Szia! Bár én is igen itt vagyok Pest mellet, de évközben, ha minden jó, akkor nem 1x átmegyek Miskolcon! Sajnálom, hogy mi még nem futottunk össze! Pedig a kedvenc útvonalam, szakaszom! Nem picit szeretem a kanyarokat!
Egy sávban motoros nem előzhet autót, de autó előzhet motorost
Sok értelme nincs, hiszen nem fér el, én meg eleve nem fogok jobbra tartani ahol MINDIG szar az út....
De ugye ha egy sávban 2 nyomvonal fér el, akkor a kocsik csak félig érinti a másik sávot, neked viszont át kell menned.
Pl vasúti átjáróban nem előzhetsz, de ott motorost, SM-et meglehet előzni! mivel csak egy nyomvonalas.
Lehet hogy mákod volt, hogy nem volt ez a kérdés?
ez amugy egy 4-5 pontos kérdés a jogsidba, legalábbis ezzel is emelkedik a büntetés.
Az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése [SzR. 44. § (1)]; 4 pont
Az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése [SzR. 44. § (2) bek.]; 5 pont
Előzés tekintetében viszont érdekes!
4/a http://www.kreszdoktor.hu/eloz...
Vag
yis ha indexelt, ha nem - és Dani már előzésben volt, akkor nem kanyarodhatott volna a kocsi, hiszen ugye vannak kanyarodási szabályok is.
Egy 2003-as GS-em van, amibe bele szeretnek dobni egy 2000-esbol szarmazo karbit. Tisztaban vagyok vele hogy a ket karbi nem teljesen azonos felepitesu, arra lennek kivancsi hogy ha egyben atrakom akkor vajon kompatibilitasi gondok lesznek-e...
a rend őre elöszőr a kanyarodás szabályait vizsgálja utána a sebességet (ez pedig tapasztalat)
előzés?kérdéses mert ha jól tudom még záróvonalon belül is előzhetsz motorral gépjárműt, szembejövő sáv érintése(vagyis záróvonal) nélkül,ha tábla nem tiltja.
ezért tapasztalható az a jelenség,hogy kocsikázol kanyargós hegyi utakon és motoros megelőz záróvonal esetén,és ugye akinek meg csak" B" kat van ezt nem tudja és anyázik ill.szörnyülködik!
(igaz rég sokat motoroztam jogsi nélkül, de most friss a jogsim" A" kat.-ra)
Sziasztok! Egy véletlen találkozás során én is gs500 tulaj lettem... nemrég azt sem tudtam, hogy mi az a gs500... A vásárlás kb annyi volt, hogy megláttam és megvettem... Angliából jött, még kipróbálni sem tudtam, mert nem volt rajta lánc...:-))) Kellett rá pár apróság, de teljesen gyári, eredeti állapotú és még szerelgetve sem nagyon lehetett... Átestünk egy magyarországi forgalomba helyezésen és KPM vizsgán... valamint az alapjárattal küzdöttem egy kicsit, mert melegen megszűnt lenni... szelephézag probléma volt...egyszerűen megszűnt lenni... Vettem bele hézagot..:-)) és jó lett.. Még nem tudom, milyen lesz vele motorozni, de motoros múltam borzasztóan sok van... kb 15 évvel ez előtt simsonoztam és mostanában lett egy igazi elfogó vadászom, egy yamaha mint.. Remélem minden rendben lesz és szeretnélek megismerni benneteket...
..én is azt hittem, hogy milyen hú de fasza a valvoline. Aztán amikor elfogyott és sehol se találtam, vettem motul roadot (tényleg nagyon drága), ami legalább 2X ha nem 3x tovább bírja. (az is igaz, hogy egy hayabusás ember szidta mint a rongyot, h lepereg; én még nem próbáltam 200 felett , úgyhogy nem tudom )
A gondozásmentesség azt jelenti, hogy nem kell a vízzel szórakoznod, vagyis utánatölteni, de tölteni attól még kell, és nem mindegy hogy mivel csinálod.
Bár Én nem játszom vele sokat.
Autós töltőre felteszem 1 órát azt majd a generátor tölti, de 2 év alatt még 1x sem kellett tölteni, mindig pöcre indul a gép
Üdv mindenkinek, rég jártam erre. Hellboy-nak mielőbbi újra motorozást. Mol-os láncspray-t használtam már szerintem nagyon fasza, hasonló a Valvoline-hoz.
Bocsi, de nem tudok feléd menni. Leadom a lábtartódat Eriknél.
Erik szólj rám, hogy tegyem majd ki a lábtartót.
lehet,hogy ténleg mákom volt!
"Pl vasúti átjáróban nem előzhetsz, de ott motorost, SM-et meglehet előzni! mivel csak egy nyomvonalas."
ebben igazad van.
de legyen egy másik példa
-emberi erővel vont kétkerekű kézikocsi van ott a vasúti átjáróban,előzheted?
Egy sávban motoros nem előzhet autót, de autó előzhet motorost
Sok értelme nincs, hiszen nem fér el, én meg eleve nem fogok jobbra tartani ahol MINDIG szar az út....
De ugye ha egy sávban 2 nyomvonal fér el, akkor a kocsik csak félig érinti a másik sávot, neked viszont át kell menned.
Pl vasúti átjáróban nem előzhetsz, de ott motorost, SM-et meglehet előzni! mivel csak egy nyomvonalas.
Lehet hogy mákod volt, hogy nem volt ez a kérdés?
ez amugy egy 4-5 pontos kérdés a jogsidba, legalábbis ezzel is emelkedik a büntetés.
Az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése [SzR. 44. § (1)]; 4 pont
Az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése [SzR. 44. § (2) bek.]; 5 pont
Előzés tekintetében viszont érdekes!
4/a
http://www.kreszdoktor.hu/eloz...
Vag
yis ha indexelt, ha nem - és Dani már előzésben volt, akkor nem kanyarodhatott volna a kocsi, hiszen ugye vannak kanyarodási szabályok is.
Egy 2003-as GS-em van, amibe bele szeretnek dobni egy 2000-esbol szarmazo karbit. Tisztaban vagyok vele hogy a ket karbi nem teljesen azonos felepitesu, arra lennek kivancsi hogy ha egyben atrakom akkor vajon kompatibilitasi gondok lesznek-e...
Remelem valaki kepben van kozuletek.
előzés?kérdéses mert ha jól tudom még záróvonalon belül is előzhetsz motorral gépjárműt, szembejövő sáv érintése(vagyis záróvonal) nélkül,ha tábla nem tiltja.
ezért tapasztalható az a jelenség,hogy kocsikázol kanyargós hegyi utakon és motoros megelőz záróvonal esetén,és ugye akinek meg csak" B" kat van ezt nem tudja és anyázik ill.szörnyülködik!
(igaz rég sokat motoroztam jogsi nélkül, de most friss a jogsim" A" kat.-ra)
Pedig hát...motoros arra is akad szép számmal. Lehet rossz a marketingünk.
Éljen a keleti országrész.
Bár Én nem játszom vele sokat.
Autós töltőre felteszem 1 órát azt majd a generátor tölti, de 2 év alatt még 1x sem kellett tölteni, mindig pöcre indul a gép
Fehér, jó...és árversenyképes.....
Nekem bejött
MOL láncsprét használta már valaki?
Vélemény?