Halihó.
Motorom ma úgy döntött megkezdi téli álmát, és nem volt hajlandó a hidegben beindulni. Gondolkoztam rajta alá kéne gyújtani...
Mindegy. Jövőre ismét.
Jön a tél, mindenhol akciók lesznek, csak ki kell várni. Addig nézelődj pl a Shoxnál is. Ha sokminden kell egyszerre, érdemes esetleg a Louisba is kimenni.
Fokt jó bár picit drága.De ki lehet fogni akcsóban egész kellemes darabokat.Tegnap leteszteltem és simán birta az M1-et a bering kabátom 120-al is.Nem mondom hogy izzadtam de fázni nem fáztam.
Ha rám ment volna 20 e ért egész pofás darabot lehetett volna kapni jópár fajtát.
Öhm, megfelelő motoros ruhád van? Sokat véd... De gondolom milyen jó lehetett. én is irigykedtem szombat-vasárnap, amikor a sok huligánt hallottam láttam...
Hallod! Fél óráig próbálgattam elengedni a markolatot, aztán kinéztek az ablakon az itthoniak, és látták, hogy nem klappol valami, kijöttek, mondtam, hogy hát valaki help, aztán hoztak egy kis meleg vizet és leöntötték a kezem!
Ráadásul egy kis vékonyka kesztyű volt rajtam amiben nyáron szoktam robogózni! Nem volt jó ötlet!
De nagyon jóóóóóóó volt! habár nem kellett volna....most sokkal rosszab lesz elviselni a telet....!
...mármint a lábának....
zsebrevágod, ami nem a te jussod?
jaja, tudom, már a múltkor is rám fogtad, h miattam kezdett el nagyon fájnyi a térgyed, de ezt úgysenem hiszem el....
Hümm. Miklós-pécs-orfű-miklós távhoz már picit cidri lett volna. egyébként tényleg papírnyúl vagyok, mert már a térdem a bokám és a csuklóim fájnak. éjjjen a motorozás mindenáron...
Bazsi hogy van? Jobbulást küldök neki, meg puszikat!
a tökéletes válasz! még elseje este is nyögni fogunk. úúúúúgy fog fájni a lábunk a sok tánctól, a torkunk az énektől.... aztán vissza az ördögi (!) körforgásba...
Motorom ma úgy döntött megkezdi téli álmát, és nem volt hajlandó a hidegben beindulni. Gondolkoztam rajta alá kéne gyújtani...
Mindegy. Jövőre ismét.