Jók ezek a 2T bringák, de egy nőnek szerintem nem való. Sokat esznek, full szintetikus olaj sem olcsó, pluszban még szervízigényes is. Persze egy fiatal srácnak inkább ez mint a négyütemű. 2X annyi paci, powerszelep, racing feeling. Nekem TZR-em volt, imádtam.
Ültess borostyánt, amig nem burjánzik el (1-2 év) addig ültess virágokat, rózsát, aztán ugyis megunod gondozni, akkor a borostyám mindent befut és nincs gondod vele.
Szia! Ez nekem is nagyon tetszett 3 éve, mikor választanom kellett... Bánjam, hogy nem ezt kezdtem el tanulni
Nagyon jól hangzik, csak féltem, hogy sok benne a matek
Még másoddiplomám lehet
dawntez!..kertépítő és tájrendező mérnöknek tanulok. Ha adsz még pár paramétert kitalálok valami odavalót..(napsütés/árnyékoltság. locsolni akarod-e?...)
Ok.Felírtam a paramétereket hétfőn megkérdezem és jelzem mi az ábra.És mi vam ha csak ugy adják hogy kompletten (vagy párban(ezt nem tudom )) csap és rugóval együtt ? az gondolom nem baj ha az ára is barátságos legalább lesz tartalék.
Én! Ott talizunk!
Bakki, hazafelé el sem tudlak kisérni, mert nincs hova tenni a lábam. Na, majd valamit kitalálunk. Hozhatnál 1 liter Repsol 10W-s telóolajat. Meg egy olajszűrőt, meg 3 l repsol 15W-50-et, ha jössz. Má csak hogy ne gyere üresen.
Azért nem is mondtam még Eriknek, hogy rendeljen, mer Ntibi is próbálkozik, hátha tud olcsóbban.
Nagyon megköszönném, ha utánajárnál. A motor ugye DL , K7-es. És nem kell más, csak maga a jobb első lábtartó, az a gumis izé, ami felhajtható kicsit. Sem a tengely, sem a rugó.
Ki volt a reggeli sms gazdája? Én Teddyre gyanakszom.
Eddig van egy 11500-as és egy 12000-es ajánlatom. Még Bigmen ajánlatát megvárom.
A leányom nyüstöli is! Alkalmanként...
Finom kis gép!
Ez a videó BRUTÁLIS lett:-)
Tényleg csak 1-2 jéger hiányzik:-) és megvan a kocsmahangulat:-)))
www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_12
5_r-3363469
Nagyon jól hangzik, csak féltem, hogy sok benne a matek
Még másoddiplomám lehet
Bakki, hazafelé el sem tudlak kisérni, mert nincs hova tenni a lábam. Na, majd valamit kitalálunk. Hozhatnál 1 liter Repsol 10W-s telóolajat. Meg egy olajszűrőt, meg 3 l repsol 15W-50-et, ha jössz. Má csak hogy ne gyere üresen.
Azért nem is mondtam még Eriknek, hogy rendeljen, mer Ntibi is próbálkozik, hátha tud olcsóbban.
Nagyon megköszönném, ha utánajárnál. A motor ugye DL , K7-es. És nem kell más, csak maga a jobb első lábtartó, az a gumis izé, ami felhajtható kicsit. Sem a tengely, sem a rugó.