A haladási irány független de szerintem nem lehet és ahogy te is mondod (jobbra tarts) csak azért sem,mert a jobb oldalom 1m-en belűl kell közlekedni motorral.Most az,hogy lámpánál vagy Stop táblánál tök mindegy mert a haladási irány ugy is változó nem (mindig)biztos,hogy egy irányba kell haladni.
Ma sikerült beröffenteni a gépezetet, 2-3 hét állás után.
A gyertya volt a ludas. Az elektródák távolabb voltak mint eredeti állapotukban.
Ezen kívül meglehetősen kormos, mi lehet az oka?
Én passzolok. Amikor én jártam tanfolyamra, még motorok se voltak.
De ha belegondolok jobban, akkor szerintem nem. Így konkrétan nem tiltja a jogszabály (talán), viszont befigyel a jobbra tartási kötelezettség.
Ezt gondolom.
Szerintem stop táblánál igen, hogyha nem azonos irányba akarnak tovább haladni, és van hely.
Lámpánál nem tudom, nem hiszem.
Én úgy szoktam hogy mellé állok a másik motorosnak ha van hely, csak fél méterrel hátrébb hogy egyértelmű legyen ki van elől.
Szép estét mindenkinek!
Volna egy kérdésem Kresz ügyileg. Az egyik ismerősöm most jár tanfolyamra és feltette nekem is a kérdést amely igy hangzott:Lehet e két motorosnak egymás mellett megállni utkerszteződésben lámpánál vagy Stop táblánál?És egy motor meg egy kocsi egymás mellet?
Nem talákltam a kresz szabályai között erre vonatkozó magyrázatot csak a megállás és a kanyarodás szabályait mely alapján nem lehetséges.
Most jöhet az okos válasz mindenkitől!
Szerintem teljesen jó választás a GS 500. Én is nagyon sokat gondolkoztam, hogy milyen motor lenne az ideális, de valamiért ennél a típusnál maradtam. Igazak a hozzászólások, hogy a kezdetek kezdetén egy igazi erőgép, majd egyre inkább kezdi az ember keveselni az erejét. Én inkább azt mondom, hogy versenypályára nagyon kevés, közútra szerintem elegendő. Én inkább utóbbira használom. Éves szinten megyek kb 10-15 ezer km-t, erre nekem teljesen elég. Guma olcsó hozzá, 2 gyertya kell bele, nem is valami extra áron, olajból sem kell neki full szinti. Teljesítményadó sem valami sok rá, és a legfontosabb, hogy bőven elegendő ahhoz, hogy ezzel a társasággal tudjak gurulni Nem utolsósorban életem Szerelméhez is ez az út vezetett , valakinek - ebből a csapatból - a legnagyobb bánatára
Azért Én produkáltam egyet júniusban is!
Pedig száraz idő, napsutés volt, mégse látszottam se Én, se a stoptábla!
Pedig a Handó-Bandit nem egy lopakodó!
Hali!
Ha lehet szerelővel menj vagy legalább olyannal aki valamit konyit a motorokhoz. Érdemes megnézni külső alkatrészeket e pl: fékcső, idomok, kerekek . Nagyon jó tanuló motor, kezesbárány, és megbíztahó. És már egész jó áron vannak fiatalabbak is. Bőven elég túrázásra is, én is első nagymotorként használom. Csak azért okoskodok bele mer idén vettem friss a tapasztalapat, de hálisten nem rossz tapasztalat. Korrekt volt az előző tulaj, de azért ha most mennék motort venni már máshogy állnék a dologhoz. :D
Egy kisfiú bemegy a szülei szobájába, és látja, hogy a mamája a
hanyatt fekvő papáján ül, és le-fel mozogva ugrándozik rajta.
Amint észreveszi, hogy a gyerek is jelen van, az anya gyorsan leszáll a
férjéről.
A gyerek nem érti a látványt, és visszamegy a szobájába.
Az anya, aki aggódik azért, amit a gyerek látott, felöltözik és utána
megy.
Amikor meglátja, a gyerek megkérdezi tőle:
- Mit csináltál apuval az ágyban?
- Tudod, apunak nagyon nagy a pocakja, ezért időnként rá kell ülnöm,
hogy lelapítsam.
- Csak az idődet vesztegeted - feleli a gyerek.
- Miért? - kérdezi az anyja.
- Mert amikor elmész vásárolni, átjön a szomszéd néni, letérdel apu elé
és újból felfújja!
Köszi Blue, igazad van, már nem maradok ki semmiből!
Csak a melóból pár napot, de majd megoldom, h elcipeljék a seggemet a kollégák!
Igaz óvatosabbnak kell lenni ősztől, de a mocit csak akkor lehet lerakni, mikor fagy, vagy esik a hó. addig meg ki kell élvezni ameddig csak lehet!:)
Hol a probléma?!