Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem ünnepelek most...
majd veletek!
Nálunk is esett nem kevés HÓ!

De most jó autózni,mert a vér profik az árokban! ,a kezdők a garázsban!
Micsodát? Hát a vízummentességet!
Jövőre a Jóisten sem menthet meg, hogy velünk gyere moccni. Nem lesz kifogás.
ünnepelni ? micsodát?

uhh, hó... csináltuk a motoros klubunk házát, éshát, mind az 5 kocsit belepte a hó a ház előtt, mikor kimentünk azt sem tudtuk kié melyik, ugy kellett megnézni sorba , na meg a tologálás-elakadás
Szia Hápi!
Ül, fekszik, kulturáltan szórakozik...
Mivaaaaannnnnnnn?
Mindenki a TV-t bámúlja?
Eddig akkora volt az élet, most meg a nagy semmisenincsen :(
Drágám!
Ugraszd rá a lovagot, hogy pucceválja le!
reggelre kevesebbet kell szenvedni !
Hááát pupákok!

A mai nap az cudar volt! És én még azt hittem, hogy szombat lévén nem lesz meló! hát nem jött be!
Az utolsó elötti utam, ( akkor kb. már egy órája esett a hav:) )
Fehérvári út-Árpád híd, ez kb . 7-10 perc szokott lenni. Most egy óra volt!
Utána Árpád híd- Budakalász 40 perc! De a "Téli" Heidenau nagyon jól vizsgázott! :))

MINNNNYYÁ ITTT A NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!
Ez az autóm! Mi lesz ebből reggelre?
Most kinéztem, és már esik, de még nincs sok, szerintem 10 perce kezdhette el.
Mondjuk a Duna mindig dob valamerre a csapadékon, de kb ilyen nálunk is a helyzet...és -8.5 fok, metsző- hideg K-ÉK-i szél. Épülnek a buckák is. Kapunál 50-60 cm...
Úgyhogy mindenkinek figyelmébe ajánlom az eszkimó mondást: sárga hóból nem enni!
hav
Új infó: már otthon is esik.
Jaja, megy északnak. Még otthon sem esik, de már Dunakeszi is hó alatt van.
Ott 25-30, akkor itt is annyi lehet, nem mértem. Légvonalban nem nagy a távolság.
Akkor jön erre is.
Itt 25-30 centi esett eddig, és szakad rendületlenül. Valaki seggbe rúghatná már Holle-anyót...
Mééééééééééé esik a hó?

Nállunk semmi.
No, nem tudom, mi lesz. Lehet, hogy reggelre nem találom meg az autómat. Már kb 15 centinél tart a hó. Lehet, hogy itt ragadunk erre az évre.
Jah, esSO voltam.
Te mit keresel itt? Mennyé ünnepelni! Tessék jól berúgni!
fuu, ma motoroztam... áhh, totál begörcsölt a végére a kezem, szoritottam a fülét neh kimenjen alólam... jégen, havon... ahh...
hajtottam haza a mühelyből. belefáradtam abba az 1 kilóméterbe
Kedves El-BlueDiablo & Viktory90!

Sikerült! Úgy, hogy a kerék a helyén maradt!
Mind összesen négy csavart kellett eltávolítani, (amik hála a magasságosnak lefelé néznek), miután a sárvédő ív szépen ráfeküdt a kerékre!
Ezután már csak egy célszerszámot kellett hajlítani mivel be tudtam, nyúlni és elhúzni a retesz! De rafkósak voltak, mert az ülés úgy van öntve, hogy egy kiálló darab takarja a zárat! Talán pont az efféle „lopások” miatt!
Még1szer köszönöm a segítséget!
Azt hiszem azt a 4000Ft-ot mit spóroltam a zárral, sörre cserélem, és ha talizunk valamikor átadom nektek!
Na mi újság erre felé?
Itt szakad a hó. Kénytelen leszek hóembert építeni...
kivettem a hátsó fékbetéteket és az egyik csak az alsó felével fog....ez a tárcsán is látszik mert annak csak az tengely felőli fele fényes...és persze mélyebb is ezáltal. ezzel szeretnék vmit kezdeni

nagyvason néztem féktárcsát két problémával 1. kurva drága 2. a vastagságuk csak 5mm az ami fenn van 20Km után is közelebb van a 6hoz mint az 5höz.

Arra gondoltam h ezt a féktárcsát fel kéne esztergáltatni, mert ha új fékbetétet veszek az nem jó h a tárcsának válla van középen....ha valaki tud fejérmegyébe ilyesmiben segíteni kérem írjon. vagy egyéb megoldási ötletek is érdekelnek