Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljes! Annyira más leszek, hogy meg sem fogtok ismerni Remélem azért előnyös lesz...
Ahh! Teljes generál?
Vegetálok a melóban, de már csak 19 perc
Aztán irány a fodrász
A Vörösvári úton esett kb 2 órán keresztül, de eső mellett és semmi sem maradt belőle egy percig sem
Itt kapaszkodom én is...mizu?
Na mi van, mindenki hógolyózik és repül az orkánnal?
Nahát nahát...
Rég jártam itt,politikai fórummá váltunk?!
Minden jót!...
Ugye a szólás szerint ebcsont beforr, de most úgy tűnik ezt át kell írni Zimacs-csont gyorsan forr-ra!
Egyébként tök jó hír, de azért vigyázz rá!
Ne kapkodd el a terhelést!
Akkor tessék még a maradék pár napot csontosodásra szánni 100%-ig! örülök, hogy minden okés, a heggel meg nem szabad törődni, örülni kell, hogy csak ennyi lett!
Rati!

Esik nálatok a hóóóóóó?
AZ időkép szerint a Békásmegyeri tűzéptelepen havazás van:-(
Jó hír jó hír:-)))

Szexepil?
Szejetem:-)))))

eljön majd a nap mikor pár üveg jéger mellett mutogatjuk egymásnak a harci sérüléseket:-)))
Így hogy mondod:-)

Feltettem oda is.
Ezek jó hírek Zitacica! Gyors gyógyulást!
Ja, kivándoroltunk Skandináviába..... a hazai állapotok elől menekülve... de visszajöttünk....
Ott is dolgozni kell a kenyérért....

Itt vagyunk már, csak nagyon sűrű volt az elmúlt pár hét...
Most meg elkapott a takonykór..., kiírtam egy nap szabit.
Készülünk a Szilveszterre!
Tleg nagyon szép!
Gondolom felraktátok hirdető oldalra. 10 évig albiban laktam és sokszor költöztem, legtöbbször apronet-en találtam jót, ott sztem érdemes!
Kedveseim, a híreim:

Kaptam ma rendes gipszet, és a doki szerint elég erős a csont és lehet hogy már 2 hét múlva leveszi rólam a gipszet. Úgy volt h még 6 hétig kell de hála a géneknek vagy mi elég gyorsan "csontosodok"... Rtg után kiderül. Elég szexi 10 centis műtéti nyom van a csuklómon de majd az lesz a szexepilem. Úgy néz ki hétfőn már dolgozok is, és imádkozok hogy tényleg lekerülhessen rólam a gipsz.

Sok pusz nektek
Hali!
Nagyon szép lakás!
Az 1 hónapos kaució nagyon kevés, mire észreveszed, hogy ezt se ,azt se fizette a bérlő (pl reszi, közüzemi számlák stb) meg sürgeted, simán túl vagy a 100 ezren.Esetleges károkról nem is beszélve.
De hát ki engedte meg ezt?
Na emberek

Segítsetek Kicsimnek kiadni a lakását.
Aki segít az kap egy tálca sört:-)
Vagy egy üveg Jégert:-)

ELADÓ IS!

Ezt híreszteljétek:

Újpesten kiadó egy 71 nm-es, 2 és félszobás, felújított, csendes, parkra néző, világos, klímás, beépített konyhabútoros, nagy fürdőszobás, igényesen átépített 6. emeleti lakás 65.000.-Ft + rezsi/hó.
1 havi kaukció szükséges.
Telefon:20/5563-397
mail:december11@indamail.hu
Nem, nem vagy elmaradva. Leléptek .
Jaja! De tényleg, teljesen hiányérzetem van Ewing-family oldalról...vagy csak elmaradtam?
Biztos fokozzák a kitermelést.
Jéééé! Ti éltek még?
Mi újság Veletek? Eltűnt az egész család...pedig nincs is olajválság...