Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közben megválaszolódott a kérdés, köszi!
esSO

Nem áll benne pénzem, mondtam, hogy megoldjuk. Egyébként vasárnap délután megyek Pestre és lehet, hogy arra kanyarodom, de még meglátjuk mi lesz a vasárnapi motoros programm.

zabk

Én szoktam kivülre és belülre is kenni. Felkened bemattul, és 3 perc mulva letörlöd tiszta rongyal vagy paptörlövel. Utána vizlepergetö lesz. De mindenképp próbáld ki elöször a plexi szélén, mert vannak olyan anyagú plexik amit megoldhat, és végleg bemattul. Az én sisakom HJC azzal nincs probléma.
Kiegészítésképpen. Ha nem is érzed, hogy fázol, a szervezeted "hiszi", hogy hideg van... ergo máshova fordítja az energiát, nem a figyelemre mindet. Mindemellett az izmok hidegek... és nem gyorsak. Élettani, és technikai, környezeti "hiányosságok" okán tényleg fokozott a veszély. Hatványozottan.
Tökéletesen igazad van!
Lassan nyithatsz egy külön topicot Őszi balesetek címmel. De inkább Az Erik-family rendszeres őszi balesetei cím jobb lenne.
Ezt a külső oldalra is lehet kenni/fújni?
Dani!

Azon nyugodj meg legalább, hogy már nem igazán maradsz ki semmiből!
A legszarabb a történetben az lenne, ha ez májusban történik meg, hiszen akkor otthon dekkolnál miközben a banda kószál a világba.
Szóval öröm az ürömben. Szilveszter meg úgy is kocsis móka.

Az viszont sajnálatos esemény az egészben, hogy ősszel mindig van valami. Sajnos a motorosok nagy része nem fogja fel, hogy a tapadás már nem a régi, és ennek tetejébe az autósok is úgy vannak vele - hideg van már nincs motoros, miközben még a 6-oson is MINDIG láttok, hallok egy-egy motorost, vagyis nagy számban letették már a gépet, de van egy kis rész is, mint amilyen degeneráltak itt is vannak köztünk:-), hogy biza nem teszik le.

Tőlem is ha nem kérdezték meg kb 30-an "Na és a gép már lezsírozva?" akkor senki.....

De azért gondoljatok bele.....

Nekem 2 balim volt - mind a kettő októberben (14.-én mindkettő:-)
Eriké október 5
Darázsé október eleje (talán 7?)
Most Danié.....
pár hete Macseké.....

Szóval nem szabad úgy járni, mint ha július lenne.
És ugye ne felejtsük el: a motoron nincs téli gumi, vagyis fékezés hosszabb távon játszódik le.
Így értem. A "szerető seggberúgás"-ból az utótag jött le, a minőségjelző nem annyira. Ezért furcsálltam, hogy a feneke is fájjon a térdén kívül? (Sánta! Van púpod? Nesze!)
Viktorom!
Érdekelne, hogy a lábtartó reparálása hogyan intéződik. Küldenék pízet, hogy ne a Tiéd álljon benne.
Libazsír! Minden ABC-ben van, nem is túl drága. És jó az illata!
Ez kicsit hosszú, de megpróbálom röviden leírni.
Ha az ember egy picit is empatikus, akkor ugye izgul minden motorosért (is). Főleg a saját csapatában levőkért! Dani ráadásul pótapjának fogadott.
Először, mikor olvastam Zsé70 beírását a balhéról, majdnem bexartam, hogy mi lehet a "fiammal". Aztán hamarosan kiderült, hogy neki hálistennek nincs nagy baja. Ekkor viszont eszembe jutott megboldogult lánykorom, amikor is minden évben volt nekem is valami kórházi élményem. Hol gipsz, hol pár öltés, stb. És nagyon emlékszem, mennyire aggódott mindig szegény anyám, akár hová mentem. Erről viszont Anira asszociáltam, aki most ugyanezeket éli át. Persze, ezeket a dolgokat csak a gyermekes szülők értik, ergo neked is ismerős lesz szerintem.
Tehát az izgulás átváltott méregbe. Ha akkor ott vagyok, tutti seggbe rúgom! Persze nem valódira kell gondolni, inkább olyan "szerető" rúgásra. Amiben még a megnyugvás is benne van, hogy nem komoly a sérülése.

Nos, talán lejön, mit is akarok közölni.
A seggberugi még eljön!
Rain-x

A homasitában lehet kapni, sárga dobozos 2050.- Ft
Szevasztok!

Az istennek sem találom a múltkori bejegyzéseket arról, hogy mivel is érdemes bekenni a bukó plexijét, hogy lepergesse a vizet. Arra emléxszem, hogy Tibkin írt valami méhviaszos kencét.
Légyszi segítsetek, mert a mai időjárás bebizonyította, hogy erre határozottan szükségem van (iszonyú szar volt felnyitott plexivel menni, lecsukva meg semmit nem láttam). Voltam ma az összes útbaejthető boltban a környéken, de sehol nem tudtak segíteni...

Köszi előre is
Ne ríjjá, Drágám!
Inkább pihenj helyettem is...
Köszönöm szépen, igyekszem!
Bárcsak ott tartanánk "Nevelt Apu" h szétrughasd a seggem, biztos jól esne:)
nem akartam én senkitsem megijeszteni! És azért remélem senkinek sem lett több őszhajszála:)
Aranyosak vagytok minnyájan, már megint itthon pityergek mikor olvasom a fórumokat :)
Ha,TE a kakasokkal kelsz, miért is nem kakaspörkölt volt?!
Hááá' méééé' isnemis tudjuk? Dehonnem...
Ebben semmi kételyem nem volt eddig sem. Épp ezért...nem értem. De nem biztos, hogy kell értenem.
Sziasztok!

Mielőbbi gyógyulást!

Akinek-akiknek + új motorjai-k vannak, nekik + gratula hozzá!

Most sikerült ismét visszaolvasnom, picit elutazóban voltam ismételten…, de már ismét itthon…, de nem motoron…, ha idén nagyon nem is tudtam menni vele, remélhetőleg a következő szezon élvezetesebb lesz nekem…, de természetesen még nincsen télire lerakva a motor, bár nyáron is alig mentem vele…, csak az akkumlátor van lekötve róla!
Mindenki elhiheti, hogy esSO komolyan aggódott Daniért, ott voltam mellette, amikor egy illetékessel is beszélt, és azt mondta, ma azért nem írok semmit, mert dühös lennék.Nagy szíve van, csak ti nem így ismeritek. Bocsi apuci, M voltam
Én ezt nem értem... mert viccnek komoly.
Persze. Bár azért én még mindig szeretem a hajamat a fürdőkádban szárítani
Nah, látom, Te megértetted, hogy miről beszéltem: a megelőzés is fontos.