Ugye a szólás szerint ebcsont beforr, de most úgy tűnik ezt át kell írni Zimacs-csont gyorsan forr-ra!
Egyébként tök jó hír, de azért vigyázz rá!
Ne kapkodd el a terhelést!
Akkor tessék még a maradék pár napot csontosodásra szánni 100%-ig! örülök, hogy minden okés, a heggel meg nem szabad törődni, örülni kell, hogy csak ennyi lett!
Tleg nagyon szép!
Gondolom felraktátok hirdető oldalra. 10 évig albiban laktam és sokszor költöztem, legtöbbször apronet-en találtam jót, ott sztem érdemes!
Kaptam ma rendes gipszet, és a doki szerint elég erős a csont és lehet hogy már 2 hét múlva leveszi rólam a gipszet. Úgy volt h még 6 hétig kell de hála a géneknek vagy mi elég gyorsan "csontosodok"... Rtg után kiderül. Elég szexi 10 centis műtéti nyom van a csuklómon de majd az lesz a szexepilem. Úgy néz ki hétfőn már dolgozok is, és imádkozok hogy tényleg lekerülhessen rólam a gipsz.
Hali!
Nagyon szép lakás!
Az 1 hónapos kaució nagyon kevés, mire észreveszed, hogy ezt se ,azt se fizette a bérlő (pl reszi, közüzemi számlák stb) meg sürgeted, simán túl vagy a 100 ezren.Esetleges károkról nem is beszélve.
Aztán irány a fodrász
Rég jártam itt,politikai fórummá váltunk?!
Minden jót!...
Egyébként tök jó hír, de azért vigyázz rá!
Ne kapkodd el a terhelést!
Esik nálatok a hóóóóóó?
AZ időkép szerint a Békásmegyeri tűzéptelepen havazás van:-(
Szexepil?
Szejetem:-)))))
eljön majd a nap mikor pár üveg jéger mellett mutogatjuk egymásnak a harci sérüléseket:-)))
Feltettem oda is.
Ott is dolgozni kell a kenyérért....
Itt vagyunk már, csak nagyon sűrű volt az elmúlt pár hét...
Most meg elkapott a takonykór..., kiírtam egy nap szabit.
Készülünk a Szilveszterre!
Gondolom felraktátok hirdető oldalra. 10 évig albiban laktam és sokszor költöztem, legtöbbször apronet-en találtam jót, ott sztem érdemes!
Kaptam ma rendes gipszet, és a doki szerint elég erős a csont és lehet hogy már 2 hét múlva leveszi rólam a gipszet. Úgy volt h még 6 hétig kell de hála a géneknek vagy mi elég gyorsan "csontosodok"... Rtg után kiderül. Elég szexi 10 centis műtéti nyom van a csuklómon de majd az lesz a szexepilem. Úgy néz ki hétfőn már dolgozok is, és imádkozok hogy tényleg lekerülhessen rólam a gipsz.
Sok pusz nektek
Nagyon szép lakás!
Az 1 hónapos kaució nagyon kevés, mire észreveszed, hogy ezt se ,azt se fizette a bérlő (pl reszi, közüzemi számlák stb) meg sürgeted, simán túl vagy a 100 ezren.Esetleges károkról nem is beszélve.
Segítsetek Kicsimnek kiadni a lakását.
Aki segít az kap egy tálca sört:-)
Vagy egy üveg Jégert:-)
ELADÓ IS!
Ezt híreszteljétek:
Újpesten kiadó egy 71 nm-es, 2 és félszobás, felújított, csendes, parkra néző, világos, klímás, beépített konyhabútoros, nagy fürdőszobás, igényesen átépített 6. emeleti lakás 65.000.-Ft + rezsi/hó.
1 havi kaukció szükséges.
Telefon:20/5563-397
mail:december11@indamail.hu
Mi újság Veletek? Eltűnt az egész család...pedig nincs is olajválság...