köszi a linkeket
a szervizbe 7000-et mondtak levegőszűrőre(még szerencse h nemvettem )...nagyvasba meg 3600
ennyi infót egyszerre és ilyen gyorsan...
Köszönöm..sokkal előrébb vagyok
gondoltam..csak szerintem pont nincs ithon ojan prés
meg az 500asra már nemtanácsos patentszemeset...remélem aszervízbe lesznekojan kedvesek és végtelenítik nekem azzal a présel.
Én sem mennék ezért a szervizbe a helyedben, min. 10e-el beljebb leszel...
Pár hónapja telo-szimeringre kértem ajánlatot, 8300-ért adtak volna bele egyet.
b-viktor talán 3.500-ért hozott KETTŐT! www.nagyvas.hu www.adamoto.hu
Webáruházak,
kb 1500-ért kipostázzák/kifutárolják neked.
Hali!
Tavaly tavasszal cseréltem láncszettet, CZ láncot vettem és JT lánckerekeket. A lánc amit vettem patentszemes, a gyári az végtelenített volt. Semmi probléma nem volt eddig a patentszemessel, még állítanom sem kellett mióta felraktam pedig már van benne 10ezer km. Az ára 25ezer körül volt lánckerékkel együtt. Én a nagyvastól rendeltem.
Kösz zsokec a linket....szerintem megveszem a szervízbe a láncot, megkérem a hogy rakják össze, végtelenítsék (vagyis a biztosító pöcköt "üssék el" és a linkben található leírás alapján faterommal rádobom.
Amugy Lovasberény...fehérvári szervizbe leszek járatos...remélem nem túl gyakran
üdv minden fórumozónak
alig 1 hónapja vettem egy 2004es gs500f névre hallgató gépet a motoron láncszettet kéne cserélni (huszonezredik kilóméterébe van az eredeti láncal). szervízbe 40+ ot mondtak a láncszett cserére szereléssel együtt. mivel a patentszemmel leveszem a régit majd az újat felrakom módszer nem működik
azon agyalok hogy kijöhetnék-e a láncszett cseréből olcsóbban ....esetleg megveszem és felrakom én valahogy..... vagy a jóisten tudja
ebben a kis problémámban kérném a tanácsaitokat
előre is kösz
Még annyit hozzá, hogy csere - bandit 650s, sv 650s, esetleg er6f (csak jó állapotú, komoly motor) ráfizetéssel érdekelne minket. Hiába, nőnek a gyerekek...Faty meg fizet...rá!
Pl nagyvason a CZ 520 o gyűrűsből van a sárkidobós kivitel.
a szervizbe 7000-et mondtak levegőszűrőre(még szerencse h nemvettem )...nagyvasba meg 3600
ennyi infót egyszerre és ilyen gyorsan...
Köszönöm..sokkal előrébb vagyok
meg az 500asra már nemtanácsos patentszemeset...remélem aszervízbe lesznekojan kedvesek és végtelenítik nekem azzal a présel.
Pár hónapja telo-szimeringre kértem ajánlatot, 8300-ért adtak volna bele egyet.
b-viktor talán 3.500-ért hozott KETTŐT!
www.nagyvas.hu
www.adamoto.hu
Webáruházak,
kb 1500-ért kipostázzák/kifutárolják neked.
Haverom XX-én is cseréltünk a nyáron egyik szerelő cimbinél. Az végtelenített volt, egy préssel lehetett összerakni, pár perc az egész.
Tavaly tavasszal cseréltem láncszettet, CZ láncot vettem és JT lánckerekeket. A lánc amit vettem patentszemes, a gyári az végtelenített volt. Semmi probléma nem volt eddig a patentszemessel, még állítanom sem kellett mióta felraktam pedig már van benne 10ezer km. Az ára 25ezer körül volt lánckerékkel együtt. Én a nagyvastól rendeltem.
Amugy Lovasberény...fehérvári szervizbe leszek járatos...remélem nem túl gyakran
http://www.akmt.hu/sufnituning...
é
s üdv a klubban
alig 1 hónapja vettem egy 2004es gs500f névre hallgató gépet a motoron láncszettet kéne cserélni (huszonezredik kilóméterébe van az eredeti láncal). szervízbe 40+ ot mondtak a láncszett cserére szereléssel együtt. mivel a patentszemmel leveszem a régit majd az újat felrakom módszer nem működik
azon agyalok hogy kijöhetnék-e a láncszett cseréből olcsóbban ....esetleg megveszem és felrakom én valahogy..... vagy a jóisten tudja
ebben a kis problémámban kérném a tanácsaitokat
előre is kösz
te trafsz
ő trafik
...
isten-isten :D
Fiu: pálinkát!
HBD!