Köszönöm szépen a sok választ!:) Kedvesek vagytok! Nekem a biztosítás most jár le 30án, és most fogom átíratni a motort. 23 éves vagyok, 2 éve van robogóm és ez az első nagymotorom. A jogsim folyamatban, áprilisban lesz meg kb.
Én mint minden évben most is kivonattam, dehát az enyém ugyi 146 Le!
A bonusszal kapcsolatban: ha megvan a 9 hónap, akkor nő a bónusz, 6 hónaptól nem veszted el, de nem is nő. De a bónuszt nem érdemes kivárni, hiszen az max 1-2 ezret jelent éves szinten, ami cca1 havi dijnak felel meg, de ugye 5-6 hónapra kivonatod akkor többet sporolsz meg + a teljesitményadó.
Összességében Teddynek igaza van egy GS-t nem érdemes kivonni.
Ja a kivonás dija a tokmányirodában most 2300Ft.
Egy évben 9 hónapig biztosítva kell, hogy legyen. Akkor nem sérül a bónusz. Tehát 2010-ben nem vonhatja ki még egyszer. Tavaly kiszámoltuk 50-60LE-ig szinte semmi értelme.
Most vettem ugyebár a gépemet, és az lenne a kérdésem, hogy mennyi értelme van szerintetek (főleg anyagilag), ha kivetetem a forgalomból, így nem kell rá biztosítást fizetni, és majd csak április körül rakatnám vissza?! Szerintetek megérné? Milyen költségei lennének ennek?
A generátor nálam nemrég volt cserélve csúszás miatt. A generátor nem töltött, végén már az önindítót se forgatta meg annyi erő sem volt benne, és úgy hazahozott 350 km-ről.
Szóval akkor nem éri meg kivonni?!
Köszönöm!
Tomi