Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy a forgalmiban sok mindent irhatnak.

Az én gépem forgalmi szerint 39kw-os--53 lóerős. Ez nem tudom mennyire lehetséges..? tény hogy nagyon erős de egy cbf 500-ashoz képest nem nagy dobás

De csak azért írom hogy mennyi féle kavarás van.
Bluenak volt fent valaha. Ő nagyon nem szerette, majd mesél róla. Alig várta, hogy lecserélhesse.
Hello mindekinek.

Ha 5000-res fordulat fölött pörgettem és mikor vissza engedem a gázt nagyon dübörög a kipufogom, ez normális? Amúgy szerintem szépen szól, olyan mintha kint is égne a kipufogóba egy kis benzin.
Teddy
Pilot activ szar?
Ezért érdemes kitölteni az adatlapot. Na, nem feltétlen így, de minden második héten végigmegyünk a témákon... az a része egy GY.I.K rovat.

No, meg az sem hátrány, ha egy parkolóban felismerek egy-egy ábrázatot... volt már rá példa.
Ó köcc,lassan tanulok,de a kor!
Vettem, értettem! De csodálkozni azért ér...
Teddy
Vazze ott minden rajt van amiért én ide járok!
Kösszi mert én voltam az az idegesitö ember,aki ilyen hülyeségeket szokott kérdezni,mivel senkit nem ismerek közületek!
Sajna
És most akkor nem nyúlsz a motorhoz?

Ez a "valamennyire értek hozzá" azért közelebb áll a nullához, mint a százhoz...de nem baj! Olvasgass, kérdezgess, tavaszra okos leszel!
Okos az anyukád!
Jah az előzőre meg :)
Valamennyire értek hozzá 10 éve van jogsim. De motorom csak fél éve. Elbaszni nem akarom.
Meg különben is anyukám mindig aszonta: "Ha valamit nem tudsz fiam akkor inkább kérdezz! "
de szerintem ezt csak mondta mert gondolatban biztos mindig hozzátette: "Ha valamihez hülye vagy akkor inkább ne nyulj hozzá..."
Hát nem.
Azt figyeltem. Csak az egyikben volt egy picit lejjeb de az is még a két vonla között. Arra öntöttem picit.
Gratula Paciko!
majd ha itt lesz velem!
Ja, és az adatlapot majd tessék javítani.
Csak óvatosan vele, mert ez mérges motor ám! Egy rossz mozdulat a jobb csuklóddal, és már le is dob.
Most nagyon jó áron jutok hozzá!Csak ezért lesz Honda!
Nagynagy gratula!
Vigyázzatok egymásra! Sok-sok balesetmentes kilcsit töltsetek el - akár velünk is.
A GS előtt nézegettem én is, tetszett is nagyon, de az ára nem annyira.
Köszi! Lehet igénybe veszem!
Felrakom neked, ha erre jársz, persze nem kötelező!
Hát ez nagyon szép!
Mégegyszer gratulálok!
Igen csak nem akarom anélkül használni.Így körbenéztem és a gyári 25000ft amit én is feltudok rakni ha minden igaz.
Erre egyszerű lesz rakni! Szép... tetszik!
Honda CBF 600 2006.12. és 14000km van benne.
Egy alacsony srácé volt így meg is van ültetve.
Ami baj hogy nincs rajta bukócső,de lesz!
Mesélj már róla!
Évjárat, kilométer... milyen gazdától?