Blue
Na én 1szer vettem egy páramentesitö sprayt.
Utánna csak egy csomó vizcsepp folyt végig a párán,ettöl mégszarabb volt!
Amúgy a suzuki sift-nél ha lehúzom az ablakot,letolja a párát.Szélvédöt meg meleg levegö fullra leviszi!Na ez a trabantban nem volt,ott a rongy meg a 40km táv segitett csak!
Ja meg a 2gatya meg 3pulcsi nagykabát!
DE AKKOR AZ VOLT!
Rutinos autósok már tudják, hogy nem öntünk be egy vödör vizet az autóba, mert az onnan az ablakokra csapódik ki. Vagy ami ezzel egyenértékű, nem ülünk be nyakig vizesen, stb.
Én nem állok melletted! Annyira nem, hogy ha egyszer találkozunk, szétrúgom a valagad! Az még hagyján, hogy a frászt hozod az emberre, de gondolj bele jóanyád helyzetébe! Intéztél neki egy rahedli ősz hajszálat. Szegény Ani rosszul lesz, ha megcsörren a telója.
alapból nincs benne ventillátor, de bele lehet szerelni a csomagtartóba gyárit vagy a fűtéscsőbe maszekot...
én is gyűrtem egy kispolákot bő másfél évig
Ogabi módszerét alkalmazom én is, ablakok résnyire, venti felteker, ablakra irányítva. Annyi kiegészítéssel, hogy nem max. melegre állítom, mivel akkor nem csak a fűtőradiátoron át fúj, és úgy erősebb és jobb.Hátsó ablakon meg ugye ott a fűtőszál, bár nekem azokból vagy 3 megy csak... De a műszerfali középsű fúvókákkal lefújatom azt is.
Úgy történt a baleset, hogy mentem a suliba őrs felől a Nagy lajoson.
Volt egy lámpás kereszteződés, amin áthaladtam, és utána a sávunk elkezd kiszélesedni. Kitettem az indexet, hogy megelőzzek egy pár autót, mint ahogy minden nap, mikor arra járok. Már a 3. autó mellett mentem el, kicsit gyorsabban mint az autósok, úgy 60-70között. Mikor majdnem a kocsi mellett voltam, megpróbált bekanyarodni a Kalapács utcába, nem láttam h indexel fékeztem, próbáltam a motorral kikerülni, de nem tudtam elkerülni az ütközést. Így történt.
A képeket biztosan láttátok, nem jó érzés így látni a motort, ha meglátom rögtön elkezdek pityeregni. A lábam kezd gyógyugatni, de mára 1kicsit jobban fáj, a lelkemmel, majd kezdünk valamit, de nagyon bánt ez az egész. De a motort megcsináljuk, és jobb lessz mint újkorában. Köszönök mindenkinek mindent.
TEDDY köszi mégegyszer a macit, mindig velem lesz. Nagyon jól esett, h meglátogattatok nagyon drágák vagytok.
Vigyázzon mindenki magára!
Ablaktisztító gumilehúzó legyen a kocsiban, ha nincs ráfagyva, akkor használható. Autós boltban lehet kapni páramentesítő spray-t, de nem egy nagy szám...
Ti hogyan oldjátok meg az indulás utáni jópár perces párás belső ablakot? Simán csak meleg levegőt fujjatok rá?
Nincs valami extra cucc erre?
Elég érdekes volt hazalopni a kocsit:-)))) Oldalra semmi, hátra semmi, előre meg úgy 10%-os volt a látásom:-)
Én csakazértis fázom
Na én 1szer vettem egy páramentesitö sprayt.
Utánna csak egy csomó vizcsepp folyt végig a párán,ettöl mégszarabb volt!
Amúgy a suzuki sift-nél ha lehúzom az ablakot,letolja a párát.Szélvédöt meg meleg levegö fullra leviszi!Na ez a trabantban nem volt,ott a rongy meg a 40km táv segitett csak!
Ja meg a 2gatya meg 3pulcsi nagykabát!
DE AKKOR AZ VOLT!
A másik meg megfagy...
én is gyűrtem egy kispolákot bő másfél évig
Meghátnahát, TÜRELEM!
Volt egy lámpás kereszteződés, amin áthaladtam, és utána a sávunk elkezd kiszélesedni. Kitettem az indexet, hogy megelőzzek egy pár autót, mint ahogy minden nap, mikor arra járok. Már a 3. autó mellett mentem el, kicsit gyorsabban mint az autósok, úgy 60-70között. Mikor majdnem a kocsi mellett voltam, megpróbált bekanyarodni a Kalapács utcába, nem láttam h indexel fékeztem, próbáltam a motorral kikerülni, de nem tudtam elkerülni az ütközést. Így történt.
A képeket biztosan láttátok, nem jó érzés így látni a motort, ha meglátom rögtön elkezdek pityeregni. A lábam kezd gyógyugatni, de mára 1kicsit jobban fáj, a lelkemmel, majd kezdünk valamit, de nagyon bánt ez az egész. De a motort megcsináljuk, és jobb lessz mint újkorában. Köszönök mindenkinek mindent.
TEDDY köszi mégegyszer a macit, mindig velem lesz. Nagyon jól esett, h meglátogattatok nagyon drágák vagytok.
Vigyázzon mindenki magára!
Ti hogyan oldjátok meg az indulás utáni jópár perces párás belső ablakot? Simán csak meleg levegőt fujjatok rá?
Nincs valami extra cucc erre?
Elég érdekes volt hazalopni a kocsit:-)))) Oldalra semmi, hátra semmi, előre meg úgy 10%-os volt a látásom:-)