Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja még annyi. Az akksi másfél éves. 1,5 hét állás után kétlem hogy lemerülne. De az jobban idegesít hogy lámpa minden világít csak már nem teker. Valami elektronikus gubanc esetleg?
Nem is kell, indulnia kell!
Mire győrig eltolom.... :D
Erre nagyon kíváncsi vagyok!
Van valami kész terved?
Holnap megpróbálom a bikázóval. Ha nem egy akkor lehúzom a csövet. Aza szar így még szervíbe sem tudom vinni.
Értem igazad van.
Hiába van tele, mert ha a csap nem engedi át a benyát, akkor abból egy csepp sem tud kicsurogni!
Fizika 5. o.
Ha egy folyadékkal teli csőnek befogod ujjal a tetejét akkor felemelheted, mert egy csepp folyadék sem fog kijönni belőle. Lásd pl. pipetta.
Igen igen. Használtam már autóhoz, T4 es transporterrrel elbírt. Kétszer is csak utánna merült le.
pontosan
Nem tudtam leszedni.... Mert marhán el van dugva meg szar a világítás a pincébe most nem akarok már nekiesni szétszedni, de megynyomkodtam a csövet tuti hogy tele van benzinnel ( ami a karbiba megy)
Igen, de ennek is el kell lennie töltve, mert úgy látom, hogy ez igazából egy mobil indító!
Jön belőle a benzin, pribe?
Az fasza! Akkor csak ráteszem a két pólust, indít oszt feszülten várakoz?
Napkollektor?
Ez, alkalmas indítani!
Aza gyanúm a csap jó.
De! az a terv
http://www.overstock.com/Auto-...

Ilyenem van. Ezzel lehet tölteni vagy bikázni?
Amugy az akksit csak annyira szívta le hogy a világítások simán mennek de már nem indít.
Csak lépésenként!
Ha folyik, akkor indulni is fog!
Ha mégsem, akkor nem a benzin a gond, mert az kizárt, hogy mindkét karbi egyszerre duguljon el!
Értem!
Megnézem!
És: mi a teendő ha nem folyik? CSapcsere?
Ha folyik és mégsem indul?
Ne idegelj mán!
2db a tankból jön, ne azt húzdle!
A 3.-ból pedig csak pri állásban ömölhet a benzin!
Neharagudj de most nincs előttem. Tök hülye vagyok hozzá de van ott vagy 3 cső .
Amerre a pri mutat azt lehuztam ami a jobb oldalon van és lefele kanyarodik? Ez az?
Kocsi mögé lesz kötve?