Még nemtudom. Egy kedves ismerőstől szerzem, még nem volt időm megkóstolni, mert tavaly pl nagyon hamar elfogyott, olyan sikere volt. Az ideire kíváncsi leszek.
Szerelmeim,
SIKERÜLT! Köszönöm szépen a drukkot mindenkinek, éreztem ám, szuper volt!
Majd szólok, amikor menekülnötök kell, mert meg is lesz, és autóba is ülök!
Nem voltunk hajlandók? Nem is emléxem, hogy kérted volna! Szerinted mennyiből állna? De amikor itt voltál nálam, akkor is átugorhattunk volna. Kb 5 kilcsi.
Az úgy volt, hogy az idén minimum 3szor jártam(tunk) északon, és egyszer sem voltatok hajlandóak megállni, bevásárolni. Meguntam! Van egy győri kollégám, ő rendszeresen jár át. Aztán az egyik partner cégünk embere tegnap járt Győrben...
Jövőre, akárkivel, akármikor megyek megállunk egy gazdaságosnál!
PUNKTUM!
Hosszú, átszerelmeskedett éjszaka után a fiatalember aléltan dõl le a csaj mellé, akit az este csípett fel.
Körülnéz a szobában, és az íróasztalon meglátja egy férfi fényképét:
-A férjed? - kérdezi idegesen
-Nem, te kis buta, tudod, hogy nem vagyok férjnél.
-Akkor a volt pasid?
-Egyáltalán nem - válaszolja a csaj a fülét harapdálva.
-Akkor meg ki az?
Én, a műtét előtt...
100%, hogy nem az eredeti, de tehetnél fel képeket ide is róla, azt mindenki megköszönné! Tényleg az van, hogy porlasztókat szinkronizáltasd, de-ha csak a hátsó lett cserélve, akkor elvileg nem nagyon változhat a motornak a belső karakterisztikája. pl teljesítmény-leadás alapjárat, ilyenek…, ha nem nagyon barkácsolt és szépen szól, nincsen olyan érzésed, hogy nehézkesen jár, tehát nem fojtja le a motort, nem durrog vissza, pl levegőszűrőbe, nem igen lehet baja szerintem. Fogyasztás értékek, menetteljesítmények milyenek?
Ismét beírom, hátha elsiklottatok fölötte. Ha nem, elnézéseteket kérem:
Nagy valószínűséggel utángyártott fojtatlan dob van a GS-emen, ami győnyőrű dörömbölő hangot kölcsönöz neki, viszont attól félek, hogy hosszú távon károsíthatja a masinát. Mik evvel a tapasztalatok?
SIKERÜLT! Köszönöm szépen a drukkot mindenkinek, éreztem ám, szuper volt!
Majd szólok, amikor menekülnötök kell, mert meg is lesz, és autóba is ülök!
Év elején még 5 liter volt a hűtőben. Mostmár csak másfél.
Az úgy volt, hogy az idén minimum 3szor jártam(tunk) északon, és egyszer sem voltatok hajlandóak megállni, bevásárolni. Meguntam! Van egy győri kollégám, ő rendszeresen jár át. Aztán az egyik partner cégünk embere tegnap járt Győrben...
Jövőre, akárkivel, akármikor megyek megállunk egy gazdaságosnál!
PUNKTUM!
Körülnéz a szobában, és az íróasztalon meglátja egy férfi fényképét:
-A férjed? - kérdezi idegesen
-Nem, te kis buta, tudod, hogy nem vagyok férjnél.
-Akkor a volt pasid?
-Egyáltalán nem - válaszolja a csaj a fülét harapdálva.
-Akkor meg ki az?
Én, a műtét előtt...
Nagy valószínűséggel utángyártott fojtatlan dob van a GS-emen, ami győnyőrű dörömbölő hangot kölcsönöz neki, viszont attól félek, hogy hosszú távon károsíthatja a masinát. Mik evvel a tapasztalatok?