és ha úgy beáll rendesen, akkor úgy be lehet igazítani. Az is elegendő lehet, de természetesen, csak annyira kell fellazítani, hogy nehogy leüljön az eleje. Ez is volt már próbálva, bár biztos tudsz ilyesmiről is, csak érdeklődésképpen kérdezem.
Akkor jól érzem, hogy itt is hűl…, nem csoda, általában mindig fentről érkezik a hideg, de remélem, hóval már nem ajándékoznak minket! Már kezdeget minden elolvadni, ott, ilyen téren, mi a helyzet?
VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIktooooooooooooooor!
Ma kivittem a Banditát, de sajna ferde az eleje!
Holnap szétszedem, és viszem a telókat meg a kifliket szilveszterezni!
Üdv Mindenkinek !
De nagy a csend !/így mit olvassak?..tippeket
most nem kérnék /
Lehet sokan kirajzottak !
Én egy kicsit kigurultam és 15 percen belül 3
motorost is láttam. A legvagányabb, egy hölgy
volt a b.örsi benzinkútnál ,éppen a balatonra
indult !
További szép napot !
most már szundi..
most este jöttem ki a kocsmából (a haverom a pultos..)..16 éves csajszik a motorom körül.. "olyan cuki a motorod, meg te is, csináljunk egy közös képet" ..az állam csak a rajtam lévő maszk miatt nem esett le..
Telók, alsó felső kifli + a tengely.
Még van egy kis ideje.
Addig itt a másik, úgyis abba kell a km!
Itt is -1 van Hegylakó barátom, de napközben 11 volt!
Már fagy.
Ma kivittem a Banditát, de sajna ferde az eleje!
Holnap szétszedem, és viszem a telókat meg a kifliket szilveszterezni!
Nekem jó napom volt!
Találkoztam Hápival,Tibkinnel, motoroztam 115km-t és másfél percig mentem 200-al! ( persze zárt pályán )
Hát én is ezt kérdezem. Senki nincsen itt…
De nagy a csend !/így mit olvassak?..tippeket
most nem kérnék /
Lehet sokan kirajzottak !
Én egy kicsit kigurultam és 15 percen belül 3
motorost is láttam. A legvagányabb, egy hölgy
volt a b.örsi benzinkútnál ,éppen a balatonra
indult !
További szép napot !