Akkor javaslok az ülés alá egy rejtett gyújtásmegszakító-kapcsolót.
Egyébiránt pedig 6000 ft egy fasza riasztó 2 távirányítóval, ami még beszél is, és elintézi a gyújtás megszakítást is. Tibkinnel és a Fiammal is ilyenünk van.
Bátyámnak van egy Toyota terepjárója. Azon csak akkor lehet beindítani hogyha az a tekerő ami azt állítja hogy hová fújja a levegőt úgy van állítva hogy a lábra fújja (asszem). A lényeg hogy annak egy bizonyos állásban kell lennie hogy a motort el lehessen indítani. Utána lehet tekergetni ahogy akarod. Viszont ha beül egy tolvaj tuti nem arra fog gondolni hogy azért nem indul az autó, mert nem a lábra fújja a levegőt...
Én valami hasonló megoldáson gondolkodok a gs-el kapcsolatban.
Riasztót tervezek motorra szerelni és pár rejtet megszakítót tennék fel, ami akkor kapcsol, ha valamit birizgálnak a motoron és elkezd riasztani. Ezért kell a kapcsoló, mert én beélesítem, a kapcsoló miatt nem riaszt, de-ha hozzányúlnak, akkor megmozdul és akkor összezár és szól a riasztó… legalábbis így tervezem… természetesen ötleteket szívesen fogadok.
Első tippre mondtam volna egy "nyitó" mikrokapcsolót, de nem bíznék benne! Túl precíz cucc, nem bírná a szmötyit, amit ott viszont tuti kapna bőven. Szóval szerintem is Eriknek van igaza és motorra való kell!
Hát hasonló is jó, csak ne legyen nagyon nagy darab! Ne legyen nagyon látványos, az a lényeg, Olyan megszakító, illetve záró, vagy ilyesmi kapcsoló kellene nekem. Megszakítónak kell…
Ez a kép nekem is nagyon tetszik!
Most, ebben a borús őszben egyből jó hangulatot áraszt!
Gyógyulgass, drága Ziz, és óvatosan azzal a munkával, úgyis megvár ! Most amúgy még van a macskamancson kötés, vagy valami?
Esetleg tudnátok valami olyan hasonló megoldású kapcsolót ajánlani, mint pl: a motoroknál van, mikor sebességbe tesszük, hogy leáll a motor ha lent a oldaltámasz. Olyan pici kapcsolószerűséget, szerintetek hol lehet beszerezni?
A faminta meg király! Most néztem a Dallast és az Ami kocsiknak gyárilag ilyen volt az oldala!
Egyébiránt pedig 6000 ft egy fasza riasztó 2 távirányítóval, ami még beszél is, és elintézi a gyújtás megszakítást is. Tibkinnel és a Fiammal is ilyenünk van.
Én valami hasonló megoldáson gondolkodok a gs-el kapcsolatban.
De befejezem, mert Dooorcsi leszedi a fejem...
(Remélem, Dooorcsi nem bánja... )
Műkszik a waschmachine?
Ez a kép nekem is nagyon tetszik!
Most, ebben a borús őszben egyből jó hangulatot áraszt!
Gyógyulgass, drága Ziz, és óvatosan azzal a munkával, úgyis megvár ! Most amúgy még van a macskamancson kötés, vagy valami?
Millió gyógypuszi!
Esetleg tudnátok valami olyan hasonló megoldású kapcsolót ajánlani, mint pl: a motoroknál van, mikor sebességbe tesszük, hogy leáll a motor ha lent a oldaltámasz. Olyan pici kapcsolószerűséget, szerintetek hol lehet beszerezni?
Nézzéokosan van, Szellőnél csak "okosabb" lehetek... A sört nem én ittam
Szerelmeim!
Igyexem ezután se hanyagolni a dolgot
Nem akartam ezt így kimondani, de mi nyertünk a baleseteddel. Ugyanis azóta rendszeresen fórumozol.
Na nem a Szellő. Az ő vizenyős szemeitől a hideg ráz!Legközelebb légyszi Keanu Reevest betenni háttérnek
Egyébként mindenkinek pusz és jó estét, ma volt első munkanapom a bukfenc óta.
Oszt a csontok épségére vigyázni jól!