Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most olvasgatom a Saito akkutöltömet (évek óta használom többféle akksihoz) Az van ráírva hogy: olom/zselés akkuhoz és nem gondozásmentes olom/savas akku töltéséhez és frissentartásához.
Nomost az én akkum(Yamahájé) gondozásmentes YUASA (nem lehet kinyitni feltölteni)
Akkor az ilyent nem is kéne tölteni?Vagy másmilyennel? Eddig mindig egy jópárorát töltöttem(10órát kell lassan tölteni)300mA-al, 2 hónaponként.
És milyen út volt?
Sima 2 sávos?
Szembe jöttek? A tanúk mit mondanak?

Mert ugye hogy mit csinált az emberünk azt csak Ő tudhatja, és ha jöttek szemben is, akkor ugye Dani sértette az előzés szabályait, hiszen egy sávban nem előzhet a motor autót.
Amit írt hogy 60-70 az max egy kihágás, hiszen 50-el kellett volna mennie:-)
Kiváncsi leszek a rendőrők mit hoznak ki ebből.
Nem az történt!
Az történt, hogy miközben előzte a Dani az autót, az minden jelzés nélkül balra bekanyarodott. Valszeg telefonált,tükröt nem nézett!
Ébredjetek erre, nagyon királyság!
http://www.youtube.com/watch?v...
nekem az jött le, de lehet tévedek, hogy az autós a sorok mellett/közt jövőt ütötte el, ebben az esetben nem hinném, hogy ő lesz a hunyó a balra kanyarodás miatt....
Az túl olcsó!
KERESSÜNK DRÁGÁBBAT!
Faty! Húzzá mán az AKMT-re!
Koko, r eád is vonatkozik!
Erik

1000.- Ft a hűtőjavítás, a nyomáspróba benne van az árban.
Sziasztok!
Hát volt mit vissza olvasni,Daninak igy ismeretlenül is jobbulást kívánok.
Az a rohadt balra kanyarodás szabály be nem tartása! ,én is ettől félek mindig
ahh, csak egy lehetoseg, de jobban belegondolva meretre nagy lenne neki a bandit. akkor mar inkabb sv, az keskenyebb epitesu. de adott penzert gs-bol talalom a legjobbat, szoval nagyon az fele all a szeker.
Tudtam, hogy mennek Danit meglesni.
Ha a nevemben puszilgatod, akkor legalább 50-et adj neki.
Ha így felvetődött, küldök neki én is egyet-egyet!
esSO!
Itt a keresztlányom!
Adjak egy puszit Neki a nevedben?
Köszi, a kárfelvétel után leszerelem és megmutatom neki!
Elérhetőséget így konkrétan nem tol.3-as úton kerepesen a lámpától 100-200 méterre vissza ami megy a hungaroring felé a bal oldalon.Autóhűtős de ügyes ember.Én ennél csúnyábbat is láttam amit megcsinált.Le kéne kapni és megmutatni neki.
Meek lemosom aztán pihi.
Jót mentem ma! :)
Igaz mindenki hülyének nézett ilyen időben, de leszarom... Nekem jól esett aza lényeg.
Az a hűtő nagyon designos lett, szép az íve
Ha leszedjük, és megnézik akkor meg tudják mondani, hogy menthető-e.
Oké, kapok majd képeket a hűtőről, és akkor megmutatjuk a szakiknak is , hogy tudnak-e rajta segíteni!
Szerintem az enyém menthetetlen. Bár, ki tudja?
Alu hűtőt tudok hegesztetni, és nyomásprobázni is tudják.

Estére utánaérdeklődöm, pontosabban.
szűk harminc volt ha jól emlékszem.

(rutinon egyszer, meg persze a vizsgán mentem az iskola motorjával. Gs 500 volt a különbözetihez, 6 lóval erősebb mint az enyém, vicc volt, nem vizsga. Forgalomban egyszer mentem 2 órát egy 600as bandittal /azóta is vívodok, mert nagyon kezes volt, meg élveztem is, de valami egyedibbre vágytam; azóta napról napra egyre jobban a bandit felé húz az én szívem is/, aztán a gs 500-on vizsgáztam)
Hello.
Mennyi volt neked összesen a különbözeti?
Remélem az tiszta, hogy egy motorkerékpár alu hűtőjéről beszélünlk?
Nem tudsz egy elérhetőséget?