Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt én is pontosan tudom. De akkor minek izomgép ha úgyse húzhatod neki büntetlenül?
kb 25ezernél cseréltem gumit idén nyáron..és nem szokásom szöveten motorozni. Még simán vissza lehetne tenni..mindezt úgy hogy soha nem motoszkált egy gázhúzás erejéig sem az a fejemben, hogy ne csináljam amit csinálok mert a gumi...
A láncszett csere szokot korlátozó tényező lenni nálam..mert akkor szoktuk kicserélni az apróbb dolgokat is, ami összegyűlik a kmek során.. a sok kis apróság összeadva szép összeget eredményezhet..akkor jön a kis fejbevágás, hogy drága dolog ám a motorozás..
Azért ha nem állatkodik az ember, mindegyik elmegy 10 ekm-t egy gumival (legalábbis ismerek 1000.es GSXR-t és a saját Thunderace-m alapján)
Hát igen, valamit valamiért…, de akkor is 1 tuti motor az R1!
..bitang nagy túragép a célom. Ha az meglesz jöhetnek más motorok is..de addig még sok olajcsere lesz..

Ismeretségi körben van R1..szép meg jó..de én annyi pénzt nem adnék 1 km motorozásért, mint amennyibe azzal kerül...
4000kmenkénti gumicserétől például sírógörcsöt kapnék..
Igen, persze, megtudlak érteni! Én-is szívesen pattannék 1 nagyobb gépre, de ez is elég… ezt se és ha ismét R1-em volna, azt se tudnám most kihozni… nyáron meg jó időben, ááá, inkább nem gondolok a különbségre…
..egy országúti kerékpárom van mellé (nincs 10 kg se..).. a kisujj szélességű gumijával..meg úgy alapból az ilyenkor sehogy se jó..
ilyenkorra marad a tömegközlekedés..meg az autós haverok

Kéne mellé egy kisebb persze..de inkább nagyobbat veszek..sajnos nem mellé..helyette.
Igazából a napon ma sincs hideg... Vagyis annyira nincs, mint reggel Én tavaszt akaroook
Neked nincsen valami kisseb motorod? Én melóba, 1 50ccm-el járok! Néha nagyon erős, pl mikor jeget talál a kerék!
Hát igen, igazad van! Én sem nagyon rajongok már érte… lapátolni, aztán a sár mindenfelé, de-ha letisztul az út 1 kicsit is, a nagy is előkerül a garázsból! Bár azért a korcsolyázás sem 1 rossz dolog, de a motor az első! Van görkorcsolya is!
..remélem ezzel le is tudtuk a telet idén
már nagyon várom, hogy újra +5, +8 fokos kánikula legyen
A korizást felejtsd el. Szerdától 10 fok lesz, pluszban! Szóval kezdődik a latyak és trutymó-képződés! Ezért utálom a havat!
Ja, ok, értelek! Hát én is inkább a jégen korcsolyáznék! Pont ma voltam megnézni itt milyen, de még a hó is rajta van és így nagyon gáz a jég, ha nem esik hó, már simán lehetne itt csúszkálni a jégen is, nem csak az utakon…
Dehogy szabadságolok, gálya van Meg korcsolyázás a letaposott havon a raktár felé De már csak 2nap
Szia!
Én vagyok, mert ma és holnap nem dolgozok, de utána már vagyok és napi 2x is a nyeregbe pattanok…, de látom a többiek nagyon eltűntek tényleg!
Te szabadságolsz már?
Na, hótlapátoltok még mindig? Vagy fetreng mindenki a jégen-hóban?
Tegnap a friss hóban kint voltam öcsém pit-bike-jával ökörködni a hóban. Állat volt, 10 perc alatt halál elfáradtam. Viccből kitaláltuk, hogy ki kellene vinni a GS-t is, de a józan ész győzött :) Elvégre 100 kilóval nehezebb és nem terepgumi van rajta...
300Ft körüli áron több helyen is árulnak mérőt (Auchen,Homasita, Lidliben is volt)
Én a -35-öst nem higítottam!
De miért kellett Neked bele egyáltalán? Elfogyott belőle?
Én a majd 50e km alatt egy cseppet sem tettem bele, csak most hogy szarrá tört..
Remélem az akksid túléli!
Ne sajnálj, megoldom. Azaz, már meg is oldottam.
A 2/a majdnem száraz volt. Az uccsó 25 km-en volt kevés hó az úton.
A fagyállódból vegyél mintát, és a sarki kúton nézesd meg! Biztos, ami biztos.
esSO papi!

Hát nem sajnálak:-)

Mi tegnap Camponából majd 2,5 óra alatt értünk le Adonyba:-) (46km)
És mindezt persze nyári gumival......de mikor bementünk még minden tiszta, száraz volt......
Nem is volt nagy gond.....kivéve az Érdi emelkedőt az M6 mellett.....
NA az érdekes volt:-)))))) De felmentünk rajta!
Szóval neked - lesz - lett pár érdekes emelkedőd:-)))

Az akkum lefagyott a mociba.
2öig nem láttok olyan álmos vagyok, de eszembe jutott, hogy azért ki kellene venni.....már 1 hete akarom......
Kimegyek.....gondolom akkor már hadd pöfögjön egy 10 percig.....
Gyujtás.......NÉMA CSÖND............
Pár lámpa világított (mondjuk a 4-ből 2) de azok is olyan 10%-osan......

Most azon imádkozok, hogy nem higiítottam túl a fagyálót, mert éjjelre -20-akat is mondanak......még egy új hűtű kellene, és teljes lenne az ítéletem (mert felkötném magam)
Tavaly -27-re volt "belőve". Bár azóta tettem hozzá egy kis vízet - de nem sokat.

NA GS-es tulajok!
Most áldjátok az eszeteket!
Mikor Gs-em volt nem volt ilyen problémám, mert nincs minek szétfagynia.
Egy pont a GS-nek:-)
Gyerek, motor rendben, mindkettő üzemben!
Erik!
gép összeált?
gyerek jól van?,semmi maradandó?,ha nem publikus akkor bocs!

Üdv:Karika111
ok!
Erik!
Azt hiszem, kihagyjuk ma a kávét. Örülök, ha haza érünk ilyen útviszonyok közt.