Szia! Őszinte részvétem! Nekem-nekünk is volt most idén eddig, (remélem már nem lesz!) 4 temetés sajnos…
Hát igen, ez mindig téma, hogy kinek mi az erős és meddig lesz jó, nem kicsi a motort és mit vegyen…, Hát, hogy te lejjebb vettél, lehet nem baj, ahogyan itt-is szokták mondani a többiek-is, mindenki a saját tempója és tudása szerint kell, hogy cselekedjen, nem másokat utánozni! Ha te így érzed jónak, nagyon helyesen döntöttél!
Köszi... :-) Mérni tudnám, csak betegen fekszem itthon és unalmamban nézelődöm a neten, és gondolkodom, hogy hogyan kellene olcsón jó hangot varázsolni...
pedig én olvastam,igaz az enyim 1200s,de az üzemanyag csap feliratok gondolom ugyan az mint 500-on, mert én is keztem belebonyolódni,de az adatlapod kisegített,igy nem kellett itt érdeklődni
OK
Ird be légyszives mert holnap nem leszek netközelben!
Csak azért kérdeztem,mert a metzeler már nem tud csak s-et adni,attól függetlenül hogy ez a kifutó modell!
Köszönöm a válaszokat! Hát, ha 52-nél kezd csak most neked csúszkálni és úgy, hogy te azért napi szinten +kínálgatod a gépet, akkor szerintem normálabb használatnál, akkor az már nagyon szép teljesítmény szerintem!
Ok-ok, persze, én is olyat tennék, teszek mikor szükséges lesz! O vagy ha már az nem lesz, akkor X vagy XV gyűrűset, csak Hápinak valami "sárkidobós" lánc volt és én azt, gyűrűnélkülire tippelem, ezért kérdezem a paramétereket, de természetesen köszönöm neked-is Teddy a segítséget!
Korábban én gondolkoztam rajta! YBR125 elszaladgálós motornak…, de mint látom, te igen csak letesztelted meló közben! Mesélnél pár szót róla, hogy meghibásodások, érzékeny gyenge pontok, bármi?
Lassan annyit kell fizetni 1 50ccm-re biztosítást, mint1 125-re… akkor meg inkább azt! Ja, amúgy én-is motoron járok naponta melóba, igaz ez csak 50ccm és csak kb22.5Km, de semminél több…
Hát igen, ez mindig téma, hogy kinek mi az erős és meddig lesz jó, nem kicsi a motort és mit vegyen…, Hát, hogy te lejjebb vettél, lehet nem baj, ahogyan itt-is szokták mondani a többiek-is, mindenki a saját tempója és tudása szerint kell, hogy cselekedjen, nem másokat utánozni! Ha te így érzed jónak, nagyon helyesen döntöttél!