Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Őszinte részvétem! Nekem-nekünk is volt most idén eddig, (remélem már nem lesz!) 4 temetés sajnos…
Hát igen, ez mindig téma, hogy kinek mi az erős és meddig lesz jó, nem kicsi a motort és mit vegyen…, Hát, hogy te lejjebb vettél, lehet nem baj, ahogyan itt-is szokták mondani a többiek-is, mindenki a saját tempója és tudása szerint kell, hogy cselekedjen, nem másokat utánozni! Ha te így érzed jónak, nagyon helyesen döntöttél!
Köszi... :-) Mérni tudnám, csak betegen fekszem itthon és unalmamban nézelődöm a neten, és gondolkodom, hogy hogyan kellene olcsón jó hangot varázsolni...
pedig én olvastam,igaz az enyim 1200s,de az üzemanyag csap feliratok gondolom ugyan az mint 500-on, mert én is keztem belebonyolódni,de az adatlapod kisegített,igy nem kellett itt érdeklődni
OK
Ird be légyszives mert holnap nem leszek netközelben!
Csak azért kérdeztem,mert a metzeler már nem tud csak s-et adni,attól függetlenül hogy ez a kifutó modell!
Érdemes a H-t feltenni. Bár a GS nem veret 180-nal, de nem árt túlbiztosítani kicsit. Inkább legyen egy ezressel több... és a gyár is így ajánlja.
Mérőeszköz?
Passz, holnap megnézem neked!
42 asszem
Hápi
Az s vagy a h jelüt használod?
S-es 180km/h H meg 210!
nem tudjátok véletlenül, mekkor a kipufogó dobba bemenő cső külső átmérője? nem emlékszem...
Köszönöm a válaszokat! Hát, ha 52-nél kezd csak most neked csúszkálni és úgy, hogy te azért napi szinten +kínálgatod a gépet, akkor szerintem normálabb használatnál, akkor az már nagyon szép teljesítmény szerintem!
Roland
Én emlegettem az SV1000-et!
Azért erös,mert neki feljebb van a határa mint nekem és épp akkor halt meg a haverom és visszavettem a tempóból!
Holnap úgyis "olajozunk"!
Nem bírtam naponta leírni... úgyhogy csinááátam!
Adatlapom!
Má nem me leirtam füzetbe!
Ok-ok, persze, én is olyat tennék, teszek mikor szükséges lesz! O vagy ha már az nem lesz, akkor X vagy XV gyűrűset, csak Hápinak valami "sárkidobós" lánc volt és én azt, gyűrűnélkülire tippelem, ezért kérdezem a paramétereket, de természetesen köszönöm neked-is Teddy a segítséget!
Hááát talán, ha minden hozzászólásod végére baszúrnád?
Nem nagyon tudok rosszat mondani róla, talán a kuplungja elég kopós, bár ez relatív, tőlem elég sokat kap és most kezdett el csúúúúszkálni.
Fogalmam sincs, hogy mennyit mentem vele, nem nézem. Elfogyott oszt csere!
Azt hiszem 520/120 erősített, sárkidobós X gyűrűs.
Máááá' a tököm kivót... de így sem olvassa senki!
Korábban én gondolkoztam rajta! YBR125 elszaladgálós motornak…, de mint látom, te igen csak letesztelted meló közben! Mesélnél pár szót róla, hogy meghibásodások, érzékeny gyenge pontok, bármi?
Lassan annyit kell fizetni 1 50ccm-re biztosítást, mint1 125-re… akkor meg inkább azt! Ja, amúgy én-is motoron járok naponta melóba, igaz ez csak 50ccm és csak kb22.5Km, de semminél több…

Így röhögök, baszki Maci! Most néztem meg az adatlapodat, tök véletlenűl! Mi a Pitscha ez? Service manual?
Csak gyűrűs láncot tegyél fel! Akármilyen is az.
Motorkacsa vazzzzz... ennyit mentem kocsival-motorral összesen az idén!