Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda cbf 250?
Az vóóóóót, csak a cégesről!
Emberek!
Ki volt a reggeli sms gazdája? Én Teddyre gyanakszom.
Eddig van egy 11500-as és egy 12000-es ajánlatom. Még Bigmen ajánlatát megvárom.
Akkor már inkább a 250-es szerintem.
Jók ezek a 2T bringák, de egy nőnek szerintem nem való. Sokat esznek, full szintetikus olaj sem olcsó, pluszban még szervízigényes is. Persze egy fiatal srácnak inkább ez mint a négyütemű. 2X annyi paci, powerszelep, racing feeling. Nekem TZR-em volt, imádtam.
YBR tényleg jó választás, minimális fogyasztással. Minőségi gép, meg hát Yamaha...hangszer az úton.
Az YBR 75 kg-os hölggyel is tudja a 100-as utazót!
A leányom nyüstöli is! Alkalmanként...
Finom kis gép!
Jó ötlet az YBR 125...erre nem is gondoltam. Egy 50 kg-os nővel a hátán biztos tud egy 90-es utazót. Az kezdetben elég lesz. Köszönöm!
Faty!

Ez a videó BRUTÁLIS lett:-)
Tényleg csak 1-2 jéger hiányzik:-) és megvan a kocsmahangulat:-)))
Ahh! Én látom már, neked a föld kevés. Adok 100 m2-t, ok?
Ezt ajánlom, nagyon jó!...meg nagyobbat szeretnénk venni a fiamnak.

www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_12
5_r-3363469
Persze borostyánt is tudok adni neked
Ültess borostyánt, amig nem burjánzik el (1-2 év) addig ültess virágokat, rózsát, aztán ugyis megunod gondozni, akkor a borostyám mindent befut és nincs gondod vele.
Szia! Ez nekem is nagyon tetszett 3 éve, mikor választanom kellett... Bánjam, hogy nem ezt kezdtem el tanulni
Nagyon jól hangzik, csak féltem, hogy sok benne a matek
Még másoddiplomám lehet
dawntez!..kertépítő és tájrendező mérnöknek tanulok. Ha adsz még pár paramétert kitalálok valami odavalót..(napsütés/árnyékoltság. locsolni akarod-e?...)
Hálás köszönet!
Ok. hétfőn majd kereslek.
Igen, jól látod. A cél az olcsóság.
Ok.Felírtam a paramétereket hétfőn megkérdezem és jelzem mi az ábra.És mi vam ha csak ugy adják hogy kompletten (vagy párban(ezt nem tudom )) csap és rugóval együtt ? az gondolom nem baj ha az ára is barátságos legalább lesz tartalék.
Hazafelé meg kapsz egy felújítandó légszűrőt. Szigorúan csak mint pesti.
Én! Ott talizunk!
Bakki, hazafelé el sem tudlak kisérni, mert nincs hova tenni a lábam. Na, majd valamit kitalálunk. Hozhatnál 1 liter Repsol 10W-s telóolajat. Meg egy olajszűrőt, meg 3 l repsol 15W-50-et, ha jössz. Má csak hogy ne gyere üresen.
Köszi! Azt nem. Max térdmagasságban gondolkodom

Azért nem is mondtam még Eriknek, hogy rendeljen, mer Ntibi is próbálkozik, hátha tud olcsóbban.
Nagyon megköszönném, ha utánajárnál. A motor ugye DL , K7-es. És nem kell más, csak maga a jobb első lábtartó, az a gumis izé, ami felhajtható kicsit. Sem a tengely, sem a rugó.
Vasárnap vki Nyírjesbe?