Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebből úgy lesz pénzed, hogy a bank majd kifizetteti a hátralékodat egy összegben.
A biztosító meg aszongya: adunk érte 200ezret, a másik 500ért meg add el - már ha annyiért el tudod.
Ejj ha csak ez lenne a gondja a hidegben. Sokkal jobban fájt a motornak minden indításkor az a jópár másodperc, amit olajnyomás híján tett meg...
Mer émmá védett korba vagyok!
A biztosító? Ez még csak az én biztosítóm volt. A másik kocsiról még semmit se tudok. Majd ha a rendőrség hajlandó adatot adni majd akkor megtudom ki volt... Eljárás van.
igen persze, ez lesz majd, kitaláljuk... sok esély arra sincs h egyáltalán kapok vmit mert lehet ráhúzzák h követési távolság be nem tartása. pedig egy nagy túrót az... gondolom akkor megnézik h mennyiért kelne el a roncs és max azt fizetik. köszke
A biztosító mit mond a jogalapról?
Magyarul károsult vagy, vagy okozó?
..erre én is tudok válaszolni! Reggel feljöttem Szegedről Bpre...volt néhány nagyon nagy széllökés, arrébb is lökött egy-kettő olyan fél métert.. nem az a kifejezett joyride volt az biztos
Hát az jó volna de itt inkább sztem az lenne h a roncs értékét adnák... Ami jóval kevesebb. De még hosszú idő mire ez kiderül. Te viszont jól jártál
első körben meg kellene nézetni egy szerelővel/szakszervízzel, hogy javítható-e vagy kuka...nem tudom mennyire nyakkant meg....csak, h tudj viszonyítani majd a biztosító ajánlatához....
nézzé fotókat és motorozz gondolatban.
Valami diétás ajándék lesz. De jöhetnek az ötletek, mert este lesz megdögönyöve és megvakarva a füle.
Nagyon szép kor!
Mit kapott a szülinapjára? Egy nagy rostélyost?
Kolleganőm ma vizsgázott motoron (sikerült neki). Majd megkérdezem tőle, milyenek voltak a szélviszonyok...
Hell!

Mikor én a kocsimat megtörték (bal eleje), akkor közölték a biztosítónál, hogy szerintük az autó értéke kb. 180.000 volt a baleset előtt, a kár 130.000, ezért gazdasági totálkár, úgyhogy csak kifizetik a 130-at oszt jóvan. A pénzt utalták a kocsit meg kijavítottuk házilag barkácsolva 15000-ből :D
Köszi!
Érd/Tárnok határában a Catrol ActEvo 4t 1800ft/l áron veszem.....(félszintis)
Amugy 2000 körül már vannak.....

Gs-be jó ugye az ásványi is.....
Macám talán erre téved és akkor add rá neked választ, hiszen ez a munkája....nála jobban senki nem tudja
Nyah, biztosítós kérdés:
itt volt a kárszaki, és azt írta a papírra h a motor gazdaságilag totálkáros és szlás javítás nem lehetséges. Szerinte amúgy gyári alkatrészből közel 1 misi lenne a ktg. Azt írta h javasolt a roncsként eladás a biztosítóval egyeztetve. Plusz mivel még hiteles, a bank is beleszólhat. Van vkinek konkrét fogalma, h ez mit is jelent pontosan? ha majd úgy jön ki h ebből kaphatok pénzt akkor ez mit jelent így? Köszpusz!
Ááá...

vmi nonfiguratív szebb lenne... ha még akkor is lesznek ügyfelek, és kezet kell fogni, elrohannak ha meglátják
Dögönyözd meg helyettem!
mondd meg neki,hogy ebből nem fog megélni,,,,hamarabb végez ha nem fékez
Igyexem A baj csak az, hogy ha az oktató fékezni akar, megnyomja, én hiába taposom a gázt
Jaja. A héten már voltak gondok a reggeli első indulással. Elméletileg max 2 hét és ülök át robeszra , de akkor is jó, ha gáz esetén elő tudom rántani a pacit és nincs belefagyva az olaj. Leginkább az árak érdekelnének. Most nézelődök én is, de gondoltam, hátha csinált jó boltot valaki eme témakörben mostanság.

Üdv.
Ez dögös lenne:-)
Mi van?

Gs-hez kell téli olaj?
Az 10w40 oszt jónapot.....

Azzal soha nem volt gondom, de a 20-as már kemény volt nekije.....gyenge akku már nem röffentette be 10 fok alatt a mocit