1157ccm!
Ha meg (véletlen) nem ismerlek meg, az csak azért lehet mert 130-al "Araszolsz" a pályán , és mire megismernélek a tükörből, addigra nem leszel benne
Hát igen. Pár kupicával több van a cilinderben, azt lassan majd meg sem ismer bennünket. Majd csak, ha egymás mellett állunk. (2x650 =1300 ccm)
Ez a fiúk sorsa.
Az lesz......
max ha nem, akkor lesz egy szerencsétlen baleset
De valamit biztos megdumálunk, hiszen mivel nincs pénze, így ott szopatom meg ahol csak tudom.
Csak egy alap.....
Én fogom magam és elköltözök Macával.
A lakásnak vannak olyan dolgai is, amiket akkor is fizetni kell ha nem lakik itt senki.
Mivel most Mi lakunk itt, így mi fizetjük.
de ha elmegyünk Battára, akkor az is megosztódik, így csak a terheit növeli saját magának
Persze hogy az lenne, csak ugye Ő még álomvilágban él, és azt hiszi hogy majd 15ért elmegy a lakás.....
miközben ugye már 8-ért is eladnám, hiszen 1 éve árulom, és 3 hónapja nagyon érdekődő sem volt....de ebben az esetben a nyakában maradna még egy kis hitel.....na jó:-) Nagy hitel:-))))
A lényeg - és most bocs a női szakasztól - tippikus nő....
A legyet megcseszné 2ft-ért, így Ő azt hiszi hogy jól fog járni ezzel a vállással
(közben meg nem, hiszen se pénze, se lakása jelenleg. Az anyánál lakik, Ő tartja el)
az elővásárlási jogról való lemondását vagy nem nyilatkozatát viszont mindenképp hivatalosan kell bizonyítanod adott esetben (levelek, átvétel, tértivevény stb.) ....
AHm. Egy dolog, h nem él az elővásárlási jogával, de, attól tartok, hogy ettől még nem sima az ügy, ha nem írja alá az adásvételit....
Megkérdezem majd azért, de sajna nem igérhetek szakszerű választ csak irányt, nincs közvetlen kontaktom...
50-50%-ban vagyunk tulajdonosok, tudtommal így neki elővételi joga van az Én részemre.....
Most ugye ha ezzel nem él, akkormi van.....
50%-ot nem tudok eladni
A kérdés amugy annyi, hogy ha tudok vevőt- de az exnek nem felel meg az ár, kifizetni nem tud (nem él az elővásárlási jogával), akkor megteheti e azt hogy nem írja alá az adásvételit?
Mondjuk el tudom képzelni, hogy egy próbakör után beleszerelmesednék a nagybandiba jobban, mint te. Így "levelezőn" nem érzem a fílinget!
130-al nem merek én menni! Ott már szédülök!
Te dawn! Az új motoron nem fázik az arcod?
Ha meg (véletlen) nem ismerlek meg, az csak azért lehet mert 130-al "Araszolsz" a pályán , és mire megismernélek a tükörből, addigra nem leszel benne
Ez a fiúk sorsa.
max ha nem, akkor lesz egy szerencsétlen baleset
De valamit biztos megdumálunk, hiszen mivel nincs pénze, így ott szopatom meg ahol csak tudom.
Csak egy alap.....
Én fogom magam és elköltözök Macával.
A lakásnak vannak olyan dolgai is, amiket akkor is fizetni kell ha nem lakik itt senki.
Mivel most Mi lakunk itt, így mi fizetjük.
de ha elmegyünk Battára, akkor az is megosztódik, így csak a terheit növeli saját magának
miközben ugye már 8-ért is eladnám, hiszen 1 éve árulom, és 3 hónapja nagyon érdekődő sem volt....de ebben az esetben a nyakában maradna még egy kis hitel.....na jó:-) Nagy hitel:-))))
A lényeg - és most bocs a női szakasztól - tippikus nő....
A legyet megcseszné 2ft-ért, így Ő azt hiszi hogy jól fog járni ezzel a vállással
(közben meg nem, hiszen se pénze, se lakása jelenleg. Az anyánál lakik, Ő tartja el)
Főni! Remélem szerencséd lesz, mert ez már elég izzzzzééééé...
Megkérdezem majd azért, de sajna nem igérhetek szakszerű választ csak irányt, nincs közvetlen kontaktom...
50-50%-ban vagyunk tulajdonosok, tudtommal így neki elővételi joga van az Én részemre.....
Most ugye ha ezzel nem él, akkormi van.....
50%-ot nem tudok eladni
Amennyiben erről lemond, vagy ha nem nyilatkozik az is lemondás - akkor bele kell egyeznie....
Én legalábbis erre találtam infót a neten, csak jobb lenne konkrétan ezt megtudni valakitől.
Valami biztos van, hiszen nem akadályozhatja meg azt, hogy a pénzemhez jussak....
A kérdés amugy annyi, hogy ha tudok vevőt- de az exnek nem felel meg az ár, kifizetni nem tud (nem él az elővásárlási jogával), akkor megteheti e azt hogy nem írja alá az adásvételit?
(volt bírósági vagyonmegosztás a válóperben?)
Egy kérdésre kellene nekem pontos válasz....