Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen a sok választ!:) Kedvesek vagytok! Nekem a biztosítás most jár le 30án, és most fogom átíratni a motort. 23 éves vagyok, 2 éve van robogóm és ez az első nagymotorom. A jogsim folyamatban, áprilisban lesz meg kb.

Szóval akkor nem éri meg kivonni?!

Köszönöm!
Tomi
Én mint minden évben most is kivonattam, dehát az enyém ugyi 146 Le!
A bonusszal kapcsolatban: ha megvan a 9 hónap, akkor nő a bónusz, 6 hónaptól nem veszted el, de nem is nő. De a bónuszt nem érdemes kivárni, hiszen az max 1-2 ezret jelent éves szinten, ami cca1 havi dijnak felel meg, de ugye 5-6 hónapra kivonatod akkor többet sporolsz meg + a teljesitményadó.
Összességében Teddynek igaza van egy GS-t nem érdemes kivonni.
Ja a kivonás dija a tokmányirodában most 2300Ft.
Én mondjuk nem is akartam kivonatni, mert arra várok hogy legyen végre bónuszom.
Egy évben 9 hónapig biztosítva kell, hogy legyen. Akkor nem sérül a bónusz. Tehát 2010-ben nem vonhatja ki még egyszer. Tavaly kiszámoltuk 50-60LE-ig szinte semmi értelme.
A GS-nél még éppen nem éri meg. Néhány száz, esetleg ezer forint spórolható. Ha a tarifák nem változtak.
Hello.
Sokat tudsz vele spórolni, de az egyébként csak ideiglenes kivonás.
Azt viszont nem tudom hogy a biztosításos bónusz ilyenkor hogy van.
Sziasztok!

Most vettem ugyebár a gépemet, és az lenne a kérdésem, hogy mennyi értelme van szerintetek (főleg anyagilag), ha kivetetem a forgalomból, így nem kell rá biztosítást fizetni, és majd csak április körül rakatnám vissza?! Szerintetek megérné? Milyen költségei lennének ennek?

Köszi!
Tomi
Evvvvan, ha valami túl van gondolva... medvetánc... ....Csááááába!
Az lepattintás... nemugyanaz!
Az kombájn- hárítás volt, te butus!
Pedig el lehet!
Kombájnos lány is el tudta!
Nem méri olcsón a medveattac elhárítást. Na, majd jól letesztelem a tudományát, méghogy a medvét el lehet hárítani?! Ki hallott mááá' ilyet!
Egyedi a csávó az biztos!
Esti vicc:
Luxus kirándulás bérijesztgetéssel
Hátha valaki nem ismeri. Nagyon komoly.
A generátor nálam nemrég volt cserélve csúszás miatt. A generátor nem töltött, végén már az önindítót se forgatta meg annyi erő sem volt benne, és úgy hazahozott 350 km-ről.
Jaja, bár már csak ott lennénk időjárásban, vagy kicsit tovább!
Februárban én legszívesebben motorosnak öltöznék majd be!
Mivel ütöd a pergőt?
Dobosban a félkarú megvan?
Ez kanfasztikus!
Fenn vagyok! Vak zongoristát ismerek....de dobost?
Ha fentlennél az emesenen, akkornem kéne elárulnom a titkot, hogy már dobom is lesz!
Ahh, tényleg! Kávé után máris jobb!
Szia!
Délben elugrunk a Dagoba-rendszerbe?

Az jutott a nagyon elborult eszembe, hogy februárban nem is csak simán kajapartyt kellene tartani, hanem farsangot. Frankón, beöltözőset!
"...zavart érzek az erőben..."

Így, kávé előtt én is mindig...

Jó reggelteket!
Gitárból sosem elég!
Odaát pakolom fel a nótákat tabokkal, gyakorolj! Már ajánlkozott dobos is, de nem árulhatom el, hogy a koko az!

...zavart érzek az erőben...