Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ugy veszed akkor a chopperek még nehezebbek mint a GS és nem is olyan fordulékonyak.
Adok neked fügét, nagyon hálás szép lombja van, nekem rengeteget terem, amióta jön a globális felmelegedés
Használt YBR 125-öt!
És ha már unalommá motorozta, vagy kicsinek , gyengének találja, akkor ráértek gondolkodni, kutakodni.
Akkor majd elmegy néhány tesztnapra, és úgyis szerelmes lesz valamibe!
Ekkora ülésmagassággal sztem csak csopper van.
Van, de holnap nem vagyok otthon. Csak vasárnap. Gondolom, egy kávé is jólesne.
Majd csurgatunk elötte
A Honda VTR az nem véletlenül olyan mint a Spada? Mert az nagyon nem fordulékony. Én a rutinon meg is buktam vele, a GS500-as viszont egy kezesbárány (mint egy MZ a rutinpályán).
A fénykép nem adja vissza a tényleges színét, de ha meglátod, beszarsz, behugyozol!
Pl azért, mert így a régi motorból, egy ÚJ lett!
Szai Esso !
Erik neked is szól az üzenet!
Megkérdezem a Bicskei Interatot hátha olcsóbb mint Bp-en. Én ugyan így jártam amikor eltört a kuplung kar a Bp-i Full gasnal valami 10-11 ezret akartak kérni érte és Bicskén megkaptma 5000-ért.Szerintem várd meg megkérdezem van e és mennyi az annyi és ha neked megfelel elpostázom.Most néztem az oldalukat Szomabton zárva vannak így csak hétfőn tudom megkérdezni ha jó így? Add meg a pontos paramétereket a motorról a beazonosítás miatt.
Ja! Elfelejtettem mondani, hogy fejenként három csillagos ötöst beírtam mindenkinek. Aki kevesli, szóljon!
Ugye milyen ügyesek vagytok TI magatoktól is?! Kivártam a pillanatot, amikor már mindenki megérti a másikat. Bíztam bennetek! Szerintem kitaláltátok, hogy ki voltam a papi nevében.
vagy a suzuki robogók 125-200 között....
pl. honda 125, 250

Mondjuk minek iratkozott be tanfolyamra, ha tologatni akarja? A gs-nél komolyabb, kezdő "motor" motor nem sok van, kezelhető, kis súly....
Sziasztok!
Egyszerűnek tűnő feladat:
El se hiszem: feleségem sok év tiltakozás után hirtelen beiratkozott motorozni, jövő héten vizsgázik.
Milyen motort vegyek neki? GS-t nagynak és nehéznek tartja, alacsonyított üléssel is.
Ismertek olyan motort, ami:
- ülésmagasság max. 750 mm,
- forgalmi szerint max. 25 kW,
- kényelmes,
- megbízható (=nem kínai),
- olcsó?

Honda VTR250 tetszik neki, de az 1,3 millió...
Mentsetek meg!
Köszi.
Üdv!
Segítséget kérnék!
"Építettem" egy kb. 10nm-es kertet. Van benne kb 30cm termőföld. Nem fogok füvet nyírni, nem tudok metszeni, lusta vagyok. Mit tegyek bele? tavasszal vagy még az idén? Bokrossá növő virágot gondoltam, esetleg egy kis szikla.
esSO!: van még az utcasarkon az ingyen sziklarózsádból? (vagymi) Holnap?
Ja, haccáz52!
Akkor biztos most szálltál le a gépről
Na, akkor hadd dicsekedjek! Az enyém meg már 6-ossal kezdődik!
Én is remélem hogy találkozunk:)
Jaja!
Csak nehogy break-re gondolj, mikor a tolókocsimat keresem!
Nagyon szép a motor, csak a szine nem tetszik nekem
Kár hogy nincs nyuszikuszsárga
Ezek a genyes szmájlik...
Szóval az előző vigyorgó helyett:
tutijól néz ki!
De segítünk felállni, ha kéred