Ebből úgy lesz pénzed, hogy a bank majd kifizetteti a hátralékodat egy összegben.
A biztosító meg aszongya: adunk érte 200ezret, a másik 500ért meg add el - már ha annyiért el tudod.
A biztosító? Ez még csak az én biztosítóm volt. A másik kocsiról még semmit se tudok. Majd ha a rendőrség hajlandó adatot adni majd akkor megtudom ki volt... Eljárás van.
igen persze, ez lesz majd, kitaláljuk... sok esély arra sincs h egyáltalán kapok vmit mert lehet ráhúzzák h követési távolság be nem tartása. pedig egy nagy túrót az... gondolom akkor megnézik h mennyiért kelne el a roncs és max azt fizetik. köszke
..erre én is tudok válaszolni! Reggel feljöttem Szegedről Bpre...volt néhány nagyon nagy széllökés, arrébb is lökött egy-kettő olyan fél métert.. nem az a kifejezett joyride volt az biztos
első körben meg kellene nézetni egy szerelővel/szakszervízzel, hogy javítható-e vagy kuka...nem tudom mennyire nyakkant meg....csak, h tudj viszonyítani majd a biztosító ajánlatához....
Mikor én a kocsimat megtörték (bal eleje), akkor közölték a biztosítónál, hogy szerintük az autó értéke kb. 180.000 volt a baleset előtt, a kár 130.000, ezért gazdasági totálkár, úgyhogy csak kifizetik a 130-at oszt jóvan. A pénzt utalták a kocsit meg kijavítottuk házilag barkácsolva 15000-ből :D
Nyah, biztosítós kérdés:
itt volt a kárszaki, és azt írta a papírra h a motor gazdaságilag totálkáros és szlás javítás nem lehetséges. Szerinte amúgy gyári alkatrészből közel 1 misi lenne a ktg. Azt írta h javasolt a roncsként eladás a biztosítóval egyeztetve. Plusz mivel még hiteles, a bank is beleszólhat. Van vkinek konkrét fogalma, h ez mit is jelent pontosan? ha majd úgy jön ki h ebből kaphatok pénzt akkor ez mit jelent így? Köszpusz!
Jaja. A héten már voltak gondok a reggeli első indulással. Elméletileg max 2 hét és ülök át robeszra , de akkor is jó, ha gáz esetén elő tudom rántani a pacit és nincs belefagyva az olaj. Leginkább az árak érdekelnének. Most nézelődök én is, de gondoltam, hátha csinált jó boltot valaki eme témakörben mostanság.
A biztosító meg aszongya: adunk érte 200ezret, a másik 500ért meg add el - már ha annyiért el tudod.