Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már egy ETZ is ilyen hatással bír a "laikusnak"... annak idején tapasztaltam. A te motorod mellett én is fotózkodnék... bár, nem azzal a célzattal, ahogy az ifjonc pipik...
..vazze egész éjjel motoroztam..
most már szundi..
Na mi ez a pangás ilyenkor?
én ma belekarcoltam a 110be

most este jöttem ki a kocsmából (a haverom a pultos..)..16 éves csajszik a motorom körül.. "olyan cuki a motorod, meg te is, csináljunk egy közös képet" ..az állam csak a rajtam lévő maszk miatt nem esett le..
Ok

Telók, alsó felső kifli + a tengely.
Ma én is mentem 200 felett. Úgy elég félelmetes ha más vezet.
Majd meggyógyul.
Még van egy kis ideje.
Addig itt a másik, úgyis abba kell a km!
Ja, értem, sajnálom!
Sajna nem az a baj, valami picit megnyekkent, volt már ilyen.
Ja, nem gond, megvannak a trükkök, hogy megoldható legyen…
Ige itt is az eső segítet, hogy gyorsabban olvadjon minden! Legalább a rengetek só elmosódott.
Nem titkos, csak nem árulom el, hogy hol van!
Itt is -1 van Hegylakó barátom, de napközben 11 volt!
Azt esetleg meglehet próbálni, hogy picit fellazítani a csavarokat és úgy húzni rajta és ha úgy beáll rendesen, akkor úgy be lehet igazítani. Az is elegendő lehet, de természetesen, csak annyira kell fellazítani, hogy nehogy leüljön az eleje. Ez is volt már próbálva, bár biztos tudsz ilyesmiről is, csak érdeklődésképpen kérdezem.
A minapi eső elverte a havat. De szerdán még volt vagy 15 centi. És 8 foknál több nem volt.
Akkor jól érzem, hogy itt is hűl…, nem csoda, általában mindig fentről érkezik a hideg, de remélem, hóval már nem ajándékoznak minket! Már kezdeget minden elolvadni, ott, ilyen téren, mi a helyzet?
Szóval zárt pálya…? ez engem is érdekelne! Persze, ha titkos, én megértem, én is 1 titkos zárt pályán menten kb 300Km/h-val…
Én is titteletem!
Már fagy.
VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIktooooooooooooooor!
Ma kivittem a Banditát, de sajna ferde az eleje!
Holnap szétszedem, és viszem a telókat meg a kifliket szilveszterezni!
Jó, hát én is ezt várom, hogy a többiek írnak én + olvasok… úgy azért kényelmesebb, amúgy tiszteletem az É félteknek is! Ott milyen az idő?
Na akkor írok!
Nekem jó napom volt!
Találkoztam Hápival,Tibkinnel, motoroztam 115km-t és másfél percig mentem 200-al! ( persze zárt pályán )
De, csak senki sem ír!
Szia!
Hát én is ezt kérdezem. Senki nincsen itt…
Na mi ez a pangás?
Üdv Mindenkinek !
De nagy a csend !/így mit olvassak?..tippeket
most nem kérnék /
Lehet sokan kirajzottak !
Én egy kicsit kigurultam és 15 percen belül 3
motorost is láttam. A legvagányabb, egy hölgy
volt a b.örsi benzinkútnál ,éppen a balatonra
indult !
További szép napot !