Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épp eleget járhat rajta az agyad, de egy részletesebb esetleírást szívesen olvasnék...a tanulságok miatt. Csak ha nem teher.
Lábad mennyire sérült?
A bumerángot eléred ONLINE
Media playerrel: http://91.83.40.220:8000/zthjd...

Winampal: http://www.slager.hu/slager.pl...

Hazafelé halgattam ezt a NEO-t, ami most a sláger helyén van...hát egy ratyi....minta pár embert behivtak volna rádiózni....
Szünetek, csendek.....fel és lehalkuló bemondó....
Szóval röhej.
Erre felkértek egy nevenincs (Én se ismerem) csávót meg a Gagxtát ....gondolom ebből remélnek halgatóságot, de ilyen műsorral nem hiszem hogy lesz.
Na menj aludni! Fiam!
Jobbulást mind lelkileg, mind fizikailag.
Nagyon kedvesek vagytok, hogy így aggódtok értem, nagyon jól esik, h mindenki mellettem áll. Rendben vagyok, fáj a lábam, a motor nagyon ki van, de majd ügyesen megjavítom(juk). Az internet itthon KO, holnapra tuti megjavul, és itt leszek egész nap, persze mikor nem alszom:)
puszi mindenkinek!
Nagyon sajnálom, hogy ez történt! Jobbulást kívánok Dani!
Én is mielőbbi jobbulást kívánok Dani!
Tényleg "szerencsésen" megúsztad, már amennyiben a térdzúzódás annak tekinthető. Sajnos sok mostanában a figyelmetlen autós, az utóbbi pár hétben többször akartak elütni, mint eddig egész évben.
Kedves Dani!

Jobbulást kívánunk!

SzőkeKapitáy, Dzsoki, Zsuzsi
Igen ez az.
Mi sem vártuk azt a reggeli telefont. Elhiheted!
Kocsisor mellett ment el és az egyik autó bekanyarodott balra, anélkül, hogy a tükörbe nézett volna.
Dani térde zúzodott, a mentő akkor vitte el amikor odaértünk.
De a lelke jobban összetört szegénynek.
Azt is nézem, de szöveg ott sincs.
bólogatós smiley
No! Mi van?
ÁÁÁÁÁ! Nem titkolózik senki!
(akmt fórum) sajna
Nekem egyáltalán nem jó! Tk. ilyesmiket hallani sem akarnék. Danival mi van? Konkretice.
Ez volt Erik motorja?
Ha az jó Neked akkor este jön Erik és elmeséli!

Valamennyire bővebben nem lehetne?
Messze még a tavasz...
itt is csak szörnyülködni tudok....
Ha emlékeim nem csalnak múlt héten írta Erik, hogy tavasszal visszaül a banditra, ha addig Dani nem töri össze...
Akkor elég lett volna csak az utolsó idézetet beírni!
Mindenki! Ma ismét történt egy sajnálatos esemény. HellBoy volt a szenvedő alany. Képek mennek ftp-re
HellBoy jól van "csak" a térde zúzodott.
A szerelem definiálhatóan amortizálódott peripólusos komplexuma mindazon, hol a depresszív neurózis, hol pedig a patetikus levitáció szintjén önmegvédő emulációknak, amelyek a pszeudoindividualisztikus szubkollagenizáció révén diffundálódott kvázi habituációs érzések által retifisizálódott egocentrumban kiváltják a: "de jó lenne egyet dugni" érzést!
értem! Köszi!
akkor itt írj neki egy rövid üzenetet saját elérhetőségeddel, vagy kérj tőle elérhetőséget. Sajnos direktben üzenni nem lehet...