Hazafelé halgattam ezt a NEO-t, ami most a sláger helyén van...hát egy ratyi....minta pár embert behivtak volna rádiózni....
Szünetek, csendek.....fel és lehalkuló bemondó....
Szóval röhej.
Erre felkértek egy nevenincs (Én se ismerem) csávót meg a Gagxtát ....gondolom ebből remélnek halgatóságot, de ilyen műsorral nem hiszem hogy lesz.
Nagyon kedvesek vagytok, hogy így aggódtok értem, nagyon jól esik, h mindenki mellettem áll. Rendben vagyok, fáj a lábam, a motor nagyon ki van, de majd ügyesen megjavítom(juk). Az internet itthon KO, holnapra tuti megjavul, és itt leszek egész nap, persze mikor nem alszom:)
puszi mindenkinek!
Én is mielőbbi jobbulást kívánok Dani!
Tényleg "szerencsésen" megúsztad, már amennyiben a térdzúzódás annak tekinthető. Sajnos sok mostanában a figyelmetlen autós, az utóbbi pár hétben többször akartak elütni, mint eddig egész évben.
Mi sem vártuk azt a reggeli telefont. Elhiheted!
Kocsisor mellett ment el és az egyik autó bekanyarodott balra, anélkül, hogy a tükörbe nézett volna.
Dani térde zúzodott, a mentő akkor vitte el amikor odaértünk.
De a lelke jobban összetört szegénynek.
A szerelem definiálhatóan amortizálódott peripólusos komplexuma mindazon, hol a depresszív neurózis, hol pedig a patetikus levitáció szintjén önmegvédő emulációknak, amelyek a pszeudoindividualisztikus szubkollagenizáció révén diffundálódott kvázi habituációs érzések által retifisizálódott egocentrumban kiváltják a: "de jó lenne egyet dugni" érzést!
Épp eleget járhat rajta az agyad, de egy részletesebb esetleírást szívesen olvasnék...a tanulságok miatt. Csak ha nem teher.
Lábad mennyire sérült?